Superuser Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Επειδή τα κοίταξα πολύ τις τελευταίες μέρες και τα τρία πριν αγοράσω (πήγα και τα είδα από κοντά, έπαιξα ρυθμίσεις, apps κλπ με τις ώρες) ότι και να λέμε η οθόνη του LG υστερεί σημαντικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει την αντίθεση της amoled. Ναι οι amoled έχουν αφύσικο saturation συνήθως αλλά γι αυτό δείχνουν τόσο ζωντανές. Αν μου άρεσε η εμφάνιση και το περιβάλλον του s5 μπορεί να το αγόραζα. Το HTC έχει καλύτερη οθόνη από LG και όντως η ποιότητα κατασκευής είναι αλλού. Το LG έχει τα καλά της μνήμης και της επεκτασιμότητας αλλά τα ίδια έχει και το ΗΤC. H τιμή του LG είναι αρκετά χαμηλά για να το σκέφτεσαι... Εγώ πήρα HTC πάντως. Που υστερεί;; μόνο στο μαύρο Στο άσπρο;; Γιατί δεν μιλάει κανείς για το άσπρο των amoled;είναι τόσο κίτρινο που δεν έρχεται με κανένα καλιμπράρισμα Δεν θέλω να γράψω κ αλλά γιατί θα βγει σεντόνι το ποστ.. Και το s5 και το m8 τα έχουν φίλοι μου και ξέρω τι κουσούρια έχουν
StigmaX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Που υστερεί;; μόνο στο μαύρο Στο άσπρο;; Γιατί δεν μιλάει κανείς για το άσπρο των amoled;είναι τόσο κίτρινο που δεν έρχεται με κανένα καλιμπράρισμα Δεν θέλω να γράψω κ αλλά γιατί θα βγει σεντόνι το ποστ.. Και το s5 και το m8 τα έχουν φίλοι μου και ξέρω τι κουσούρια έχουν Για πές μας και ένα από τα κουσούρια του m8? Γιατί πλην της κάμερας που είναι γνωστό, δεν γνωρίζω κάποιο άλλο... 1
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Που υστερεί;; μόνο στο μαύρο Στο άσπρο;; Γιατί δεν μιλάει κανείς για το άσπρο των amoled;είναι τόσο κίτρινο που δεν έρχεται με κανένα καλιμπράρισμα Δεν θέλω να γράψω κ αλλά γιατί θα βγει σεντόνι το ποστ.. Και το s5 και το m8 τα έχουν φίλοι μου και ξέρω τι κουσούρια έχουν Για του S5 γνωριζουμε λιγο πολυ ολοι και απο τα ατομα που το πηραν πριν καιρο σε προσφορα στα 260 απο Kaizershop. Για πες μου και μενα απο περιεργεια τι κουσουρια εχει εκτως της καμερας μιας και το εχω και εχω να λεω τα καλυτερα???Μην πεις για την μπαταρια γιατι στα περισσοτερα κινητα ειναι πανω κατω τα ιδια πραγματα.
leo06 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ποιότητα κατασκευής,κακάσχημο,χειρότερο UI που έχει περάσει από τα χέρια μου,knox
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ποιότητα κατασκευής,κακάσχημο,χειρότερο UI που έχει περάσει από τα χέρια μου,knox Ποιο κινητο??
StigmaX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 το s5 Αλλά λόγια ν'αγαπιομαστε... Η ερώτηση απευθύνεται στον superuser που αναφέρει κουσούρια του m8...
Chris_85 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Θα κουσούρια του είναι το περίεργο σουλουπι που εμένα δε μου κάθεται καλά και αντικειμενικά είναι πολύ μεγάλο για την οθόνη του, μη αποσπώμενη μπαταρία, κακή συγκριτικά κάμερα και σέρβις στην αρβατο. Συν την υψηλή τιμή.
Superuser Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αλλά λόγια ν'αγαπιομαστε... Η ερώτηση απευθύνεται στον superuser που αναφέρει κουσούρια του m8... Γρατσουνιές στα τζάμια της κάμερας λόγο της επίστρωσης που έχουν βάλει Αποσυνδεσεις Bluetooth και WiFi Led ειδοποιήσεων όποτε θέλει ανάβει Χαμηλός ήχος ακουστικού κλήσεων Οι Γρίλιες μπουκώνουν σκόνη Dead pixels Η κάμερα κρασάρει Restarts Κανένα τηλέφωνο δεν είναι τέλειο
StigmaX Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Γρατσουνιές στα τζάμια της κάμερας λόγο της επίστρωσης που έχουν βάλει Αποσυνδεσεις Bluetooth και WiFi Led ειδοποιήσεων όποτε θέλει ανάβει Χαμηλός ήχος ακουστικού κλήσεων Οι Γρίλιες μπουκώνουν σκόνη Dead pixels Η κάμερα κρασάρει Restarts Κανένα τηλέφωνο δεν είναι τέλειο Το έχεις δουλέψει το τηλέφωνο ή το δες σε καμιά ταινία και τα λες αυτά. Γιατί περισσότερο επιστημονική φαντασία είναι πάρα πραγματικότητα. 1
The Lord K. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το έχεις δουλέψει το τηλέφωνο ή το δες σε καμιά ταινία και τα λες αυτά. Γιατί περισσότερο επιστημονική φαντασία είναι πάρα πραγματικότητα. Αχαχαχ καλό! Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Γρατσουνιές στα τζάμια της κάμερας λόγο της επίστρωσης που έχουν βάλει Αποσυνδεσεις Bluetooth και WiFi Led ειδοποιήσεων όποτε θέλει ανάβει Χαμηλός ήχος ακουστικού κλήσεων Οι Γρίλιες μπουκώνουν σκόνη Dead pixels Η κάμερα κρασάρει Restarts Κανένα τηλέφωνο δεν είναι τέλειο Απο ποτε τα Dead pixels ειναι στα αρνητικα του κινητου οταν ακομα και πανακριβα Monitor μπορουν να εμφανισουν??? Οσο για τα Random restarts,τις αποσυνδεσεις WiFi κλπ μια απο τα ιδια ειναι ελλατωματικο το κινητο ή ο φιλος σου περασε μεσα οτι να ναι.
carrypizza Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 η samsung ανακοινωσε οτι το s5 θα παρει 5.1.1 συντομα
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δε θα χει καμία διαφορά. Το μόνο μειονέκτημα του κινητού είναι το redraw στις καρτέλες του browser, και δεν έχει λυθεί ούτε στο s6
carrypizza Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δε θα χει καμία διαφορά. Το μόνο μειονέκτημα του κινητού είναι το redraw στις καρτέλες του browser, και δεν έχει λυθεί ούτε στο s6 αρα περιμενουμε ενα update που δεν εχει διαφορα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα