Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα πας σε s5. Η κάμερα του αλλά και γενικά η οθόνη του είναι αιώνες μπροστά. Επίσης εγώ που το έχω δεν μου τρώει σχεδόν καθόλου σκαλώματα (και πίστεψε με δεν του κάνω και την καλύτερη δυνατή χρήση). Το μονό μείον είναι η εμφάνιση που είναι παρεμφερείς με τα προηγούμενα αλλά άμα δεν έχεις θέμα με αυτό να πας στο s5!

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, έχει χειρότερη οθόνη, αφού είναι μικρότερη. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα tablet που έπαιρνε τηλ, αυτό έχει την καλύτερη οθόνη, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς της πλάκας.

Δημοσ.

Ενώ εσύ είσαι σοβαρός ειδικός που θα μου πεις ότι δε βλέπω στον ήλιο

Και όχι μόνο αυτό αλλά είναι και καλύτερη αυτή του g2, συνέχισε το παραλήρημα fanboy

Δημοσ.

Ενώ εσύ είσαι σοβαρός ειδικός που θα μου πεις ότι δε βλέπω στον ήλιο

Και όχι μόνο αυτό αλλά είναι και καλύτερη αυτή του g2, συνέχισε το παραλήρημα fanboy

Το θέμα είναι πως ούτε τι g2 έχει καμιά ιδιαίτερη οθόνη. Βάζοντας τα διπλά σε ένα s5 η διαφορά είναι εμφανής.

Το να λες ότι το g3 έχει καλύτερη οθόνη από το το s5, είναι απλά τρολλαρισμα καθώς και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η υπέροχη της σαμσουνγκ στον τομέα οθόνη είναι εμφανεστατη, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τα τελευταία της πάνελ που φοράνε τα s5 και note 4, που δεν έχουν τις παιδικές ασθένειες που είχαν τα πρώτα amoled panel.

Πέραν της τιμής, δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξει κάποιος το g3. Έχει με διαφορά τη χειρότερη απόδοση από τις περσινές ναυαρχίδες. Και προφανώς, οι 5.5 ίντσες δεν είναι πλεονέκτημα... Όσο μικρά και αν είναι τα μπεζελ, παραμένει στην κατηγορία phablet, και όχι αυτή του s5 / m8.

• Like 1
Δημοσ.

Και προφανώς, οι 5.5 ίντσες δεν είναι πλεονέκτημα... Όσο μικρά και αν είναι τα μπεζελ, παραμένει στην κατηγορία phablet, και όχι αυτή του s5 / m8.

lg g3

Dimensions: 146.3 x 74.6 x 8.9 mm 

Weight 149 g

gs5

Dimensions 142 x 72.5 x 8.1 mm 

Weight 145 g

keep trolling που θα μου πείτε ότι το να έχει μια συσκευή γιγάντια bezels είναι πλεονέκτημα :lol:

είχα sony, όχι άλλα bezels.. 

λοιπόν άμα θέλετε ας μιλάμε λίγο σοβαρά..

τα "πολύ καλύτερη κάμερα, μπαταρία, οθόνη" επειδή έτσι μου κάπνισε δεν είναι επιχειρήματα 

ΥΓ

πάρτε και μέγιστη φωτεινότητα.. πάει και αυτό το επιχείρημα... επόμενο..;

QWDQWEDRWWQ_zpsq5c6xjqv.png

Link.png Site: πηγή

• Like 2
Δημοσ.

Ανάμεσα στα Lg G3 3GB ram / 32Gb με lollipop που ξεκινάει από 320e και στo Samsung S5 2 Gb ram 16GB από 360e

όχι μπαταρία που βγαίνει.. όχι sd...

θα προτιμούσα με κλειστά μάτια το LG... 

Τώρα στο αν τα 4mm παραπάνω των 5,5" σε σχέση με τις 5.1" του Samsung το καθιστούν phablet και το samsung όχι ..... δεν εχω να πω κάτι...

τα κενά στο multitasking στο s5 τα έφτιαξαν ? 

https://youtu.be/_lPsZTPVN0s?t=169

Δημοσ.

Eπειδή τα fanboys και τα trolls πρέπει να παίρνουν τις απαντήσεις τους:

Μπαταρία: S5 / G3

1) 7:38h / 6:14h http://www.phonearena.com/news/Correction-new-battery-life-results-of-G3-and-S5_id57484

2) 83h vs 69h http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5-review-1064p3.php

http://blog.gsmarena.com/lg-g3-battery-life-test/

Camera:

1)

Taking almost every round, the S5 is the clear winner based on its superior features, better contrast and more accurate colors in bright light. Samsung's camera also showed less graininess and smoother video than the G3. LG's flagship was faster and often brighter, but it frequently displayed annoying lens flare in low light, which marred its otherwise brighter and more detailed pictures. If you're an Android fan who wants a capable camera in your pocket, the Galaxy S5 is your best choice.

http://www.tomsguide.com/us/lg-g3-vs-galaxy-s5-camera,review-2287.html

2) 

Winner: Samsung Galaxy S5. Although not by much, the daylight shots were superior. Even though it doesn't do as well under low lighting conditions, it has good enough performance under good lighting to earn a recommendation, and the plethora of shooting modes doesn't hurt either.

http://www.gsmarena.com/lg_g3_vs_samsung_galaxy_s5-review-1092p8.php

3) http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-LG-G3-vs-Samsung-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3-iPhone-5s-LG-G2-Sony-Xperia-Z2-HTC-One-M8_id3728

Quiz: Στα πόσα λεπτά ρίχνει το G3 αυτόματα τη φωτεινότητα, λόγω υπερθέρμανσης???? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Ανάμεσα στα Lg G3 3GB ram / 32Gb με lollipop που ξεκινάει από 320e και στo Samsung S5 2 Gb ram 16GB από 360e

όχι μπαταρία που βγαίνει.. όχι sd...

θα προτιμούσα με κλειστά μάτια το LG... 

Τώρα στο αν τα 4mm παραπάνω των 5,5" σε σχέση με τις 5.1" του Samsung το καθιστούν phablet και το samsung όχι ..... δεν εχω να πω κάτι...

τα κενά στο multitasking στο s5 τα έφτιαξαν ? 

https://youtu.be/_lPsZTPVN0s?t=169

Tι εννοείς με τα παραπάνω?

Δημοσ.

Ε ναι είναι γνωστό ότι όσοι προτιμούν κάτι άλλο από αυτό που προτιμούμε εμείς θα είναι trolls και fanboys....

Δημοσ.

Σωστό αυτό αλλά ο φακός είναι φακός. Μπορεί στο αυτόματο οι φωτογραφίες να μην είναι αντάξιες των 20MP αλλά με λίγο πείραγμα μια χαρά αντάξιες του φακού φωτό θα βγάλεις. 

Από εμένα τώρα στο θέμα θα πήγαινα στο Μ8, σχεδιασμός, ποιότητα κατασκευής, εμπειρία χρήσης, ήχος (χωρίς και με ακουστικά) κατά πολύ ανώτερος σε σχέση με τα άλλα δυο. Θέματα με service και λοιπά θεωρώ ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά οπότε προφανώς και κάτι παίζει με το service της arvato. Θα το ρίσκαρα όμως καθώς η εμπειρία του καθένα είναι διαφορετική και έτσι και αλλιώς αν πράγματι χρειαστείς την εγγύηση θα την χρειαστείς τον πρώτο καιρό. 

Δεν γινεται να προτεινουν στο Insomnia κατι αλλο εκτως απο Lg και Samsung,ασχετως που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ανωτερο του S5 πχ εκτως της καμερας.

Δημοσ.

Ε ναι είναι γνωστό ότι όσοι προτιμούν κάτι άλλο από αυτό που προτιμούμε εμείς θα είναι trolls και fanboys....

Τρολλ και φανμπου είναι όποιος του λες με επιχειρήματα κάποια πράγματα και επιλέγει να λέει τα δικά του. Αφού ούτε τα λινκς απο τοσα σαιτς βοηθούν, σηκώνω τα χέρια ψηλά...

Σε ρώτησα όμως τι εννοούσες με τα "όχι sd όχι αποσπώμενη μπαταρία"

Δημοσ.

Tι εννοείς με τα παραπάνω?

στα bold "γραψε λάθος"

Δεν γινεται να προτεινουν στο Insomnia κατι αλλο εκτως απο Lg και Samsung,ασχετως που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ανωτερο του S5 πχ εκτως της καμερας.

και το M8 έχει τα + του... και οι 3 συσκευές είναι πολύ κοντά, με τα +/ - τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Τρολλ και φανμπου είναι όποιος του λες με επιχειρήματα κάποια πράγματα και επιλέγει να λέει τα δικά του. Αφού ούτε τα λινκς απο τοσα σαιτς βοηθούν, σηκώνω τα χέρια ψηλά...

Σε ρώτησα όμως τι εννοούσες με τα "όχι sd όχι αποσπώμενη μπαταρία"

Είσαι λίγο βαρετός..

Για πες μου σε ποιες εταιρείες έχεις επενδύσει τα χρήματα σου και δεν είσαι fanboy;

Τα τελευταία χρόνια εγώ τουλάχιστον τα έχω σκάσει σε Samsung, lg, zte, Asus, Sony οπότε δεν έχω στάνταρ προτίμηση ανάλογα τη περίσταση τα δίνω εκεί που πιστεύω

Εσύ φαντάζομαι Samsung, Samsung, Samsung...

Δε μπορείς να το πιστέψεις ότι ένα lg μπορεί να είναι καλύτερη/πιο συμφέρουσα αγορά από τα αγαπημένα σου Samsung :lol:

Δημοσ.

Επειδή τα κοίταξα πολύ τις τελευταίες μέρες και τα τρία πριν αγοράσω (πήγα και τα είδα από κοντά, έπαιξα ρυθμίσεις, apps κλπ με τις ώρες) ότι και να λέμε η οθόνη του LG υστερεί σημαντικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει την αντίθεση της amoled. Ναι οι amoled έχουν αφύσικο saturation συνήθως αλλά γι αυτό δείχνουν τόσο ζωντανές. Αν μου άρεσε η εμφάνιση και το περιβάλλον του s5 μπορεί να το αγόραζα. Το HTC έχει καλύτερη οθόνη από LG και όντως η ποιότητα κατασκευής είναι αλλού.

Το LG έχει τα καλά της μνήμης και της επεκτασιμότητας αλλά τα ίδια έχει και το ΗΤC. H τιμή του LG είναι αρκετά χαμηλά για να το σκέφτεσαι... Εγώ πήρα HTC πάντως.

Δημοσ.

Είσαι λίγο βαρετός..

Για πες μου σε ποιες εταιρείες έχεις επενδύσει τα χρήματα σου και δεν είσαι fanboy;

Τα τελευταία χρόνια εγώ τουλάχιστον τα έχω σκάσει σε Samsung, lg, zte, Asus, Sony οπότε δεν έχω στάνταρ προτίμηση ανάλογα τη περίσταση τα δίνω εκεί που πιστεύω

Εσύ φαντάζομαι Samsung, Samsung, Samsung...

Δε μπορείς να το πιστέψεις ότι ένα lg μπορεί να είναι καλύτερη/πιο συμφέρουσα αγορά από τα αγαπημένα σου Samsung :lol:

Με αυτό το ποστ επιβεβαιώνεις το πόσο τρολ είσαι. 0 επιχειρήματα, 0 απαντήσεις σε όλα τα λινκ που σου παρέθεσα. Στη σπηλιά σου γρήγορα!  :X

Δημοσ.

Κι εγώ περιμένω να μου απαντήσεις στα πέρι phablet (μιας και από ότι φαίνεται δε μπορείς να διανοηθείς ότι μπορεί να γίνει σωστή εκμετάλλευση του χώρου σε ένα κινητό) και φωτεινότητας αλλά απάντηση δεν παίρνω

Τι να κάνουμε κάποιοι τη βρίσκουν με χανζαπλαστ, γούστα είναι αυτά

Θες να σου απαντήσω για ηλίθια τεστ μπαταριών που δείχνουν 6 και 7 ώρες και καμία σχέση δεν έχουν με τη πραγματική χρήση; Σε αυτά ακόμα και τα απαράδεκτα σε αυτονομία iPhone βγάζουν ανταγωνιστικά νούμερα

Τα sony που όντως δίνουν 5ωρα+ οθόνη εκεί θα βγάζουν κάνα 12ωρο;

Μπορώ κι εγώ να σου βρω συγκριτικά όπου το lg είναι καλύτερο, το θέμα μου δεν είναι αυτό, δε προσπαθώ να σου αποδείξω ότι το lg είναι καλύτερο γιατί δεν έχω τέτοια καουρα ούτε παίρνω ποσοστά, μακάρι να έπαιρνα αλλά δε παίρνω.

Αυτό που με νοιάζει είναι να μη πετάει ο καθένας υπερβολές σε σημείο κοτσάνας προκειμένου να υποστηρίξει αυτό που προτιμάει.

Θα μου πεις δηλαδή ότι το πλέον αδιάφορο galaxy στην ιστορία της Samsung είναι υπερκινητάρα και το lg είναι για πέταμα;

Είσαι αστείος..

Εγώ άντε να πάω με τα νερά σου και να δεχτώ ότι είναι καλύτερο στα σημεία το s5, το άλλο όμως είναι φθηνότερο και για κάποιους έχει κάποια αντικειμενικά πλεονεκτήματα όπως η οθόνη που κάποιοι τη γουστάρουν και αρκετοί έχουν εκθειάσει (βέβαια εσύ σαν ειδικός επί των οθονών και των χρωμάτων τη βγάζεις για πέταμα).

Οπότε δε μπορείς να βγάζεις κάτι άχρηστο και να μη βλέπεις κανένα πλεονέκτημα επειδή δεν είναι αυτό που προτιμησες εσύ.

Το m8 που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δε θα το αγόραζα ποτέ, το θεωρώ κακή αγορά.

Όμως ρε γαμωτο μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους για τους οποίους θα το αγόραζε κάποιος, εσύ εκεί Ταλιμπάν ο,τι γράφει Samsung είναι θεϊκό και τα άλλα για πέταμα

Συνέχισε να κάνεις σαν γυμνασιόπαιδο που τσακώνεται στο προαύλιο για το ποιος έχει το καλύτερο παιχνίδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...