Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγώ δε θα τα έδινα και μάλλον θα πήγαινα στο G2 επειδή χρειάζομαι καλύτερη μπαταρία απο το G3. Αλλά απο τη στιγμή που παίζει και το σ5 σαν επιλογή, είναι θέμα του νηματοθέτη. To lag αντε να δεχθώ οτι διαφωνείς, η μπαταρία όμως και η οθόνη είναι πολύ καλύτερα στο S5, και μπορείς να το διαβάσεις σε άπειρα reviews. (Και δε σου βάζω και την κάμερα). Τι μας ενδιαφερει εσυ τι χρειαζεσαι???Ο Ts ειναι τι χρειαζεται και τον βολευει. 1
qsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 To lag αντε να δεχθώ οτι διαφωνείς, η μπαταρία όμως και η οθόνη είναι πολύ καλύτερα στο S5, και μπορείς να το διαβάσεις σε άπειρα reviews. (Και δε σου βάζω και την κάμερα). τη κάμερα μη τη βάλεις.. η οθόνη όμως από πού κι ως πού είναι καλύτερη από τη στιγμή που είναι μικρότερη; (αφήνω την ανάλυση απ'έξω) είσαι βέβαιος ότι ο άλλος μπορεί να μη χρειάζεται τη μεγαλύτερη οθόνη; εγώ πλέον δε κοιτάω καν κινητό με μικρότερη οθόνη μιας και καλόμαθα στο g3, οτιδήποτε άλλο το θεωρώ downgrade και η οθόνη περισσότερο από κάθε άλλο χαρακτηριστικό είναι αυτό με το οποίο έρχεσαι διαρκώς σε επαφή επίσης ποιος σου είπε ότι γουστάρουμε όλοι amoled που σε κάποιους μήνες νομοτελειακά θα έχει κάνει burn in? 1
Chris_85 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τι μας ενδιαφερει εσυ τι χρειαζεσαι???Ο Ts ειναι τι χρειαζεται και τον βολευει. Κατανοώ πως τα ελληνικά σε δυσκολεύουν. Αλλά όταν σε ρωτάν αν θα έδινες παραπάνω τα 80 ευρώ, προφανώς απαντάς. τη κάμερα μη τη βάλεις.. η οθόνη όμως από πού κι ως πού είναι καλύτερη από τη στιγμή που είναι μικρότερη; (αφήνω την ανάλυση απ'έξω) είσαι βέβαιος ότι ο άλλος μπορεί να μη χρειάζεται τη μεγαλύτερη οθόνη; εγώ πλέον δε κοιτάω καν κινητό με μικρότερη οθόνη μιας και καλόμαθα στο g3, οτιδήποτε άλλο το θεωρώ downgrade και η οθόνη περισσότερο από κάθε άλλο χαρακτηριστικό είναι αυτό με το οποίο έρχεσαι διαρκώς σε επαφή επίσης ποιος σου είπε ότι γουστάρουμε όλοι amoled που σε κάποιους μήνες νομοτελειακά θα έχει κάνει burn in? Οτι θα κάνει burn in είναι μεγάλος μύθος και αν το ψάξεις θα το διαπιστώσεις. Το g3 έχει χειρότερη οθόνη σε ότι αφορά τη φωτεινότητα και το εύρος χρωμάτων. Αν δε σου αρέσουν οι amoled ή προτιμάς μεγαλύτερες οθόνες, προφανώς πας σε κάποιο άλλο κινητό (αν και τα χρώματα της amoled ρυθμίζονται αναλόγως). Αλλά όχι οτι έχει καλύτερη οθόνη.. Ίσα ίσα οι μεγαλύτερες βελτιώσεις του G4 είναι στην οθόνη. Επίσης έχει χειρότερη κάμερα του s5 κυριως σε ότι αφορά την εστίαση, και όχι τις λεπτομέρειες που ούτως ή άλλως τα κινητά έχουν παρόμοια ποιότητα λογω μικρών αισθητήρων. Βέβαια κάποιοι που ζουν για να εκθειάζουν το κινητό τους, ισως απογοητευθούν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση, μόλις το G4 φτάσει σε απόσταση 50-60 ευρώ απο τα υπόλοιπα κινητά που συζητάμε, θα είναι με διαφορά η καλύτερη συσκευή (και δε νομίζω να αργήσει κιόλας)..
qsis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μύθος το burn in; Μου μιλάς για κάτι που έχω πάθει ο ίδιος σε οθόνη Samsung.
Chris_85 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μπες στο myphone και δες στο νήμα του s5 αν υπάρχει κάποιος που έχει πάθει burn in. Μήπως μιλάς για αρκετά χρόνια πριν? Γιατί ούτε τα εκθεσιακά δε παθαίνουν. Σε κάθε περίπτωση το "νομοτελειακά θα πάθει burn in" που έγραψες είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Επίσης στα άλλα που σου έγραψα δε βλέπω να απαντάς.
qsis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μπες στο myphone και δες στο νήμα του s5 αν υπάρχει κάποιος που έχει πάθει burn in. Μήπως μιλάς για αρκετά χρόνια πριν? Γιατί ούτε τα εκθεσιακά δε παθαίνουν. Σε κάθε περίπτωση το "νομοτελειακά θα πάθει burn in" που έγραψες είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Επίσης στα άλλα που σου έγραψα δε βλέπω να απαντάς. Βαριέμαι τα σεντόνια των διαφωνιών και ας συμμετέχω σε τέτοια, άλλωστε όταν σου λέω το προφανές: καλύτερη=μεγαλύτερη εσύ δε το καταλαβαίνεις το μόνο που θα πω για τις amoled είναι ότι οι περισσότεροι που το έχουν δε το καταλαβαίνουν, τελευταίο παράδειγμα που θυμάμαι να έχω διαπιστώσει ο ίδιος είναι το note 3, όχι και τόσο παλιό κινητό Στα πιο καινούρια Samsung θα περιμένω να παλιώσουν λιγάκι αν και s5 δεν είδα σχεδόν καθόλου να κυκλοφορούν
voldemort Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Βαριέμαι τα σεντόνια των διαφωνιών και ας συμμετέχω σε τέτοια, άλλωστε όταν σου λέω το προφανές: καλύτερη=μεγαλύτερη εσύ δε το καταλαβαίνεις το μόνο που θα πω για τις amoled είναι ότι οι περισσότεροι που το έχουν δε το καταλαβαίνουν, τελευταίο παράδειγμα που θυμάμαι να έχω διαπιστώσει ο ίδιος είναι το note 3, όχι και τόσο παλιό κινητό Στα πιο καινούρια Samsung θα περιμένω να παλιώσουν λιγάκι αν και s5 δεν είδα σχεδόν καθόλου να κυκλοφορούν Φιλε qsis τυπικα να σου πω οτι τα τελευταια χρονια μονο samsung ειχα κινητα τουλαχιστον απο 3 χρονια. Aυτο που ειπες για burn in...ουτε κατα διανοια. 2 απο αυτα που ειχα συνεχιζουν να δουλευουν σε συγγενικα χερια.Απολυτως τιποτε. Αστοχια hw ναι οκ,συμβαινει σε ολους. Burn in...no.
Chris_85 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Βαριέμαι τα σεντόνια των διαφωνιών και ας συμμετέχω σε τέτοια, άλλωστε όταν σου λέω το προφανές: καλύτερη=μεγαλύτερη εσύ δε το καταλαβαίνεις το μόνο που θα πω για τις amoled είναι ότι οι περισσότεροι που το έχουν δε το καταλαβαίνουν, τελευταίο παράδειγμα που θυμάμαι να έχω διαπιστώσει ο ίδιος είναι το note 3, όχι και τόσο παλιό κινητό Στα πιο καινούρια Samsung θα περιμένω να παλιώσουν λιγάκι αν και s5 δεν είδα σχεδόν καθόλου να κυκλοφορούν Αν βαριέσαι να συζητήσεις, μάλλον δεν βοηθάς κάποιον όμως. Μεγαλύτερη = καλύτερη? Είσαι σίγουρος?
qsis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ναι είμαι σίγουρος όπως είμαι πάρα πολύ σίγουρος ότι δεν αξίζει τα 80€ που περίπου κάνει παραπάνω το s5 Πρέπει να βάζουμε και το παράγοντα τιμή στην εξίσωση για να καταλήξουμε σε ένα συγκριτικό (που είναι και το θέμα μας) και για αυτά που δίνει το g3 αυτή τη στιγμή το λες άνετα ευκαιρία
Chris_85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ναι είμαι σίγουρος όπως είμαι πάρα πολύ σίγουρος ότι δεν αξίζει τα 80€ που περίπου κάνει παραπάνω το s5 Πρέπει να βάζουμε και το παράγοντα τιμή στην εξίσωση για να καταλήξουμε σε ένα συγκριτικό (που είναι και το θέμα μας) και για αυτά που δίνει το g3 αυτή τη στιγμή το λες άνετα ευκαιρία 'Aλλ' αντ' άλλων. Μεγαλύτερη οθόνη ΔΕΝ είναι απαραίτητα καλύτερη οθόνη. Γιατί μπορέι κάποιος να ΜΗ ΘΕΛΕΙ μεγαλύτερη οθόνη και τις αυξημένες διαστάσεις που αυτή συνεπάγεται. Γιατί είναι σκοτείνή και δε μπορείς να διακρίνεις Χριστό στον ήλιο. Γιατί είναι εντελώς μουντά τα χρώματα. Γιατί είναι χειρότερη και απο την οθόνη του G2. Κατανοητό, είστε ερωτευμένοι με το κινητό σας αλλά εδώ μας τίθεται ένα ερώτημα για να βοηθήσουμε κάποιον να αποφασίσει, οπότε ΜΗ ΒΙΑΖΕΤΕ τη λογική. Υ.Γ. Καλύτερη κάμερα, πολύ καλύτερη μπαταρία, πολύ καλύτερη οθόνη, λιγότερα lag, αρκετό redaw στον browser (ίδιο με του s6). Το αν αξίζει τα παραπάνω 80 ευρώ είναι υποκειμενικό θέμα.
qsis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Να σου πω, το έχεις πιάσει ποτέ το κινητό ή κατεβάζεις ο,τι σου 'ρχεται; Το κινητό είναι μια χαρά φωτεινό στον ήλιο και πάνω κάτω όσο φωτεινό είναι το g2, η διάφορα είναι ανάξια λόγου Τα χρώματα από την άλλη αν και "μουντά" κατ'εσε δεν είναι όσο υπερκορεσμένα είναι στο g2 που αγγίζουν τα όρια του καρτούν, βέβαια αν κάποιος έχει συνηθίσει τις amoled έχει και αρκετά διαφορετικά γούστα.. Για το lag από τη στιγμή που συγκρίνουμε με tw δε καταλαβαίνω γιατί το επικαλείσαι, αλλά τελοσπάντων.. Και όσο για τη κάμερα τι περιμένεις να σου πω αφού έχεις ήδη βγάλει το συμπέρασμα ότι της Samsung είναι ΠΟΛΥ καλύτερη; Το ίδιο και η μπαταρία.. Φαντάζομαι ότι το s6 σου δίνει 6+ ώρες οθόνη ώστε να έχει τη ΠΟΛΥ καλύτερη μπαταρία το ποιος είναι ερωτευμένος με το κινητό του είναι μάλλον προφανές. Εγώ δεν είμαι ερωτευμένος με το g3, απλά αφού το αγόρασα διαπίστωσα ο ίδιος τι από αυτά που λέγονται ισχύει και τι όχι. Η καλύτερη συσκευή σίγουρα δεν είναι όπως προσπάθειες εσύ να μου παρουσιάσεις το χανζαπλαστ, είναι όμως μια συσκευή που αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά της. ΥΓ και ναι μεγαλύτερη οθόνη=καλύτερη, είναι κάποια ζουμ λιγότερα και κάποια σκρολλαρίσματα λιγότερα στο browsing Ειδικά αν το συνολικό μέγεθος της συσκευής παραμένει σε λογικές διαστάσεις
GianniSM Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Χειρότερη οθόνη του G2 έλεος!!! το μοναδικό θέμα που έχω καμιά φορά είναι ντάλα μεσημέρι κάτω από τον ήλιο να γυαλίζει. Τα γυαλιά μου όμως έχουν αντιρίφλεξ οπότε δεν το προσέχω καν. Ξεκούραστη στην πολλή ώρα, οι amoled εμένα πάνω από μισή ώρα με στραβώνουν.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 8mp πχ καμερα εχει το Moto G 2nd gen,8mp καμερα εχει στα χαρτια και το παρα πολυ ακριβοτερο του Iphone 6. Νομιζεις οτι επειδη και τα δυο γραφουν 8mp οτι εχουν ιδια καμερα??Ουτε καν... Και τα Sony Z στα χαρτια(οπως και το Htc One m9)20mp καμερα εχουν αλλα οι φωτο που βγαζουν απεχουν πολυ απο οσο νομιζουν οι περισσοτεροι. Σωστό αυτό αλλά ο φακός είναι φακός. Μπορεί στο αυτόματο οι φωτογραφίες να μην είναι αντάξιες των 20MP αλλά με λίγο πείραγμα μια χαρά αντάξιες του φακού φωτό θα βγάλεις. Από εμένα τώρα στο θέμα θα πήγαινα στο Μ8, σχεδιασμός, ποιότητα κατασκευής, εμπειρία χρήσης, ήχος (χωρίς και με ακουστικά) κατά πολύ ανώτερος σε σχέση με τα άλλα δυο. Θέματα με service και λοιπά θεωρώ ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά οπότε προφανώς και κάτι παίζει με το service της arvato. Θα το ρίσκαρα όμως καθώς η εμπειρία του καθένα είναι διαφορετική και έτσι και αλλιώς αν πράγματι χρειαστείς την εγγύηση θα την χρειαστείς τον πρώτο καιρό.
qsis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 τα ηχεία των κορεατών είναι απαράδεκτα, άντε το μόνο καλό είναι ότι είναι δυνατά, αλλά μόνο και μόνο το σημείο που τα βάζουν είναι fail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα