vrwmiaris Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Σαμμυ από μένα, τρώει την σκόνη του το τζι 3.Όσο για το m8 όπου βλέπεις αρβατο μακρυά
greekbusters Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έχεις πάει αρβατο και είχες πρόβλημα η έτσι το αναφέρεις από τα διαφορά φορουμ που ο κάθε πικραμένος λέει την ιστορία του παραλλαγμένη;
vrwmiaris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έχεις πάει αρβατο και είχες πρόβλημα η έτσι το αναφέρεις από τα διαφορά φορουμ που ο κάθε πικραμένος λέει την ιστορία του παραλλαγμένη; Είναι πολλοί οι πικραμένοι, εσύ γιατί θίχτηκε ς και βγήκες οφτοπικ;
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 αν είχε εστω 8mpxl καμερα εννοειται θα το επαιρνα..απλα επειδη ερχεται καλοκαιρι θα χρειαστουν οι φωτογραφιες και τα βιντεο.. αυτο ειναι το μονο που με κραταει πραγματικα..για το lg διαβασω οτι εχει θεματακια προσφατα κιολας.. ενω s5 ειναι ενα κλασσικο βελτιωμενο σε χαρακτηριστικα (οχι σε ποιοτητα ομως και design) samsung κινητο.. θα τα δω κ απο κοντα κ αν δειν ειναι τοσο τρομερη η διαφορα σστη καμερα οπως φαινεται στα βιντεο στο youtube θα προτιμησω htc..μαλλον τελευταια επιλογη το lg λογω του οτι βγαζει θεματακια.. 8mp πχ καμερα εχει το Moto G 2nd gen,8mp καμερα εχει στα χαρτια και το παρα πολυ ακριβοτερο του Iphone 6. Νομιζεις οτι επειδη και τα δυο γραφουν 8mp οτι εχουν ιδια καμερα??Ουτε καν... Και τα Sony Z στα χαρτια(οπως και το Htc One m9)20mp καμερα εχουν αλλα οι φωτο που βγαζουν απεχουν πολυ απο οσο νομιζουν οι περισσοτεροι. 1
vassilis018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 8mp πχ καμερα εχει το Moto G 2nd gen,8mp καμερα εχει στα χαρτια και το παρα πολυ ακριβοτερο του Iphone 6. Νομιζεις οτι επειδη και τα δυο γραφουν 8mp οτι εχουν ιδια καμερα??Ουτε καν... Και τα Sony Z στα χαρτια(οπως και το Htc One m9)20mp καμερα εχουν αλλα οι φωτο που βγαζουν απεχουν πολυ απο οσο νομιζουν οι περισσοτεροι. έχω Μ8 και Ζ2. το πιστεύεις ότι το Μ8 έχει πιο γρήγορη εστίαση και πιο καθαρή φώτο από το Ζ2?
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ειχα το 930 και τωρα ειμαι κατοχος του M8. Δεν εχω τραβηξει βεβαια παρα πολλες φωτο για να κανω συγκριση μεταξυ τους,αν και στις περισσοτερες φωτογραφιες θα εδινε λιγο παραπανω υπεροχη στο Lumia που εχει παρα πολυ καμερα οντως. Το σιγουρο ειναι οτι το M8 τρωει ακυρο κυριως λογω των 4Mp(στα χαρτια)το οποιο ειναι αληθεια οτι φταιει και η Htc λογω κακου marketing,αλλα και στο M9 οπως εγραψα παραπανω που εχει 20mp δεν διαβαζω και τα καλυτερα λογια.
vassilis018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ειχα το 930 και τωρα ειμαι κατοχος του M8. Δεν εχω τραβηξει βεβαια παρα πολλες φωτο για να κανω συγκριση μεταξυ τους,αν και στις περισσοτερες φωτογραφιες θα εδινε λιγο παραπανω υπεροχη στο Lumia που εχει παρα πολυ καμερα οντως. Το σιγουρο ειναι οτι το M8 τρωει ακυρο κυριως λογω των 4Mp(στα χαρτια)το οποιο ειναι αληθεια οτι φταιει και η Htc λογω κακου marketing,αλλα και στο M9 οπως εγραψα παραπανω που εχει 20mp δεν διαβαζω και τα καλυτερα λογια. για το 930 έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για την κάμερα του. το Μ8 το έχω σαν πρωτεύων κινητό. απλά γιατί είναι το καλύτερο lag free android. το sense είναι ότι καλύτερο για android
StigmaX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το έχουμε ξαναπεί σε δεκάδες θέματα. Αν η κάμερα δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό που χρειάζεται κάποιος, το m8 αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Αν όμως βασικός παράγοντας αγοράς είναι η κάμερα, πας σε έναν από τους άλλους κατασκευαστές με τις ανάλογες όμως παραχωρησεις
geekas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Όπως τα λέει ο Stigma X είναι, για μένα M8 απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής ! 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σαμμυ από μένα, τρώει την σκόνη του το τζι 3.Όσο για το m8 όπου βλέπεις αρβατο μακρυά Τοσο σιγουρο το εχεις οτι το κινητο θα σου παρουσιασει προβλημα???ή οτι θα εχεις την αντιμετωπιση που γραφουν μερικοι??Γιατι εγω βλεπω οτι καποια ατομα εχουν θετικες εμπειριες απο Arvato(πιο πολυ θυμαμαι τις περιπτωσεις με Iphone να ειχε γινει θεμα με υγρασια κλπ).
VyronPeristeri Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τοσο σιγουρο το εχεις οτι το κινητο θα σου παρουσιασει προβλημα???ή οτι θα εχεις την αντιμετωπιση που γραφουν μερικοι??Γιατι εγω βλεπω οτι καποια ατομα εχουν θετικες εμπειριες απο Arvato(πιο πολυ θυμαμαι τις περιπτωσεις με Iphone να ειχε γινει θεμα με υγρασια κλπ). ενας φιλος μου πηγε πριν 2 εβδομαδες το sony m2 επειδη ειχε κολλησει η οθονη και δεν εκλεινε, δεν εκανε τιποτα και αναγκαστηκε να βγαλει το καπακι και την μπαταρια που απ'οτι καταλαβα δεν εβγαινε. Το πηγε και του το στειλανε σε 1 βδομαδα υποτιθεται επισκευασμενο και μετα απο 2 μερες εκανε παλι τα ιδια. Αυτα για την αρβατο και τα οφτοπικ. Τωρα για τα κινητα εγω σου συστηνω το g3, το εχω απο το περασμενο ιουλιο και ειναι αψοχο. Το μονο μειωνεκτιμα ειναι με την μπαταρια αλλα αυτο ειναι και αναλογα την χρηση που κανεις. Για το λαγκ παιζει να ειναι αληθεια οτι υπαρχει ενα μικρο αλλα εγω χρησιμοποιο nova launcher και το lag ειναι ανυπαρκτο.
Chris_85 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δηλαδή του συστήνεις ένα κινητό με περισσότερο lag, χειρότερη οθόνη μπαταρία και κάμερα απο το S5?
GianniSM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δηλαδή του συστήνεις ένα κινητό με περισσότερο lag, χειρότερη οθόνη μπαταρία και κάμερα απο το S5? Είναι 80Ε καλύτερο το S5?
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δηλαδή του συστήνεις ένα κινητό με περισσότερο lag, χειρότερη οθόνη μπαταρία και κάμερα απο το S5? από πού προκύπτουν όλα αυτά;
Chris_85 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Είναι 80Ε καλύτερο το S5? Εγώ δε θα τα έδινα και μάλλον θα πήγαινα στο G2 επειδή χρειάζομαι καλύτερη μπαταρία απο το G3. Αλλά απο τη στιγμή που παίζει και το σ5 σαν επιλογή, είναι θέμα του νηματοθέτη. από πού προκύπτουν όλα αυτά; To lag αντε να δεχθώ οτι διαφωνείς, η μπαταρία όμως και η οθόνη είναι πολύ καλύτερα στο S5, και μπορείς να το διαβάσεις σε άπειρα reviews. (Και δε σου βάζω και την κάμερα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα