Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω κάποιο από αυτά τα κινητά. τι μου προτείνετε? δν βγάζω γενικά φωτογραφίες...μια στο τόσο..σαν κινητό μου φαίνεται καλύτερο το htc με τα λιγοτερα κολληματα και προβληματα.. το μονο που με κρατάει ειναι η κάμερα... samsung έχω 3-4 χρόνια τρ το s3 mini k s4 mini.. λίγο πολύ παρόμοιο μου φαίνεται και το s5 βελτιωμένο βέβαια σε πολλά χαρακτηριστικά του αλλά σαν design πχ είναι ίδιο.. αλλά δεν έχω πρόβλημα να το ξαναπάρω... τρ τα LG γενικά δεν τα έχω σε πολύ εκτίμηση γτ παλιά έβγαζαν συνεχως προβλήματα  και δεν ξέρω αν βελτιώθηκαν τόσο πολύ γενικά τα τελευταία χρόνια..διάβασα επίσης κάπου πως το g3 βγάζει στην αρχή κάποια προβλήματα του στυλ έκλεινε από μόνο του όποτε να ναι, μετά από λίγους μήνες τα κουμπιά του άρχιζαν να τρίζουν κλπ.. αυτό το διάβασα σε φόρουμς του σεπτεμβριου 2014.. τέλοσπαντων θέλω τη γνώμη σας και αν μπορείτε να με βοηθήσετε με την επιλογή. ευχαριστώ.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού δεν σε νοιάζει η κάμερα... δεν χρειάζεται απάντηση... ειδικά αν δεν χρησιμοποιείς θήκες τότε θα το ευχαριστηθεις... καλορίζικο (htc one m8)

• Like 2
Δημοσ.

Αφού δεν σε νοιάζει η κάμερα... δεν χρειάζεται απάντηση... ειδικά αν δεν χρησιμοποιείς θήκες τότε θα το ευχαριστηθεις... καλορίζικο (htc one m8se ey

σε ευχαριστώ για την απάντηση..απλά σε βίντεο που είδα, η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη σε σχέση με τα άλλα δυο κινητά.. δεν με νοιάζει η κάμερα με την έννοια ότι δεν βγάζω συχνά φωτογραφιές για instagram (δεν εχω κιολας) , σέλφι κλπ... απλά ότνα πάω σε ωραία μέρη, όπως τρ καλοκαίρι έρχεται θέλω μια ικανοποιητική κάμερα.. αλλά η χρήση του κινητού που θέλω δεν είναι καθαρά για φωτογραφίες.. πιο πολύ εφαρμογές και ίντερνετ...

Δημοσ.

Το S5 δεν θα το πρότεινα, οπότε θα ασχοληθώ με τα άλλα 2.

Τα θετικά του G3. Κάμερα, φοβερή οθόνη, μικρά μπέζελς
Αρνητικά του. Μέτρια μπαταρία (όχι χειρότερη από του Μ8), κάποιες φορές λίγο λαγκ

Τα θετικά του Μ8. Σβέλτο, καλής ποιότητας κατασκευή, στερεοφωνικά ηχεία.
Αρνητικά, χάλια κάμερα, μεγάλο μέγεθος σε σχέση με την οθονη του, μέτρια μπαταρία

• Like 1
Δημοσ.

Το S5 δεν θα το πρότεινα, οπότε θα ασχοληθώ με τα άλλα 2.

Τα θετικά του G3. Κάμερα, φοβερή οθόνη, μικρά μπέζελς

Αρνητικά του. Μέτρια μπαταρία (όχι χειρότερη από του Μ8), κάποιες φορές λίγο λαγκ

Τα θετικά του Μ8. Σβέλτο, καλής ποιότητας κατασκευή, στερεοφωνικά ηχεία.

Αρνητικά, χάλια κάμερα, μεγάλο μέγεθος σε σχέση με την οθονη του, μέτρια μπαταρία

γιατι δεν θα πρότεινες το s5? το πρόβλημα με το lg είναι η μπαταρία του δηλαδη δεν κρατάει τόσο όσο λένε? τι έννοεις ΄τοι έχει κάποιες φορές λίγο λαγκ? 

Δημοσ.

M8 και άσε τις άλλες 2 εταιρίες να συναγωνίζονται ποια έχει τα περισσότερα bloatwares :P

αν είχε εστω 8mpxl καμερα εννοειται θα το επαιρνα..απλα επειδη ερχεται καλοκαιρι θα χρειαστουν οι φωτογραφιες και τα βιντεο.. αυτο ειναι το μονο που με κραταει πραγματικα..για το lg διαβασω οτι εχει θεματακια προσφατα κιολας.. ενω s5 ειναι ενα κλασσικο βελτιωμενο σε χαρακτηριστικα (οχι σε ποιοτητα ομως και design) samsung κινητο.. θα τα δω κ απο κοντα κ αν δειν ειναι τοσο τρομερη η διαφορα σστη καμερα οπως φαινεται στα βιντεο στο youtube θα προτιμησω htc..μαλλον τελευταια επιλογη το lg λογω του οτι βγαζει θεματακια..

Δημοσ.

αν είχε εστω 8mpxl καμερα εννοειται θα το επαιρνα..απλα επειδη ερχεται καλοκαιρι θα χρειαστουν οι φωτογραφιες και τα βιντεο.. αυτο ειναι το μονο που με κραταει πραγματικα..για το lg διαβασω οτι εχει θεματακια προσφατα κιολας.. ενω s5 ειναι ενα κλασσικο βελτιωμενο σε χαρακτηριστικα (οχι σε ποιοτητα ομως και design) samsung κινητο.. θα τα δω κ απο κοντα κ αν δειν ειναι τοσο τρομερη η διαφορα σστη καμερα οπως φαινεται στα βιντεο στο youtube θα προτιμησω htc..μαλλον τελευταια επιλογη το lg λογω του οτι βγαζει θεματακια..

ότι αποφασίσεις σεβαστό. ούτως άλλως την γνώμη μας λέμε, αλλά την τελευταία κουβέντα την έχεις εσύ :)

Δημοσ.

Σκεψου καιντο galaxy a7. Δεν το εχω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα... Θα το προτειμουσα απο το s5 σιγουρα

Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιείς κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που δεν υπάρχει ακόμα σε wp, τότε δες και το lumia 930. Είναι συνολικά ανώτερο και από τα τρία που κοιτάς. Την ποιότητα κατασκευής του μόνο το htc τη συναγωνίζεται. Ανάμεσα στα 3 αποκλειστικά, καθαρά το Htc.

Δημοσ.

Εγώ που ήμουν για μήνες ανάμεσα σε m8 και g3 κατέληξα στο lg.

Οι λόγοι:

Πρώτος και κύριος: το m8 έχει μη αποσπόμενη μπαταρία. Κάποιους δεν τους νοιάζει, αλλά εγώ θέλω να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Προτιμώ μια στις 100 που θα πάθει κάτι να δώσω 15ευρώ και να πάρω άλλη τσακ μπαμ

Δεύτερον. Μπορεί το m8 να είναι όντως πιο ωραίο και ντιζαινάτο, αλλά το g3 προσφέρει 5.5" οθόνη σε μέγεθος 5" κινητού λόγω των ανύπαρκτων bezel. Έχει δηλαδή πολύ πιο μεγάλη οθόνη από το htc αλλά έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος.

Τρίτος: Το g3 ήταν και είναι κάπου 40-50ευρώ φθηνότερο από το m8

Αυτά τα 3 με ώθησαν στο g3. Το έχω λίγες μόνο μέρες αλλά είμαι ικανοποιημένος. Βέβαια σε τέτοια διλήμματα (πόσο μάλλον τριλήμματα αφού βάζεις και το s5 στο παιχνίδι) ποτέ δεν ξέρεις γιατί ποτέ δεν θα έχεις και τα 3 κινητά - πρέπει να διαλέξεις ένα!

Εγώ κατέληξα στο lg αλλά θα μπορούσα να έχω καταλήξει κάλλιστα στο htc (εκεί έκλινα για πάνω από 2 μήνες) και πάλι ευχαριστημένος θα ήμουν.

Οπότε σε τελική ανάλυση αν κάποιος ξέρει τα + και τα - του κάθε κινητού και πάει συνειδητοποιημένος να κάνει την αγορά του δε θα έχει πρόβλημα. Πήγαινε δες τα από κοντά και πάρε αυτό που σου κάνει πιο πολύ κλικ. 

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Προσωπικά το Μ8 το αποκλείω σαν επιλογή λογο του κάκιστου service που έχουν....την Arvato.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει έστω στο ελάχιστο η φωτογραφική, πάρε το S5. To G3 είναι χειρότερό του σε όλα, ενώ το M8 είναι καθαρά θέμα γούστου αν σου κάνει διαφορά το μέταλλο. Έχει το καλύτερο skin και απο τα 3, αλλά τη χειρότερη, με διαφορά, κάμερα, μη αποσπώμενη μπαταρία και κακό σερβις..

Δημοσ.

ναι το Μ8 δεν έχει κάμερα δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία έχει κακό σέρβις. αλλά έχει ένα μεγάλου ατού. την καλύτερη εμπειρία android μετά τα nexus :) so simple

Δημοσ.

Από τι στιγμή που η κάμερα δεν είναι ο βασικός παράγοντας αγοράς πας δαγκωτό στο m8. Σαν φωτογραφική θα σε καλύψει απόλυτα στις διακοπές σου, μην αφήνεις τα mp να σε τρομάζουν.

Σαν ποιότητα κατασκευής, πολύ μπροστά από αλλά δύο. Σαν εμπειρία χρήσης, επίσης πολύ μπροστά, χωρίς το παραμικρό bloat.

Όχι ότι τα άλλα δύο είναι κακά τηλέφωνα, ίσα ίσα. Απλά από τη στιγμή που η κάμερα είναι δευτερευουσα, είναι ένα σκαλί πάνω από τα άλλα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...