th3rul3r Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια τρεχει η προσφορα για αυτο το κλιματιστικο στα 399 με δωρο την εγκατασταση , στο σκρουτζ παιζει απο 485 αλλα γενικα η τιμη του πριν ανεβει οπως ολα το καλοκαιρι ηταν 449 http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/139569-panasonic-ue9qke https://www.skroutz.gr/s/4880621/Panasonic-CS-CU-UE9QKE.html Yγ. Μην ξεχασετε να παρετε τα 10ε μπονους που δινει απο εδω http://promo.kotsovolos.gr/pizzaboy/
th3rul3r Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και αμαξι στα 1800cc παιρνεις και με 15.000 και με 45.000 εφοσον δεν σε ενδιαφερει η μαρκα 1
vdeseris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Α και Α+ .... Στα ιδια λεφτα παιρνεις Α+++ Α++ Για βάλε και κανένα link... Το μόνο που βρήκα στα 399 ήταν αυτό χωρίς όμως το κόστος της εγκατάστασης Το inventor παίζει στα mediamarkt στα 399 με δωρεάν εγκατάσταση σε Αθήνα, Θεσ/νίκη, Λάρισα
Agathoklis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 απλα προσεχτε με την δωρεαν εγκατασταση.... γτ ειχα παρει τον χειμωνα ac με δωρεαν εγκατασταση και εσκασε ενας τυπας με ενα καλεμι και ενα κατσαβιδι και με αλουμινενιο σωληνα στο χρωμα του χαλκου... οταν τον ρωτησα για τρομπα κενου μου ειπε οτι ειναι υπερεκτημιμενες ... εφαγε ποδι και καλεσα αλλο συνεργειο... 2
Atakas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 απλα προσεχτε με την δωρεαν εγκατασταση.... γτ ειχα παρει τον χειμωνα ac με δωρεαν εγκατασταση και εσκασε ενας τυπας με ενα καλεμι και ενα κατσαβιδι και με αλουμινενιο σωληνα στο χρωμα του χαλκου... οταν τον ρωτησα για τρομπα κενου μου ειπε οτι ειναι υπερεκτημιμενες ... εφαγε ποδι και καλεσα αλλο συνεργειο... Για δώσε μερικά tips ακόμα, εκτός από χάλκινη σωλήνα και τρόμπα τι άλλο πρέπει να έχει ένας σωστός εγκαταστάτης; Με βλέπω να παίρνω 2 κλιματιστικά από Mediamarkt αυτές τις μέρες, μιας και έχει δωρεάν εγκατάσταση, αλλά με φόβησες λίγο τώρα.. Την εγκατάσταση δεν την κάνει συνεργείο της αντιπροσωπείας του κλιματιστικού που αγοράζεις; + κάλεσες άλλο συνεργείο με δικά σου έξοδα φαντάζομαι; 1
Agathoklis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Για δώσε μερικά tips ακόμα, εκτός από χάλκινη σωλήνα και τρόμπα τι άλλο πρέπει να έχει ένας σωστός εγκαταστάτης; Με βλέπω να παίρνω 2 κλιματιστικά από Mediamarkt αυτές τις μέρες, μιας και έχει δωρεάν εγκατάσταση, αλλά με φόβησες λίγο τώρα.. Την εγκατάσταση δεν την κάνει συνεργείο της αντιπροσωπείας του κλιματιστικού που αγοράζεις; + κάλεσες άλλο συνεργείο με δικά σου έξοδα φαντάζομαι; μην φανταστεις οτι ειμαι ειδικος επι του θεματος... απο μπλογκς οτι διαβασα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 + κάλεσες άλλο συνεργείο με δικά σου έξοδα φαντάζομαι; Αγαθοκλη μια απαντηση στο παραπανω είναι χρησιμη νομιζω. Το άλλο συνεργειο που λες, ηταν ασχετο με το κατάστημα και το πληρωσες, ή ζητησες άλλο και σου εστειλαν από το μαγαζι αλλης κατηγοριας συνεργαζομενο στα πλαισια της διαφημιζομενης "δωρεαν εγκαταστασης";
Agathoklis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) το μαγαζι (skroutzoμαγαζο) ειχε με την αγορα καποιων κλιματιστικων δωρεαν τοποθετηση... τελικα καλεσα καποιο παλικαρι που δουλευει σε γνωστη εταιρια και ηρθαν απογευμα και το εβαλαν. (60 ευρω αλλα δεν τα κλαιω) γενικα δεν ειμαι ειδημων και για αυτο απεφυγα να απαντησω... αλλα αφου θελετε απαντηση απο λογιστη για την τοποθετηση κλιματιστικου θα σας την δωσω.... καταρχην ηταν ενα ατομο... πως θα ανεβαζε την εξωτερικη μοναδα των 12 0000 btu ενα ατομο σε υψος 2μιση μετρα στο μπαλκονι, δεν καταλαβα... δευτερο .... ηθελε να βαλει το κλιματιστικο (μεσα) παρα πολυ ψηλα, μαλλον για να ξεπερασει η εγκατασταση τα 2μετρα σωληνα (δωρεαν) και να ζητησει επιπλεον χρηματα... το κλιματιστικο δεν πρεπει να ειναι ουτε πολυ ψηλα , ουτε πολυ χαμηλα για να εχει ιδανικη αποδοση κρυο- ζεστη δεν ειχε ποτηροτρυπανο και εσκασε με το καλεμι να ανοιξει τρυπα σε τοιχο 40 ετιας παχουν ~35 εκατοστων.... ναι την αρχη την κανουν με το καλεμι... αλλα ντακα ντουκα κανα μισαωρο που θα ηθελε για να ανοιξει την τρυπα , στο τελος θα εφευγε ολος ο τοιχος... (δεν νομιζω να ηταν και ιδιεταιρα προσεκτικος) τωρα στα τεχνικα... ο σωληνας ηταν πολυ ελαφρυς και μετα απο ερωτηση μου ειπε οτι ειναι η τελευταια εξελιξη στα κλιματιστικα να βαζουν αλουμινιο... αυτο δεν με επεισε τοτε και αργοτερα ειδα σε φορουμς οτι μου ελεγε φιδιες... τελος η αντλια κενου βγαζει τον αερα απο τις σωληνωσεις πριν τις ενωσει... αν μεινει μεσα αερας, εχει υγρασια που παγωνει και δημιουργει σαν πως να το πω... σαν "εμφραγμα"... με αποτελεσμα να καιει παραπανω το μηχανημα και να ζοριζεται... εναλακτικα τα μαστορια που δεν εχουν τρομπα , αφηνουν λιγ δευτερα το φρεον να κανει εξαερωση και μετα τα ενωνουν... αυτο εχει 3 λαθος λογους. α. δεν ειναι παντα πληρως αποτελεσματικο β. το φρεον ειναι αρκετα ακριβο (γιατι να χασεις εστω και μικρη ποσοτητα?) γ το περιβαλλον... ελπιζω να σας καλυψα...και ξαναλεω δεν ειμαι ειδικος. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2015 από matrixxx spoiler
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Όπως το εγραψες χθες, ηταν σαν να αφορουσε "ιστορια"/προσφορα του Κωτσοβολου. Σκρουτζομαγαζο λες τωρα ότι ηταν. Να το επισημάνουμε. Εγω τουλάχιστον δεν σου ειπα να απαντησεις σε ολο το ποστ, αλλα σε αυτό που αφορουσε το κακο συνεργειο μιας και φαινοταν να είναι απολυτα οντοπικ και σχετικο με τον Κωτσοβολο. Εβαλα σε σποιλερ τα του λογιστη για τα ερκοντίσιον. Σε καποιον θα φανουν χρήσιμα και αυτά. 1
Agathoklis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 θα ελεγα ειχα παρει απο τον κωτσοβολο ac... συγνωμη αν εγινε παρανοηση... επισης διαμαρτυτομαι που εγραφα τοση ωρα και μου το εκανες μια κουτσουλια το προηγουμενο ποστ....
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Στο σποιλερ είναι τα οφτοπικ που αφορουν τεχνικο αγνωστου μαγαζιου, δεν σου εσβησα κατι. Για να μην μπερδεψουν μπηκαν εκει. 1
th_nikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πέρυσι τον Αύγουστο είχα πάρει από τον Κωτσόβολο ένα κλιματιστικό (το Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR) με δώρο την εγκατάσταση. Με κάλεσαν από το εξωτερικό συνεργείο που είχε αναλάβει την εγκατάσταση μέσα σε μία ημέρα από την ημερομηνία της αγοράς για να κλείσουν ραντεβού για την εγκατάσταση. Η κοπέλα μάλιστα στο τηλέφωνο με ρώτησε εάν οι τοίχοι του σπιτιού μου είναι από πέτρα για να φέρουν το αντίστοιχο τρυπάνι. Για την εγκατάσταση ήρθαν δύο νέα παιδιά τα οποία φαίνεται να γνώριζαν τη δουλειά. Ο ένας άνοιγε τη τρύπα στο τοίχο και ο άλλος έφτιαχνε τις σωληνώσεις. Τρόμπα μαζί τους δε πρέπει να είχανε γιατί δε θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά οι σωλήνες ήταν σίγουρα χάλκινοι. Γενικά κάνανε πολύ καλή δουλειά και ήταν και γρήγοροι, σε μία ώρα είχαν τελειώσει. Μάλιστα στο τέλος δίνουν και 6μηνη εγγύηση της εγκατάστασης που έκαναν. Με την εγκατάσταση πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα έως σήμερα. Εγώ θα τους προτιμούσα πάντως πάλι.
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλό φαίνεται, σκέφτομαι να το τσιμπήσω. Που μπορούμε να βρούμε πόσα καίει; Η inventor που αναφέρθηκε παραπάνω λέει τίποτα;
germants Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλό φαίνεται, σκέφτομαι να το τσιμπήσω. Προς το παρων φαινεται εξαντλημενο, πιθανον ομως να ξανακαταστει διαθεσιμο αυριο παλι, τσεκαρε το αν σε ενδιαφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα