Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άχρηστο το κουμπάκι αν σκεφτούμε ότι η Cortana δεν λειτουργεί χωρίς ίντερνετ και το laptop το θες για μετακίνηση, οπότε είναι πολύ πιθανό να το λειτουργείς και σε μέρη χωρίς ίντερνετ. Επίσης τι γίνεται στην περίπτωση που εγώ βγάλω τα Windows 10 και βάλω άλλο λειτουργικό; Αυτό το πλήκτρο τι θα κάνει;

Δημοσ.

Νομίζω θα κάνει ότι θες, κάτι σαν σαν το σημαιάκι των παραθύρων που εγώ το χρησιμοποιώ για εναλλαγή γλώσσας στο Arch :P

Δημοσ.

ρε μάγκες ξεκολλάτεεεεεεεεεεε ένα render είναι πια και όταν κάποιος είναι σχεδιαστής Long tom  πάει να πει θα δουλεύει Max? maya? blender? cinema? τέλος πάντων θα έχει μια καλή προς άριστη εξοικείωση με pc άρα δεν είναι άσχετος........δεν είναι ο σχεδιαστής του αυτοκινήτου που μπορεί να μην έχει ιδέα και απλά πειραματίζεται σε κάποιο πρόγραμμα με τα γούστα του,εδώ μιλάμε για το εργαλείο που είδη δουλεύει.

Τι είδη ,δουλεύει;Προφανώς ανθρώπινα.

you cannot ESC from Cortana. ενα κουμπι σωτηριας ειχαμε το φαγανε και αυτο. ας βγαλουν το ctrl alt del σε κουμπι

Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που δε το έχουν κάνει,είναι γιατί θα παραδέχονταν πως χρειάζεται τόσο πολύ,που πρέπει να γίνει κουμπί.

Άχρηστο το κουμπάκι αν σκεφτούμε ότι η Cortana δεν λειτουργεί χωρίς ίντερνετ και το laptop το θες για μετακίνηση, οπότε είναι πολύ πιθανό να το λειτουργείς και σε μέρη χωρίς ίντερνετ. Επίσης τι γίνεται στην περίπτωση που εγώ βγάλω τα Windows 10 και βάλω άλλο λειτουργικό; Αυτό το πλήκτρο τι θα κάνει;

Προφανώς αναφέρεσαι σε linux,οπότε....ό,τι θες.

Νομίζω θα κάνει ότι θες, κάτι σαν σαν το σημαιάκι των παραθύρων που εγώ το χρησιμοποιώ για εναλλαγή γλώσσας στο Arch :P

Το αριστερό ή το δεξί;

Δημοσ.

Αριστερό

Και έλεγα βρήκα την αδερφή ψυχή μου..έχω βάλει το αριστερό να ανοίγει τερματικό.

Βολεύει καλύτερα,δε λέω,αλλά πρώτη φορά αριστερά.. :-D :-D :-D

Το δεξί είναι σε εγχάρακτο κύκλο στο πληκτρολόγιό μου,και το βρίσκω "τυφλά".

Τώρα που το λύσαμε,πρ.βοηθό θα "βάλουμε" στo linux;

Προτείνω ανδρικό όνομα,ξέρετε,γιατί θα δουλεύει πραγματικά και θα είναι και χρήσιμος. :devil:

Δημοσ.

Για το άνοιγμα τερματικού χρησιμοποιώ ένα από τα έξτρα πλήκτρα που έχει το laptop (σε μηχάνημα δηλαδή που το δεξί σημαιάκι στο keyboard απουσιάζει) :P

Δημοσ.

Και στα mac έχουμε το dictation στο function key αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει function key.. Το πατάς μία φορά λειτουργεί σαν function,το πατάς δύο φορές ενεργοποιεί την υπαγόρευση.Προφανώς κάτι τέτοιο θα γίνει εαν το cortana key μπει στη θέση του escape..Δεν θα του φάει τη θέση ,απλά θα είναι 2 σε 1. Η αλήθεια είναι ότι στα querty keyboars υπάρχουν πολλές περισσότερες θέσεις για νέα πλήκτρα τα οποία μπορούν να αντικαταστήσουν τα λιγότερα εύχρηστα,επομένως είναι πιθανό να τοποθετηθεί οπουδήποτε από τους κατασκευαστές υπολογιστών (εξάλλου το άρθρο αναφέρεται μόνο στην toshiba). 
Μπράβο στην ms που δίνει ώθηση στο θέμα της ψηφιακή βοηθού στο λειτουργικό της,μήπως και δούμε κάποια στιγμή και εμείς το siri στα mac...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...