Προς το περιεχόμενο

παστα και ψυχτρα

george_008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, εχω ενα κουτι με εναν ανεμιστηρα μπροστα και εναν πισω, ο επεξεργαστης μου ειναι ο fx6300 amd, η ψυχτρα προς τα που πρεπει να βγαζει τον αερα( για aftermarket μιλαω) προς τον πισω ανεμιστηρα ή προς τα πανω? Και κατι ακομη επειδη ο επεξεργαστης ειναι 6πυρινος υπαρχει διαφορα στην τοποθετηση παστας? Μια κουκιδα στην μεση αρκει? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, με μια τελεία πιστεύω πως θα είσαι OK, αρκεί να μην βάλεις υπερβολική ποσότητα!
Όσο για την ψήκτρα, ο αέρας πρέπει να πάει προς την κατεύθυνση όπου υπάρχει case fan που βγάζει τον αέρα προς τα έξω.
Ποια ψήκτρα έχεις?

Επεξ/σία από papageorge007

πηρα αυτη http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-p-PER.806761ειναι η coolermaster hyper tx3 evo 92mm γιατι το κουτι μου μαλλον δεν χωρουσε 120mm και ειπα να μην το ρισκαρω. Τελος παντων απλα διαβασα οτι στου amd κοιταει ή πανω ή κατω γι αυτο ρωραω, και για την παστα επειδη ειναι 6πυρινος καπου διαβασα οτι δεν παει με την μια κουκιδα σε ολους του πυρινες

Η πάστα πρέπει να μπει στο κέντρο και απλώνεται στα γύρω σημεία, όταν τοποθετήσεις την ψήκτρα. Δεν υπάρχει πρόβλημα,αν η πάστα δεν πιάνει μέχρι τις γωνίες του CPU. 

Απλός βάλε μια τελεία ή μια γραμμή μερικών χιλιοστών, στο κέντρο του επεξεργαστή και βάλε από πάνω την ψήκτρα. Θα απλωθεί και θα πάει όπου χρειάζεται, μην ανησυχείς. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...