jimmy0077 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Όσοι δεν έχουν την "σύνδεση" με τους δράκους καίγονται κανονικά. Στα βιβλία είναι λίγο διαφορετικό αλλά πολλά πράγματα είναι διαφορετικά εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το παπάρι έπρεπε να σκάσει φάτσα φόρα όμως? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο Bran και πρέπει να να τον κρατηθεί ζωντανός πάση θυσία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μετά την ψιλοταλαιπωρία των τελευταίων 2-3 σαιζόν, η σειρά ξαναποκτά ενδιαφέρον για εμένα και βρίσκω την σαιζόν την δεύτερη καλύτερη μετά την πρώτη. Επιτέλους οι ταλαιπωρίες όλων των ηρώων αποκτούν νόημα και δείχνουν ότι κάπου οδηγούν. Παρόλα αυτά, για εμένα η σειρά εξακολουθεί να έχει υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες, υπερβολικά πολλά plots και να είναι αποσπασματική. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μετά την ψιλοταλαιπωρία των τελευταίων 2-3 σαιζόν, η σειρά ξαναποκτά ενδιαφέρον για εμένα και βρίσκω την σαιζόν την δεύτερη καλύτερη μετά την πρώτη. Επιτέλους οι ταλαιπωρίες όλων των ηρώων αποκτούν νόημα και δείχνουν ότι κάπου οδηγούν. Παρόλα αυτά, για εμένα η σειρά εξακολουθεί να έχει υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες, υπερβολικά πολλά plots και να είναι αποσπασματική. Και κάθε εβδομάδα έρχεται ένας στο σπίτι σου, κρατάει ένα όπλο κολλημένο στο κεφάλι σου και σου λέει "Δες το νέο επεισόδιο Game of Thrones". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και κάθε εβδομάδα έρχεται ένας στο σπίτι σου, κρατάει ένα όπλο κολλημένο στο κεφάλι σου και σου λέει "Δες το νέο επεισόδιο Game of Thrones". Όχι, έρχεται κάποιος και μου λέει ότι απαγορεύεται να κάνω κριτική, αλλά συνεχίζω να τον παρακούω. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Συμφωνω με τον Voodooman. Ως σειρά ειναι περίπλοκη, έχει οπως σωστά ειπε πολλούς χαρακτήρες και προσθέτω οτι ορισμένοι ειναι εντελώς ανούσιοι, η ύπαρξή τους δεν έχει απολύτως καμία σημασία, και είτε πάνε άκλαφτοι, είτε απλά ταλαιπωρουν τον τηλεθεατή, χάνοντας χρόνο από πιο ουσιώδη πράγματα. Το πρόβλημα βρίσκεται ακριβως στο οτι η σειρά δεν διαχωρίστηκε ποτέ από τα βιβλία. Προσπαθούν να χωρέσουν μέσα σε σκηνές 2-3 λεπτών τα σημαντικότερα στοιχεία των βιβλίων, πράγμα που μας κάνει να χάνουμε τελικά τη μπάλα. Η ουσία ειναι πως εως αυτή τη στιγμη, εαν κάποιος δεν ειχε διαβάσει, ή δεν ειχε πάρει εξηγήσεις απο τους βιβλιοδιαβαστές, θα είχε τεράστιες απορίες σε ότι αφορά την εξέλιξη της σειράς (σε αντίθεση φυσικά με τα βιβλία). Τα παραπάνω βέβαια δεν μειώνουν την αξία και τη προσπάθεια που γινεται στη σειρά. Η επιτυχία της όμως είναι μεγάλη ακριβώς επειδή έχει ως στόχο να τονώσει θετικά ή αρνητικά τα συναισθήματα των τηλεθεατών, να τους σοκάρει, ή να τους δώσει ένα κομματάκι απο το γλυκό ίσα ίσα να το γευτούν, με τον κίνδυνο να μη τους δώσει ποτέ τη τουρτα, δηλαδή τις απαντήσεις που θα ήθελαν, δίνοντας αντί αυτού ένα μεγαλοπρεπές φινάλε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι αυτό το θυμάμαι. Άρα μόνο η Καλισι δεν καίγεται. Όχι γενικά οι Ταργκαρυεν. Σωστά; Όσοι δεν έχουν την "σύνδεση" με τους δράκους καίγονται κανονικά. Στα βιβλία είναι λίγο διαφορετικό αλλά πολλά πράγματα είναι διαφορετικά εκεί. thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Α, ο πιο παρεξηγημένος απ'όλους τους χαρακτήρες..νομίζω είναι ο αγαπημένος μου γιατί είναι ο πιο αδικημένος.Πιστεύω θα είναι αυτός που ενώ θέλει να βγει νικητής ως ήρωας, τελικά θα βγει νικητής ως ο αντι-ήρωας της υπόθεσης. . μαλλον θα τρεξουν στη σανσα . Μάλλον πάνε στο Essos.Στο τρέιλερ αυτής της σεζόν η Γιάρα φιλιέται με μια σκλάβα-πόρνη με ένα τατουάζ-δάκρυ κάτω απο το μάτι της.Στο Essos τις μαρκάρουνε μ' αυτό το τατού. Ρε παιδιά μια βοήθεια, κάποιος έγραψε πιο πάνω ότι οι ταργκαρυεν δεν καίγονται. Ο Βισερυς γιατί κάηκε όμως; Καίγονται όλοι οι Ταργκς.Μόνο οι δράκοι δεν καίγονται.Ένας Ταργκ είναι δράκος μόνο όταν θυμώνει.Δηλαδή το δικό μας "βράζει το αίμα του".Ο Βισερυς όταν έλιωσε λογικά δεν ένιωθε οργή αλλά φόβο.Δηλαδή "πάγωσε το αίμα του" Και στο βιβλίο η Ντάνυ καίγεται.Απλά δεν το συνειδητοποιεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Όχι, έρχεται κάποιος και μου λέει ότι απαγορεύεται να κάνω κριτική, αλλά συνεχίζω να τον παρακούω. Well.. το ίδιο ακριβώς που (ψευδώς) ισχυρίζεσαι ότι σου κάνανε (δηλαδή, να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις κριτική), κάνεις εσύ στην κριτική που δέχεσαι, δηλαδή στο: "Εάν δεν σου αρέσει, τότε γιατί το βλέπεις". Τέλος, το "εάν δεν σου αρέσει, γιατί το βλέπεις" είναι απορία και όχι απαγόρευση κριτικής (την οποία κριτική εσύ δεν δέχεσαι σε αυτά που λες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν υπαρχουν δυο ξεχωριστα θρεντ για την σειρα???? Ενα οπου να μπορουμε να μιλαμε ελευθερα εμεις που εχουμε δει το ποιο προσφατο episode και ενα για αυτους που ειναι ακομα ποιο πισω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γιατί κανείς δεν θα γράφει μετά στο άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μπορούμε να κάνουμε και ένα ακόμα γι'αυτούς που δεν την βλέπουν καθόλου 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γιατί κανείς δεν θα γράφει μετά στο άλλο... Στο αλλο μπορουν να βαζουν episode previews και αναλυσεις προηγουμενων επεισοδιων... Δεν βλεπω που ειναι το κακο. Αυτοι που δεν εχουν αρχισει καθολου την σειρα αλλα το σκεφτονται πολυ απλα δεν μπαινουν σε κανεναν θρεντ γιατι ολα θα ειναι spoiler για αυτους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα