Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα τί θα γίνει με τον Θήον και την Γιάρα ?

Α, ο πιο παρεξηγημένος απ'όλους τους χαρακτήρες..νομίζω είναι ο αγαπημένος μου γιατί είναι ο πιο αδικημένος.Πιστεύω θα είναι αυτός που ενώ θέλει να βγει νικητής ως ήρωας, τελικά θα βγει νικητής ως ο αντι-ήρωας της υπόθεσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τελευταίο σκηνή το επισκίασε. Δεν ξέρω ποιο είναι το "οσκαρ των τηλεοπτικών σειρών", αλλά δώστε το τώρα στον "μικρό"

:cry: :cry:  :cry:  :cry: 

tumblr_o7liclC08Z1qhz95yo1_500-146400702

• Like 2

Πολυ καλο επεισοδιο,αλλα και μια απογοητευση

Με το που βαλαν time travel στο story,πλεον πιστευω θα χαθει η μπαλα.Δηλαδη εφοσον μπορει να επιρρεαστει το παρελθον πλεον,καθε φορα που θα γινεται η δεν γινεται κατι θα λεμε" μα γιατι δεν εκανε αυτο αφου μπορουσε και γιατι δεν ειχε κανει το αλλο" κλπ.

Ηδη το story της σειρας ειχει ανοιξει πολυ,ωστοσο πλεον δεν νομιζω να μπορει να συμμαζευτει καθαρα και μονο λογω του concept επιρροης του παρελθοντος.Θα δημιουργηθουν αναγκαστικα σεναριακες ευκολιες η ανεξηγητα loops και ουτω καθεξης. :/

• Like 3

Με το που βαλαν time travel στο story,πλεον πιστευω θα χαθει η μπαλα.Δηλαδη εφοσον μπορει να επιρρεαστει το παρελθον πλεον,καθε φορα που θα γινεται η δεν γινεται κατι θα λεμε" μα γιατι δεν εκανε αυτο αφου μπορουσε και γιατι δεν ειχε κανει το αλλο" κλπ.

Ηδη το story της σειρας ειχει ανοιξει πολυ,ωστοσο πλεον δεν νομιζω να μπορει να συμμαζευτει καθαρα και μονο λογω του concept επιρροης του παρελθοντος.Θα δημιουργηθουν αναγκαστικα σεναριακες ευκολιες η ανεξηγητα loops και ουτω καθεξης. :/

With great power comes great responsibility

Αυτο ακριβως εχουμε εδω.Απλα μετα απο αυτο θα προσεχει πιο πολυ  τι λεει και τι κανει,γιατι θα ξερει πολυ καλα και απο 1 χερι της συνεπειες που  εχουν οι πραξεις του.

• Like 2

Ε αφού στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε αυτή την καταπληκτική σκηνή που δικαίωσε επιτέλους το γυναικείο κοινό, που μέχρι τώρα όλες βλέπαμε βυζιά βυζιά βυζιά παντού, ε νομίζω ήταν η ώρα του να συμβεί κι αυτό :mellow:

Ακόμα όμως και να μην συμβεί, μην ανησυχείτε, είδαμε την Γιάρα στο τρέιλερ να κάνει τα διάφορα, τα τρελά

With great power comes great responsibility

Αυτο ακριβως εχουμε εδω.Απλα μετα απο αυτο θα προσεχει πιο πολυ  τι λεει και τι κανει,γιατι θα ξερει πολυ καλα και απο 1 χερι της συνεπειες που  εχουν οι πραξεις του.

Δεν ειναι τοσο απλο.Οπως ειπα η πλοκη της σειρας παει πλεον σε επικινδυνα μονοπατια,δεν γινεται να δινεις σε καποιον μεγαλυτερη δυναμη αποτι εχουν ολοι οι χαρακτηρες της σειρας μαζεμενη,διοτι ετσι τους ακυρωνεις.Και οπως ειπα θα υπαρχουν πολλα ερωτηματικα/κενα πλεον ακομα και στις "εξηγησεις" που θα δινει η σειρα.Ετσι ειναι η φυση των ταινιων που χαρακτηρες επιδρουν με το παρελθον

Οπως και να χει,στα συν αυτης της σεζον ειναι οτι προχωραει η πλοκη καπως γρηγορα,στα μειον οι υπεραπλουστευμενες σκηνες

Ακομα γελαω στην σκηνη που κλεψαν τα πλοια οι Greyjoys....η φαση ηταν πεταχτηκαν λιγο ο Euron και  λοιποι για να κανουν την τελετη στεψης εκει στην ακτη και οι αλλοι το σκασαν με ολα τους τα καραβια.

• Like 2

Δε ξέρουμε ακριβώς πώς θα αντιμετωπίσει η σειρά το θέμα αυτό. Μπορεί το παρελθόν να μην μπορεί να αλλάξει και απλώς τα γεγονότα να "επικυρώνονται" από τις παρεμβάσεις του Μπραν.

• Like 6

Α, ο πιο παρεξηγημένος απ'όλους τους χαρακτήρες..νομίζω είναι ο αγαπημένος μου γιατί είναι ο πιο αδικημένος.Πιστεύω θα είναι αυτός που ενώ θέλει να βγει νικητής ως ήρωας, τελικά θα βγει νικητής ως ο αντι-ήρωας της υπόθεσης.

.

μαλλον θα τρεξουν στη σανσα
.

Ρε παιδιά μια βοήθεια, κάποιος έγραψε πιο πάνω ότι οι ταργκαρυεν δεν καίγονται. Ο Βισερυς γιατί κάηκε όμως;

Πραγματικά

ειδικά ο μικρος χόντορ ήταν συγκλονιστικός!!!

Δέκα φορές την έχω δει

Ο μακοναχι να βγει πίσω απο καμια βιβλιοθήκη έλειπε με αυτό το time twist.. Δηλαδή ο Μπραν ειναι ενας μικρός (και κουτσος) θεουλης πλεον. Μάιστα. Ποιοί δράκοι τώρα και ποιος τζον.

Btw ωραιος ρε Μπραν γαμησες ολη την ζωη του Χοντορ για να κρατήσει μια πορτα για 2 λεπτα, να σε σύρει η άλλη 10 μέτρα, ενώ σε κυνηγάει ενας στρατός. Ιδιοφυΐα. Το westeros είναι σε καλα χέρια.

.

Παντως δε ξερω πως ακριβως στεκει αυτη η εξηγηση.. Ετσι κι αλλιως ο Hodor δε θα κρατουσε την πορτα αφου τον ελεγχε ο μπραν; Ο μπραν μπορει να ελεγχει τον χοντορ ενω βρισκεται στο arcane btw; Γιατι ετσι φανηκε απο το επεισοδιο..

Εκτος αν μπηκε ο μπραν καταλαθος στο σωμα του χοντορ και ειδε ο τελευταιος την καταληξη του. Γιατι φαινεται οτι λιγο πριν πεσει στο εφαφος, αλλαζουν τα ματια του, οπως γινεται οταν τον ελεγχει ο μπραν. Αλλα να το εκανε καταλαθος ή επιτηδες;

Τωρα ο euron που λεει για 1000 πλοια, μου φανηκε γελοιο.. Θα δειξει..

Εχω μπερδευτει και εγω με τους nightwalkers. Υπαρχουν οι καβαλαρηδες, τα υπολοιπα που τους ακολουθουν σαν ζομπι τι ακριβως ειναι; Εναν καβαλαρη δεν ειχε σκοτωσει και ο jon snow στην προηγουμενη σεζον;

Αυτος που τον αποκεφαλιζει ειναι WW ή κατι αλλο; Ειναι η πρωτη σκηνη της σειρας. Επισης μας δειχνει ενα μικρο κοριτσακι με μπλε ματια. Ειναι ζομπι; Φαινεται σε πολυ καλη κατασταση το σωμα του.. Προφανως και ειναι απο τα μωρα που εκαναν θυσια στους WW.

https://www.youtube.com/watch?v=gyJfrezXdik

Η φετινη σεζον περιλαμβανει τις ιστοριες απο το The Winds of Winter; Εχει βγει σε κυκλοφορια το βιβλιο; Αν και χλωμο το βλεπω να αφηνε η HBO κατι τετοιο..

Για να μη κατσω να ξαναδω ολα τα επεισοδια απο την αρχη, γιατι δε θυμαμαι καποια πραγματα, υπαρχει καποιο site ελληνικο που να εχει review καθε επεισοδιου; Οπως αυτο το site, αλλα να εχει και για τις προηγουμενες season.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...