Pa0ki Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γιατί κανείς δεν ασχολείται με τη μελισσανδρη 2; Αδιάφορη ηθοποιός(φυσιογνωμικά) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ξεκάθαρη εικόνα πάντως για το πώς έγινε αυτό που έγινε, ακόμα δε μπορώ να πω ότι έχω. Αν δηλαδή μου λέγε κάποιος να του το εξηγήσω δεν θα μπορούσα να του δώσω να καταλάβει Κανένας δεν έχει σαφή εικόνα.Όλοι υποθέσεις κάνουμε βασιζόμενοι στα δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γιατί κανείς δεν ασχολείται με τη μελισσανδρη 2; Γιατί δεν εδειξε βυζί. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αδιάφορη ηθοποιός(φυσιογνωμικά)Δεν απασχολεί φυσιογνωμικα αλλα υποθεσιακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Υποθεσιακα δε θα ναι αδιάφορη, αλλά βαν χουτεν δεν είναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Η φάση με τον Μπραν επισκίασε όλο το επεισόδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Η τελευταίο σκηνή το επισκίασε. Δεν ξέρω ποιο είναι το "οσκαρ των τηλεοπτικών σειρών", αλλά δώστε το τώρα στον "μικρό" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το οτι το κορακι πεθανε στον υπνο του λετε να παιξει καμια μπαλα? μπα και ο μπραν δε ξυπνησει στο επομενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το οτι το κορακι πεθανε στον υπνο του λετε να παιξει καμια μπαλα? μπα και ο μπραν δε ξυπνησει στο επομενο? Δε νομίζω.Όταν είδε τους wights και τους ww ήταν μόνος του και παρ'όλα αυτά ξύπνησε. Η τελευταίο σκηνή το επισκίασε. Δεν ξέρω ποιο είναι το "οσκαρ των τηλεοπτικών σειρών", αλλά δώστε το τώρα στον "μικρό" Πραγματικά ειδικά ο μικρος χόντορ ήταν συγκλονιστικός!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τι να πουν και οι κυριακατικοι εβα gκριν και κινιαρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τι να πουν και οι κυριακατικοι εβα gκριν και κινιαρ Μη με μπριζώνεις και δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τη σαιζόν... τα μαζεύω να τα δω όλα μαζί! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το μάντεψε ή το ξερε απο leaked plot; Ετυμολογικα το βρηκε αλλα δεν ειχε ιδεα απο ποιο γεγονος προηλθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αν έβρισκε και το γεγονός θα ήταν ο ίδιος ο Μάρτιν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τώρα τί θα γίνει με τον Θήον και την Γιάρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα