Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην ουσία όλο αυτό με τον Hodor,δεν ξεκίνησε από τον 3 Eyed Raven αφού λέει στον Μπραν να ακούσει τους φίλους του ? (ενδεχομένως να είχε κάτι άλλο στο νου του ο Μπραν ?) Τί λέτε ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επεισοδιάρα.

Το ότι οι αρχηγοί των WW πέρασαν μέσα από την φωτιά,ενώ οι άλλοι τρόμαξαν και πήγαν από γύρω,μόνο εγώ το πρόσεξα;Ίσως και να σημαίνει κάτι για την συνέχεια,if you know what i mean 

Επεισοδιάρα.

Το ότι οι αρχηγοί των WW πέρασαν μέσα από την φωτιά,ενώ οι άλλοι τρόμαξαν και πήγαν από γύρω,μόνο εγώ το πρόσεξα;Ίσως και να σημαίνει κάτι για την συνέχεια,if you know what i mean 

Τι θα μπορούσε να σημαίνει;

Καλίσι

Δεν το σκέφτηκα. Αλλά η Καλίσι περνά μέσα απο τις φωτιές και απλά δεν καίγεται.

Ενώ οι άλλοι όταν πλησιάζαν τις φωτιές αυτές έσβηναν και ξαναάναβαν όταν έφυγαν. Οπότε δεν νομίζω ότι συνδέονται έτσι.

Δεν το σκέφτηκα. Αλλά η Καλίσι περνά μέσα απο τις φωτιές και απλά δεν καίγεται.

Ενώ οι άλλοι όταν πλησιάζαν τις φωτιές αυτές έσβηναν και ξαναάναβαν όταν έφυγαν. Οπότε δεν νομίζω ότι συνδέονται έτσι.

Δεν κατάλαβες.Λέω σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει τους δράκους ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση φωτιάς(όπως έγινε με τους Ντοθράκι),οι WW θα γλυτώσουν.

Δεν κατάλαβες.Λέω σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει τους δράκους ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση φωτιάς(όπως έγινε με τους Ντοθράκι),οι WW θα γλυτώσουν.

Λολ εγώ νόμιζα πως εννούσες κάτι σε φάση οι WW ήταν Targaryen σαν άνθρωποι.

Αν πάντος γίνει όπως λες αυτό θα ήταν κάπως... ατυχές.

στο οραμα που βλεπει κρυφα βλεπει τους ww στο ιδιο σημειο που ηταν και στην πραγματικοτητα ή ετσι μου φανηκε; δλδ τωρα και ο Χοντορ και ο Λυκος θα γινουν ww; στο σημειο που η κοπελα φωναζει στον Χοντορ να την βοηθησει γιατι ο Χοντορ μοιαζει σαν να μην μπορει να κινηθει και το κανει μονο οταν του το επιβαλει ο Μπραν;

πάρα πολύ δυνατό το τέλος, πραγματικά ανατρίχιασα. Οι δημιουργοί είπαν ότι τους το εκμυστηρεύτηκε ο Martin, άρα μάλλον είναι spoiler από Winds of Winter.

ε δεν είναι και λίγο να βλέπεις τον τρόπο που θα πεθάνεις :P

παντως στους παλιους κυκλους οταν πεθαινε αυτος στον οποιο ειχε μπει μεσα θα πεθαινε και ο ιδιος.Να δουμε πως θα το φτιαξουν στο μονταζ τωρα.Εκτος κι αν δεν πεθανε τελικα στην πορτα.

Ε ρε τους ατιμους πως τους αρεσει να ξεφορτωνονται ετσι για την πλακα τους ανταρολυκους....

Δεν μας περισσευουνε κιολας παιδια!!!

• Like 1

Οι δράκοι θα καίνε τα απλά ζόμπι απο ψηλά και κάτω θα παίζουν ξύλο οι ww με τους κατόχους valyrian steel και dragonglass.

Μιας και αύτη η τελική μάχη, με τον παραπάνω τρόπο ή οπως αλλιώς συμβεί τελος πάντων, είναι αναπόφευκτη και επιβάλλεται να ειναι επική.. πιστεύετε θα μπορέσουν να κάνουν deliver οι showrunners;

Προφανώς για αυτό μειώθηκε ο αριθμός επεισοδίων, ώστε να έχουν το απαραίτητο μπάτζετ για το φινάλε.

Προσωπικά δεν ειμαι αισιόδοξος ότι η μάχη θα είναι LOTR-esque, όπως αρμόζει δηλαδή στην σειρά. Δεν ειναι μόνο οτι δεν έχουν χρόνο και χρήμα, γενικά η σειρά δεν το πολυκατεχει με τις μεγάλες μάχες (μικρή εξαίρεση το hardhome, λίγο αλλα καλό).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...