Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλά ρε γαμώτο

γιατί έπρεπε να χωθεί έτσι άκυρα ο λύκος στoυς walkers? Με ταντίζουν πολύ οι άκυροι θάνατοι ..

...εντομεταξύ η όλη φάση που ενώ ήξεραν πως πάει ένας στρατός white walkers αυτοί κάθισαν και περίμεναν, γιατί ? για να χαζεύει ο bran το παρελθόν ? δεν έγινε κάτι συνταρακτικό , αποκλείεται να έγινε όλο αυτό για να μάθει πως απέκτησε πρόβλημα ο hodor

κατα τα άλλα μ άρεσε όπως πάντα

οι ww δεν μπορούσαν να μπουν στη σπηλιά, οπότε ήταν ασφαλείς εκεί γι αυτό καθόντουσαν. Ο μόνος λόγος που κατάφεραν να μπουν ήταν η μαλακία του Μπραν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δύο σκέψεις ένα : γιατί μου φάνηκε οτι ο Three eye raven είναι ο Bran? και μια δεύτερη η Σάνσα στέλνει την Brienne στο riverland μήπως εκει υπάρξει μια απροσδόκητη συνάντηση με τη lady και δεν εννοώ την Αντζελα 

To σκέφτηκα κι εγώ αυτό με την Brienne αλλά θεωρητικά πρέπει να πάει και ο Podrick μαζί της. Επειδή το έχουν ξεχειλώσει δεν το κόβω βέβαια αλλά μακάρι.

Όσον αφορά το Three eye raven έχει ξεκαθαριστεί ότι πρόκειται για τον Brynden Rivers γνωστός και ως Bloodraven, μπάσταρδος γιος του Aegon του 4ου Ταργκάριεν που είχε γίνει και Lord Commander της Νυχτερινής φρουράς αλλά εξαφανίστηκε όταν βρισκόταν κάποια στιγμή σε αποστολή πέρα από το Τείχος.

δύο σκέψεις ένα : γιατί μου φάνηκε οτι ο Three eye raven είναι ο Bran? και μια δεύτερη η Σάνσα στέλνει την Brienne στο riverland μήπως εκει υπάρξει μια απροσδόκητη συνάντηση με τη lady και δεν εννοώ την Αντζελα 

Ο Raven σκοτωθηκε,αρα δεν γινεται να ειναι ο Μπραν γιατι θα πεθαιναν και οι δυο,οτι ευφανταστο σεναριο και να ειχαν σκαρφιστει. Για το δευτερο δεν ειναι αδυνατο αλλα δεν υπαρχει μεχρι στιγμης τετοια ενδειξη.

Στο trailer του επομενου επεισοδιου φαινεται να προφθαινουν οι Wights την κοπελα που προσπαθει να σωσει τον Μπραν.Με την λογικη,η μονη σωτηρια σε εκεινο στο σημειο μακρια στον Βορρα,ο μονος που θεωρητικα θα μπορουσε να ειναι εκει και να τους σωσει ειναι ο μεχρι τωρα χαμενος Benjen Stark, οποτε προβλεπω πιθανη επανεμφανιση του χαρακτηρα.

Ο Raven σκοτωθηκε,αρα δεν γινεται να ειναι ο Μπραν γιατι θα πεθαιναν και οι δυο,οτι ευφανταστο σεναριο και να ειχαν σκαρφιστει. Για το δευτερο δεν ειναι αδυνατο αλλα δεν υπαρχει μεχρι στιγμης τετοια ενδειξη.

Στο trailer του επομενου επεισοδιου φαινεται να προφθαινουν οι Wights την κοπελα που προσπαθει να σωσει τον Μπραν.Με την λογικη,η μονη σωτηρια σε εκεινο στο σημειο μακρια στον Βορρα,ο μονος που θεωρητικα θα μπορουσε να ειναι εκει και να τους σωσει ειναι ο μεχρι τωρα χαμενος Benjen Stark, οποτε προβλεπω πιθανη επανεμφανιση του χαρακτηρα.

αν πεθανει ο γέρος,δε πεθαίνει και ο νεος,το αντιθετο μόνο[/spoiler]

[spoiler]Δοξα και τιμη στον 

[/https://www.youtube.com/watch?v=EiazMhG7ZM8]  

καλά ρε γαμώτο

γιατί έπρεπε να χωθεί έτσι άκυρα ο λύκος στoυς walkers? Με ταντίζουν πολύ οι άκυροι θάνατοι ..

...εντομεταξύ η όλη φάση που ενώ ήξεραν πως πάει ένας στρατός white walkers αυτοί κάθισαν και περίμεναν, γιατί ? για να χαζεύει ο bran το παρελθόν ? δεν έγινε κάτι συνταρακτικό , αποκλείεται να έγινε όλο αυτό για να μάθει πως απέκτησε πρόβλημα ο hodor

κατα τα άλλα μ άρεσε όπως πάντα 

το το οτι έφτασαν αμέσως οι λευκοπερπατιαρηδες,εξέπληξε τους πάντες.

δεν ήταν άκυρος ο χαμός του λύκου,αν το δεις είναι σα να σκέπτεται και μετα να ορμά γνωρίζοντας οτι ο μόνος τρόπος να σωθεί ο μπραν,είναι να θυσιαστούν οι πάντες,καθυστερωντας τους νεκροζωντανους.

• Like 1

Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία, κάτι μου λέει πως τη σκηνή της επιλογής νέου βασιλιά των Σ. Νησιων την βιάσανε.

Μου φαίνεται ότι η σειρά βελτιώθηκε δραματικά από τη στιγμή που δεν μπορεί πλέον να βασιστεί στα βιβλία. Οπότε έγινε πιο θέαμα και τρέχει πιο γρήγορα, όπως πρέπει δηλαδή. Αφού δεν υπήρχε πλέον περίπτωση να συμβαδίζουν (με την αργοπορία του Μάρτιν) φαίνεται καθαρά ότι τα επεισόδια ανεξαρτητοποιήθηκαν αρκετά από τα βιβλία και δεν σέρνονται ανελέητα περιμένοντας μήπως και εδεήσει ο μάστερ να βγάλει καινούριο τόμο. Καιρός ήταν.

Μπορεί να βελτιώθηκε απο άποψη δράσης και γρηγορων εξελήξεων, αλλά στους διαλόγους και το γράψημο των σκηνών που πλέον εξαρτάται μόνο απο τους D&D υπάρχει ξεκάθαρη πτώση.

• Like 3

οι ww δεν μπορούσαν να μπουν στη σπηλιά, οπότε ήταν ασφαλείς εκεί γι αυτό καθόντουσαν. Ο μόνος λόγος που κατάφεραν να μπουν ήταν η μαλακία του Μπραν

Δεν αναφέρομαι στην γενική παραμονή τους στη σπηλιά αλλα αφού του είπε ο μπάρμπας οτι μπορούν να μπουν τώρα και οτι τον μαρκάρισε έπρεπε να σηκωθούν να φύγουν. Γιατί περίμεναν ? το τελευταίο "trip" του Μπραν δεν είχε κάτι special , οκ παρέμειναν για να του δείξει τι έπαθε ο hodor κ έγινε έτσι? ....

• Like 1

Δεν αναφέρομαι στην γενική παραμονή τους στη σπηλιά αλλα αφού του είπε ο μπάρμπας οτι μπορούν να μπουν τώρα και οτι τον μαρκάρισε έπρεπε να σηκωθούν να φύγουν. Γιατί περίμεναν ? το τελευταίο "trip" του Μπραν δεν είχε κάτι special , οκ παρέμειναν για να του δείξει τι έπαθε ο hodor κ έγινε έτσι? ....

νομίζω το έκανε για να του δείξει ότι μπορεί μέσω των οραματων να αλλάξει πράγματα στο παρελθόν όπως αυτό που έγινε με τον γουιλις aka χοντορ

• Like 1

Παιδιά απορία:

Αν ο Bran έμπαινε στο μυαλό του τωρινού Hodor, ο Hodor θα μιλούσε κανονικά? Επίσης ο νεαρός Hodor σταμάτησε να μιλάει από το shock του που είδε όλα αυτά?  Τι δυνάμεις έχει ο Bran? Να μπαίνει στο μυαλό του οποιουδήποτε? Και να βλέπει το παρελθόν? Μπερδεύτηκα! Κρίμα πάντως που πέθανε, μου ήταν πολύ συμπαθής χαρακτήρας.

Παιδιά απορία:

Αν ο Bran έμπαινε στο μυαλό του τωρινού Hodor, ο Hodor θα μιλούσε κανονικά? Επίσης ο νεαρός Hodor σταμάτησε να μιλάει από το shock του που είδε όλα αυτά? Τι δυνάμεις έχει ο Bran? Να μπαίνει στο μυαλό του οποιουδήποτε? Και να βλέπει το παρελθόν? Μπερδεύτηκα! Κρίμα πάντως που πέθανε, μου ήταν πολύ συμπαθής χαρακτήρας.

Βαρύτατο μετατραυματικό σοκ.

Σε εποχές όπως αυτή που διαδραματίζεται η σειρά,δεν υπάρχει θεραπεία,μόνο ψιλοχλευη

σκεφτόμουν ένα τρελό σενάριο από δω και στο εξής 

να ενεργούσε μέσα από διαφορους χαρακτήρες

και να γινόταν η αποκάλυψη στο τέλος τις σειράς

θα ήταν άρρωστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...