Kostasspil Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ποια η πιθανότητα να υπάρχει χρονικό παράδοξο και ο Μπραν Ο μικρός να είναι ο δεντρανθρωπος(Μάξιμ φον σιντοβ); Δεν έχω δει το πέμπτο ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μεγάλη νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 οχι ρε πουστη, σπαστε μας τον παπαρο: Αυτά είναι νέα! Ετοιμάζεται σειρά με πρωταγωνιστή τον Jon Snow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ποια η πιθανότητα να υπάρχει χρονικό παράδοξο και ο Μπραν Ο μικρός να είναι ο δεντρανθρωπος(Μάξιμ φον σιντοβ); Δεν έχω δει το πέμπτο ακόμα. Δεν νομιζω να υπαρχει αυτη η πιθανοτητα,αλλα θα καταλαβεις γιατι το λεω,οταν δεις το 5o επεισοδιο. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Σύμφωνα με τον Μαρτιν τουλάχιστον ο raven έχει κανονικό παρελθόν ως χαρακτήρας (Brynden Rivers) οπότε δεν νομίζω. Αν γινει τετοιου είδους παράδοξο θα μπορούσαν να μπλεξουν τον μύθο του Bran the builder με τον τωρινό Μπραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 οχι ρε πουστη, σπαστε μας τον παπαρο: Αυτά είναι νέα! Ετοιμάζεται σειρά με πρωταγωνιστή τον Jon Snow Jon Snow Origins Γελοιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ο τίτλος του επόμενου επεισοδίου τί λέτε να μας προϊδεάζει ? Blood of My Blood ειναι η ατακα των ντοθρακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 RESPECT το επεισόδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τί εξήγηση είχε δοθεί όσον αφορά τον Hodor όλα αυτά τα χρόνια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Πριν από την σημερινή, τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 καλά ρε γαμώτο γιατί έπρεπε να χωθεί έτσι άκυρα ο λύκος στoυς walkers? Με ταντίζουν πολύ οι άκυροι θάνατοι .....εντομεταξύ η όλη φάση που ενώ ήξεραν πως πάει ένας στρατός white walkers αυτοί κάθισαν και περίμεναν, γιατί ? για να χαζεύει ο bran το παρελθόν ? δεν έγινε κάτι συνταρακτικό , αποκλείεται να έγινε όλο αυτό για να μάθει πως απέκτησε πρόβλημα ο hodor κατα τα άλλα μ άρεσε όπως πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μου φαίνεται ότι η σειρά βελτιώθηκε δραματικά από τη στιγμή που δεν μπορεί πλέον να βασιστεί στα βιβλία. Οπότε έγινε πιο θέαμα και τρέχει πιο γρήγορα, όπως πρέπει δηλαδή. Αφού δεν υπήρχε πλέον περίπτωση να συμβαδίζουν (με την αργοπορία του Μάρτιν) φαίνεται καθαρά ότι τα επεισόδια ανεξαρτητοποιήθηκαν αρκετά από τα βιβλία και δεν σέρνονται ανελέητα περιμένοντας μήπως και εδεήσει ο μάστερ να βγάλει καινούριο τόμο. Καιρός ήταν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Blood of my blood λέγανε οι Ντρόγκο και Ντένυ μεταξύ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 δύο σκέψεις ένα : γιατί μου φάνηκε οτι ο Three eye raven είναι ο Bran? και μια δεύτερη η Σάνσα στέλνει την Brienne στο riverland μήπως εκει υπάρξει μια απροσδόκητη συνάντηση με τη lady και δεν εννοώ την Αντζελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα