Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια η πιθανότητα να υπάρχει χρονικό παράδοξο και ο Μπραν Ο μικρός να είναι ο δεντρανθρωπος(Μάξιμ φον σιντοβ);

Δεν έχω δει το πέμπτο ακόμα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια η πιθανότητα να υπάρχει χρονικό παράδοξο και ο Μπραν Ο μικρός να είναι ο δεντρανθρωπος(Μάξιμ φον σιντοβ);

Δεν έχω δει το πέμπτο ακόμα.

Δεν νομιζω να υπαρχει αυτη η πιθανοτητα,αλλα θα καταλαβεις γιατι το λεω,οταν δεις το 5o επεισοδιο.

.

Σύμφωνα με τον Μαρτιν τουλάχιστον ο raven έχει κανονικό παρελθόν ως χαρακτήρας (Brynden Rivers) οπότε δεν νομίζω. Αν γινει τετοιου είδους παράδοξο θα μπορούσαν να μπλεξουν τον μύθο του Bran the builder με τον τωρινό Μπραν.

καλά ρε γαμώτο

γιατί έπρεπε να χωθεί έτσι άκυρα ο λύκος στoυς walkers? Με ταντίζουν πολύ οι άκυροι θάνατοι ..
...εντομεταξύ η όλη φάση που ενώ ήξεραν πως πάει ένας στρατός white walkers αυτοί κάθισαν και περίμεναν, γιατί ? για να χαζεύει ο bran το παρελθόν ? δεν έγινε κάτι συνταρακτικό , αποκλείεται να έγινε όλο αυτό για να μάθει πως απέκτησε πρόβλημα ο hodor

κατα τα άλλα μ άρεσε όπως πάντα 

Μου φαίνεται ότι η σειρά βελτιώθηκε δραματικά από τη στιγμή που δεν μπορεί πλέον να βασιστεί στα βιβλία. Οπότε έγινε πιο θέαμα και τρέχει πιο γρήγορα, όπως πρέπει δηλαδή. Αφού δεν υπήρχε πλέον περίπτωση να συμβαδίζουν (με την αργοπορία του Μάρτιν) φαίνεται καθαρά ότι τα επεισόδια ανεξαρτητοποιήθηκαν αρκετά από τα βιβλία και δεν σέρνονται ανελέητα περιμένοντας μήπως και εδεήσει ο μάστερ να βγάλει καινούριο τόμο. Καιρός ήταν.

• Like 5

δύο σκέψεις ένα : γιατί μου φάνηκε οτι ο Three eye raven είναι ο Bran? και μια δεύτερη η Σάνσα στέλνει την Brienne στο riverland μήπως εκει υπάρξει μια απροσδόκητη συνάντηση με τη lady και δεν εννοώ την Αντζελα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...