Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από αυτό το επεισόδιο, νομίζω ότι, φάνηκε η δύναμη του ρόλου που καλείται να παίξει ο Μπραν.

Όταν πάρει τον ρόλο του άλλου που πέθανε, ο Μπραν θα ξέρει παρελθόν, παρόν και μέλλον ταυτόχρονα. Ή, κάτι τέτοιο.

Αυτό που δεν περίμενα ήταν να έχει και ο ίδιος ανάμειξη με τέτοιο τρόπο στο timeline. Εφόσον έχει, τότε παίζει να τον δούμε είτε να ξέρει είτε να έχει ρόλο στην διαμόρφωση της ιστορίας.

Για να δούμε πώς θα το πάνε.

• Like 1
Δημοσ.

Και αν

Τον Mad King που τρελάθηκε επειδή άκουγε φωνές στην πραγματικότητα του ψιθύριζε στο αυτί Μπραν;

Πω τι ειπες τωρα?Ποιος ξερει τι αλλο θα δουμε

Δημοσ.

Έχω ερώτηση σχετικά με το επεισόδιο και τον Μπραν γενικότερα: 

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται ο Hodor μικρός να του έμεινε αυτο το κουσούρι απο αυτό που έγινε πολλά χρόνια μετά;;;

Οκ timetravel και εχω δει και αρκετές ταινίες με τέτοιο θέμα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει εδω και πως υποτίθεται οτι είναι εφικτό.

Επίσης ο Μπραν εχει καποια ανάμειξη με όλα αυτά ή τα είχε κάνει όλα το κοράκι;;

Θέλω να πω, ο Μπραν "άρχισε να υπάρχει" όταν γεννήθηκε, οπότε δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό να μιλούσε αυτός στον Mad King πχ.

Ας μου πεί κάποιος τι κατάλαβε ή τι πιστεύει γιατι εχω σκαλώσει.

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται ο Hodor μικρός να του έμεινε αυτο το κουσούρι απο αυτό που έγινε πολλά χρόνια μετά;;;

Οκ timetravel και εχω δει και αρκετές ταινίες με τέτοιο θέμα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει εδω και πως υποτίθεται οτι είναι εφικτό.

Θέλω να πω, ο Μπραν "άρχισε να υπάρχει" όταν γεννήθηκε, οπότε δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό να μιλούσε αυτός στον Mad King πχ.

Αυτό που είπα παραπάνω. 

Timetravel έχεις είτε από scientific σκοπιά είτε από religious/arcane. Εδώ έχουμε arcane. Άρα, δεν είναι travel αλλά "ύπαρξη". Δηλαδή, ο Bran υπάρχει, μέσω του ρόλου του, και τότε και πριν και τώρα. Φαντάσου τον χρόνο να έχει μορφή παρόμοια με την μορφή σπείρας (το γεωμετρικό σχήμα). 

Ειδικά με τις δυνάμεις που φαίνεται ότι έχουν αυτοί που επικοινωνούν με τα "δέντρα", αυτό είναι εφικτό. Το θέμα είναι, τι άλλο θα ξέρει και θα είχε κάνει αλλά και πως θα επιδράσει παραπάνω στην ιστορία μέσω της γνώσης του αλλά και την συσχέτισής του με όλα αυτά τα γεγονότα (και με χρήση των δυνάμεών του). 

Δημοσ.

Το μονο που ξερουμε ειναι οτι πριν συμβουν αυτα ο Μπραν ειχε ταξιδεψει στο παρελθον, και του φωναξε η κοπελα απο τον πραγματικο κοσμο που βρισκοταν και αναγκαστηκε να ελεγξει τον Hodor για να σωθουνε και απο τοτε δηιουργηθηκε το προβλημα του.Το αν μιλησε αυτος στον Mad King δεν το ξερουμε ακομη,απλα μια θεωρια ειναι.

Δημοσ.

Πολύ δυνατό επεισόδιο, ίσως το δυνατότερο αυτής της σεζόν ως τώρα. Με απογοήτευσε η ποιότητα του Leaked, κυρίως στο framerate που εξαιτίας του δεν ευχαριστήθηκα όσο ήθελα την τελευταία σκηνή. Για το επεισόδιο τώρα:

Το περίμενα ότι ο Bran θα μπορεί να επηρεάσει το χρόνο από το flashback που κάτι άκουσε ο πατέρας του όταν τον φώναξε. Θέλω πραγματικά να δω τι συνέχεια θα έχει. Εκτός από τον Hodor όμως, χάσαμε και τον Direwolf του Bran. Επομένως ο τελευταίος Direwolf που ζει είναι του Jon Snow.

Και τέλος κάτι που δεν πολυκατάλαβα... Εκείνο το κοντάρι ήταν φτιαγμένο από Valyrian Steel και κατάφερε να σκοτώσει τον Whitewalker? Επίσης πόσοι είναι αυτοί? Μέχρι στιγμής 4 καβαλάριδες μας έδειχνει και πέθανε ήδη ο ένας. Υπάρχουν και άλλοι? Τα μωρά που μάζευε ο Whitewalker που σκότωσε ο Jon Snow τα κάνουν και αυτά Whitewalkers ή είναι αυτοί οι νεκροί που τους ακολουθούν? Έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τα είδη των Whitewalkers...

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχνάς την Nymeria( της Arya). Δεν ξέρουμε που είναι αλλά είναι ζωντανή.

Από Dragonglass ήταν φτιαγμένο το κοντάρι.

Από ότι έχουμε δει, οι Walkers πεθαίνουν από Valyrian Steel,Dragonglass και φωτιά.

• Like 1
Δημοσ.

Γράφεις (spoiler) το κείμενο σου (/spoiler) απλά αντί για ( ) βάζεις [ ].

Το dragonglass το ξέχασα. Το είχε η κοπελιά που βοηθάει τον bran ή το είχαν αυτά τα φρικια που δημιούργησαν τους whitewalkers?

Τον λύκο της arya τον ξέχασα. Τον είχε αφήσει ελεύθερο αν θυμάμαι καλά; δεν ξέρω πως θα γίνει να ξαναεμφανιστει τώρα. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Επεισοδιάρα!!!

Είναι από τις ελάχιστες φορές που συγκλονίστηκα για θάνατο ήρωα σε σειρά/ταινία. Ανήκω στην κατηγορία Ramsey, σε red wedding, John Snow κτλ την είχα κατευχαριστηθεί  αλλά όχι τον HODOR ρε! Τον HΟDOR ρε; τον HODOR;;;;;;;;

Το ότι ο Bran έχει τη δυνατότητα να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παρελθόν το αντιληφθήκαμε πιστεύω οι περισσότεροι στο τρίτο επεισόδιο όπου ο νεαρός Ned άκουσε τη φωνή του Bran. O ρόλος του θα είναι καθοριστικός και μπορεί στο τέλος να τα αλλάξει όλα με μία μόνο ενέργεια του όταν και αν θα είναι ποτέ έτοιμος μιας και δεν έχει κάποιον να τον επιβλέπει. Ωραία θεωρία για finale ;)

Απέμειναν 3 καβαλάρηδες, μήπως η αποκάλυψη δεν γίνει τελικά;;;

Το να περάσει ο βορράς στα χέρια των Stark θα είναι κομματάκι δύσκολο και θέλω πάρα πολύ να δω πως θα επιτευχθεί. Πολλά τα συμφέροντα των υπόλοιπον οίκων και παρόλο που θα είναι leader η Sansa ποιος θα ακολουθήσει τον μπάσταρδο στη μάχη που παράτησε το Τείχος;; Προς το παρών δεν έχουν μαθευτεί τα νέα για την ανάσταση του μιας και ούτε ο θάνατος του δεν έγινε γνωστός .

Το να πέσει νεκρός ο Ramsey από τα χέρια της Sansa το βλέπω ως το επικρατέστερο σενάριο.

Η συμμαχία Greyjoy Daenerys Stormborn of the House Targaryen, the Unburnt, the First of Her Name, Queen of Meereen, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Lady Regnant of the Seven Kingdoms, Protector of the Realm, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains and Mother of Dragons θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αν ποτέ γίνει πραγματικότητα.

Οι ρυθμοί στην έκτη σεζόν έχουν αυξηθεί δραματικά και αυτό είναι ευχάριστο, φυσικά απέχουμε πάρα πολύ από το τέλος μιας και απομένουν 2 σεζόν και έχουμε αρκετά μέτωπα ανοιχτά. Θα γκρινιάξω λίγο νωρίς αλλά φοβάμαι πως οι  2 σεζόν που απομένουν αν είναι πετσοκομμένες από πλευράς αριθμών επεισοδίων δεν θα είναι αρκετές. Δηλαδή αν ευσταθούν οι δηλώσεις που έχουν γίνει τα 15 επεισόδια που απομένουν για το τέλος, τουτέστιν 15 ακόμη ώρες GoT είναι λίγες.

Δημοσ.

Tα Children of The Forest το έχουν.

Ναι τον άφησε ελεύθερο για να μην τον σκοτώσουν τότε που πάλεψε η Arya με τον Joffrey στην πρώτη σεζόν.

Θα ξαναμεφανιστεί σχεδόν σίγουρα αφού δεν έχει πεθάνει.

.

Θα ανεβάσω σε λίγο και ένα άρθρο που εξηγώ τι παίζει με τα "παιδιά" με βάση την σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...