lifeowner771 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Για το plot συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Εγώ λέω οτι σε αυτούς τους 2 θα βασιστεί η πορεία της σειρά. Θα δείξει... "θα πρέπει να φύγει (η Νταινέρης) " ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ;;; Αυτό δεν παίζει, αν είδες στο τελευταίο μας έδειξε ότι η ακόμα και μόνη της χωρίς στρατό, χωρίς δράκους είναι ανίκητη [/spoiler ]. Αλλά πραγματικά ποιος θέλει να φύγει η Dany από την σειρά ;;;;;;;;; χμ, καλό plot twist αυτό... Ναι εγω. Δεν την μπορω καθολου. Ισως φταιει και ο τροπος που την υποδυεται η Εmilia Clarke. Aπο την πρωτη στιγμη με αφηνε αδιαφορο η ιστορια της, και πλεον εχω φτασει σε σημειο να θελω να ειναι η επομενη που θα μας "χαιρετησει". (Κατι που δεν το κοβω να γινεται). Και οχι δεν ειμαι μισογυνης :P
trayban Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Όχι δεν έχω κάποιο τέτοιο κόλλημα. Είπες: "Ούτε ο τολκιν δεν έχει τέτοιες ηλιθιότητες." Μάλλον ο λογισμός μου φταίει... Το ότι αναφέρομαι σε βολικοτητες,το πρόσεξες ή διαβάζεις ότι σου αρέσει; Ψαξου
groot Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αυτά που δείχνει στη σειρά για το Dorne δεν έχουν σχέση με τα βιβλία. Στη σειρά όπως το πάνε μάλλον οι sandsnakes (οι μπάσταρδες κόρες / ψυχοπαθείς δολοφόνοι) έχουν πάει κρυφά στο King Landing με σκοπό να φάνε ύπουλα τους Lannisters. Και λες πάνω που θα γίνεται μάχη με τους ταλιμπάν και θα πάνε οι Lannisters να φάνε πισώπλατα τους Highgardeners να σκάσουν τα φίδια και να φάνε Lannisters και να κυβερνήσει η μαμάτη γιαγιά της smirking bitch; Not bad!
Lautrec Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αυτά που δείχνει στη σειρά για το Dorne δεν έχουν σχέση με τα βιβλία. Στη σειρά όπως το πάνε μάλλον οι sandsnakes (οι μπάσταρδες κόρες / ψυχοπαθείς δολοφόνοι) έχουν πάει κρυφά στο King Landing με σκοπό να φάνε ύπουλα τους Lannisters. Καλά κάνουν. Τo έχουν ξεσκίσει το Dorne storyline στην σειρά. Ποιοτικά είναι 10 επιπεδα πιο κάτω σε σχέση με τα υπόλοιπα storylines και δεν έχει ούτε το 1/3 απο τους χαρακτήρες των βιβλίων. Και μετά απο αυτά που έγιναν στο πρώτο επεισόδιο δεν έμεινε κανενας χαρακτήρας με ενδιαφέρον. Δεν πιστεύω ότι θα πάνε στο KL μόνες τους. Λογικά θα θέλουν να κινητοποιήσουν τον στρατό του Dorne, διαφορετικά δεν θα σκότωναν τον Doran.
revolver1990 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ναι εγω. Δεν την μπορω καθολου. Ισως φταιει και ο τροπος που την υποδυεται η Εmilia Clarke. Aπο την πρωτη στιγμη με αφηνε αδιαφορο η ιστορια της, και πλεον εχω φτασει σε σημειο να θελω να ειναι η επομενη που θα μας "χαιρετησει". (Κατι που δεν το κοβω να γινεται). Και οχι δεν ειμαι μισογυνης :P Να ψοφήσει η μπουχέσα με τα προγούλια.
lifeowner771 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Να ψοφήσει η μπουχέσα με τα προγούλια. Oχι ρε, γιατι η κοπελα; Μια χαρα ειναι! Απο το Game of Thrones να εξαφανιστει θελω μονο.
armin Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αρκετα ατομα θελουνε να ξεκουμπιστει η Ντανι απο την σειρα,και εγω ειμαι ενα απο αυτα. Πηρε κατι δρακους και εγινε καποια τωρα...Μακαρι να ζουσε ο Rhaegar να βλεπαμε καναν σωστο διαδοχο του θρονου. Καλα για Viserys δεν κανω καν λογο.... 1
Rabican Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 παντως τους δρακους τους ονομασε απο τα αδερφια της (και τον αντρα της).. κι αντε τους αλλους 2, παει κι ερχεται.. αλλα για το βιρσερυς; μετα απο το πως της συμπεριφερθηκε..;
Kostasspil Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ποιος είναι ο επόμενος που θα πεθάνει στο Game of Thrones; Οι στοιχηματικές αποδόσεις μίλησαν! Αν είχες παίξει Τζον Σνοου πιανότανε μονάδα;
Kasrith Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν πιστεύω ότι θα πάνε στο KL μόνες τους. Λογικά θα θέλουν να κινητοποιήσουν τον στρατό του Dorne, διαφορετικά δεν θα σκότωναν τον Doran. Επειδή το έχω δει πολύ συχνά αυτό, πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα κινητοποιηθεί ο στρατός του Dorne. Είναι φημισμένος στρατός με μεγάλο πλεονέκτημα στον κελφτοπολεμο. Γιαυτό και πολύ δύσκολα τους εχουν κατακτήσει. Αρα, δεν νομίζω να βγουν προς τα έξω σε ανοιχτό μέτωπο. Πιο πιθανό να σκοτώνουν targets στα ύπουλα με δηλητήρια κτλ.
azuli Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν χρειαζεται spoiler γιατι εχει φτιαχτει πριν την 6η σεζον.Αλλα οποιος θελει να μεινει ανυποψιαστος για το τι θα γινει στο τελος της σειρας καλυτερα να μην το δει. 1
Predatorkill Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Οι φυσιογνωμιες των βιβλιων και οι αντιστοιχες στη τβ: http://m.news247.gr/eidiseis/psixagogia/gameofthrones/oi-hrwes-toy-game-of-thrones-sta-vivlia-kai-sth-seira.4063175.html
Alithinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 CGI στηθος ετσι; Μανιερα το κανανε Ποσες τετοιες παρομοιες σκηνες με την καλισι πρεπει να δουμε; Σε φαση δωστε της τον θρονο απο τωρα να τελειωνουμε Οσο για την επανενωση της οικογενειας, ξαφνιαστηκα Ξεχνάς τον Μπραν. Μπορεί να είναι στην άκρη του σύμπαντος, αλλά η δύναμή του είναι ήδη op,και άμα τη δυναμώσει κιάλλο, άνετα μετά τα βάζει με όλους μόνος του.
Belisarius Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δλδ επειδή θεωρώ τη νταινερυς και την υπόθεση της ως τώρα γτπκ,πάει να πει ότι δε μου αρέσει η σειρά; Κάνε λίγο έναν έλεγχο λογισμού... Θα μπορούσε να ισχύει ας πούμε ότι σου αρέσει τόσο η νταινερυς,που θολώνει οποιαδήποτε δυνατότητα κρίσης. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτές οι βολικότητες είναι που μου την σπάνε με την Νταϊνέρις και την αντιπαθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα