azuli Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) αναμενομενο, μετα το φιασκο με το Genisys, η αταλαντη καταλαβε οτι το σωμα της και το GOT ειναι το μονο σιγουρο της μεροκαματο στο HW. μαλλον σου φαγε καποιο ρολο σε casting..!χιουμορ. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από azuli
pontez2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Βάζω σε spoiler κάποιες σκέψεις αν και όλοι γνωρίζουν πλέον τι έχει συμβεί. Νομίζω ότι όλα έχουν μπει πλέον σε μια σειρά. Η Νταινέρης φαντάζει ανίκητη και παντοδύναμη, όπως άλλωστε παρουσιάζεται σε όλες τις σεζόν. Με κάποιον απίστευτο τρόπο καταφέρνει και ξεπερνάει όλα τα εμπόδια, έχοντας πάντα μαζί της τους πιστους της (είτε εραστές). Νομίζω πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ρόλος της είναι εξαιρετικά σημαντικός στη πορεία της σειράς. Οι πολιτικές ραδιουργίες του Τυριον εντομεταξεί μόνο κακό δεν κάνουν. ΄’Ετσι όπως το βλέπω εγώ η Νταινέρις θα βρεθεί να έχει την υποστήριξη όλων των λαών της περιοχής που βρίσκεται (και δε θυμάμαι πως λέγεται). Οι αριστοκράτες αντιλήφθηκαν ότι δε τους παίρνει να έχουν πόλεμο διότι θα σφαχτουν, οι δούλοι στράβωσαν αλλά απ΄την άλλη καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η ελπίδα τους, οι Ντοθράκι και οι Ασπιλοι που θεωρούνται οι δυνατότεροι στρατοί είναι μαζί της, ενώ δε πρέπει να ξεχνάμε τη συμβολή του Jorah και των όποιων γνωριμιών έχει στο westeros αλλά και του Νταχάρις που μονο τυχαίος δεν είναι. Στην άλλη πλευρά, ο Σνόου πέφτει σε παγίδα. Πάει να αντιμετωπίσει έναν μεγάλο στρατό, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες συμμαχίες και μόνο του στρατό ουσιαστικά τους άγριους. Παράλληλα ξέρει τι έρχεται έξω από το τοίχος. Που πας ρε Καραμήτρο. Πρώτα πρεπει να πίσεις τους Βόρειους για το τι έρχεται, να τους φέρεις όλους μαζι σου στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου και ανικητου κακού και μετά, πριν τους αντιμετωπιζεις τελειώνεις τον Ράμσει. Που εκεί χρειάζεσαι τη συμβολή όλων για να τον νικήσεις Το αν θα είναι αυτός ο Αζόρ δεν έχει καμία σημασία για την ώρα αφού η προταιρεότητά του είναι ο μπάσταρδος Μπόλτον. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η ιστορία της Άρυα. Οκ σιγά σιγά γινεται δολοφόνος. Το θέμα είναι το ποιους υποστηρίζουν οι πολυπρόσωποι και ποιον θα την βάλουν να σκοτώσει. Ξέρουμε αν οι πολυπρόσωποι είναι υπερ κάποιου? Έχουν δειξει τέτοια δειγματα? Στο Ντορν τι γίνεται? Οκ πάνε οι Μαρτέλ, τα κορίτσια έχουν σκοπό να πάνε σε πόλεμο? Όταν ειχα διαβάσει το πρώτο τόμο πριν χρόνια (και δε θυμάμαι παρά ελάχιστα) υποτίθεται ότι ήταν ένας πολύ δυνατός στρατός. Μπραν δίνει απαντήσεις για το παρελθόν, αλλά ξέρουμε που το πάνε. Οκ μάλλον θα είναι συγγενείς η Νταινέρης με τον Σνόου. Και όλοι γουστάρουμε να τους δουμε να νικάνε μαζί τους «άλλους» και έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Κάπου εδώ νομίζω ότι οι δράκοι θα κάνουν και τη διαφορά.
Gentleman88 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 pontez2 ............................................................................................................................................................................. Ναι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Πλέον έχουμε 2 βασικά μέτωπα (Snow + Sansa) και (Dany + Tyrion) ότι άλλο βλέπουμε είναι συμπληρωματικό προς το παρόν. Μ' αρέσει πολύ η εξέλιξη μέχρι τώρα. Εγώ δεν έχω διαβάσει τα βιβλία αλλά βλέπω ότι το Dorne το έχουμε λίγο χεσμένο στην σειρά. Αν ρωτούσαμε στον δρόμο τηλεθεατές του GOT το 80% δεν θα ήξερε καν ότι το Dorne είναι στο Westeros.
kirileman Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ναι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Πλέον έχουμε 2 βασικά μέτωπα... Ο Snow είναι νεκρός. 1
trayban Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Βάζω σε spoiler κάποιες σκέψεις αν και όλοι γνωρίζουν πλέον τι έχει συμβεί. Νομίζω ότι όλα έχουν μπει πλέον σε μια σειρά. Η Νταινέρης φαντάζει ανίκητη και παντοδύναμη, όπως άλλωστε παρουσιάζεται σε όλες τις σεζόν. Με κάποιον απίστευτο τρόπο καταφέρνει και ξεπερνάει όλα τα εμπόδια, έχοντας πάντα μαζί της τους πιστους της (είτε εραστές). Νομίζω πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ρόλος της είναι εξαιρετικά σημαντικός στη πορεία της σειράς. Οι πολιτικές ραδιουργίες του Τυριον εντομεταξεί μόνο κακό δεν κάνουν. ΄’Ετσι όπως το βλέπω εγώ η Νταινέρις θα βρεθεί να έχει την υποστήριξη όλων των λαών της περιοχής που βρίσκεται (και δε θυμάμαι πως λέγεται). Οι αριστοκράτες αντιλήφθηκαν ότι δε τους παίρνει να έχουν πόλεμο διότι θα σφαχτουν, οι δούλοι στράβωσαν αλλά απ΄την άλλη καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η ελπίδα τους, οι Ντοθράκι και οι Ασπιλοι που θεωρούνται οι δυνατότεροι στρατοί είναι μαζί της, ενώ δε πρέπει να ξεχνάμε τη συμβολή του Jorah και των όποιων γνωριμιών έχει στο westeros αλλά και του Νταχάρις που μονο τυχαίος δεν είναι. Στην άλλη πλευρά, ο Σνόου πέφτει σε παγίδα. Πάει να αντιμετωπίσει έναν μεγάλο στρατό, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες συμμαχίες και μόνο του στρατό ουσιαστικά τους άγριους. Παράλληλα ξέρει τι έρχεται έξω από το τοίχος. Που πας ρε Καραμήτρο. Πρώτα πρεπει να πίσεις τους Βόρειους για το τι έρχεται, να τους φέρεις όλους μαζι σου στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου και ανικητου κακού και μετά, πριν τους αντιμετωπιζεις τελειώνεις τον Ράμσει. Που εκεί χρειάζεσαι τη συμβολή όλων για να τον νικήσεις Το αν θα είναι αυτός ο Αζόρ δεν έχει καμία σημασία για την ώρα αφού η προταιρεότητά του είναι ο μπάσταρδος Μπόλτον. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η ιστορία της Άρυα. Οκ σιγά σιγά γινεται δολοφόνος. Το θέμα είναι το ποιους υποστηρίζουν οι πολυπρόσωποι και ποιον θα την βάλουν να σκοτώσει. Ξέρουμε αν οι πολυπρόσωποι είναι υπερ κάποιου? Έχουν δειξει τέτοια δειγματα? Στο Ντορν τι γίνεται? Οκ πάνε οι Μαρτέλ, τα κορίτσια έχουν σκοπό να πάνε σε πόλεμο? Όταν ειχα διαβάσει το πρώτο τόμο πριν χρόνια (και δε θυμάμαι παρά ελάχιστα) υποτίθεται ότι ήταν ένας πολύ δυνατός στρατός. Μπραν δίνει απαντήσεις για το παρελθόν, αλλά ξέρουμε που το πάνε. Οκ μάλλον θα είναι συγγενείς η Νταινέρης με τον Σνόου. Και όλοι γουστάρουμε να τους δουμε να νικάνε μαζί τους «άλλους» και έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν. Κάπου εδώ νομίζω ότι οι δράκοι θα κάνουν και τη διαφορά. η καλισι δε ξέρω αν είναι σημαντική Αλλά θα πρέπει να φύγει,άσε που κανείς Στα δυτικά δεν ασχολείται μαζί της. Οι ντοθρακι και ανσαλιντ,σε περίπτωση απόβασης Στα δυτικά,πολύ απλά θα σφαγιαστουν,εκτός του ότι θα ψοφήσουν από το κρύο.Οι δράκοι είναι μη ελεγχόμενοι ακόμα. Πολύ γρήγορα βγάζεις συμπέρασμα για τον σνοου,Πότε δεν έδειξε ότι θα πάει να κηρύξει τον πόλεμο κατευθείαν,πρώτα ρωτά για τις δυνάμεις των άγριων,οπότε η λογική λέει πως πρώτα θα οργανωθεί και μετά θα πράξει.
georgeadams Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εγώ δεν έχω διαβάσει τα βιβλία αλλά βλέπω ότι το Dorne το έχουμε λίγο χεσμένο στην σειρά. Αν ρωτούσαμε στον δρόμο τηλεθεατές του GOT το 80% δεν θα ήξερε καν ότι το Dorne είναι στο Westeros. Αυτά που δείχνει στη σειρά για το Dorne δεν έχουν σχέση με τα βιβλία. Στη σειρά όπως το πάνε μάλλον οι sandsnakes (οι μπάσταρδες κόρες / ψυχοπαθείς δολοφόνοι) έχουν πάει κρυφά στο King Landing με σκοπό να φάνε ύπουλα τους Lannisters. 1
michael92 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αυτά που δείχνει στη σειρά για το Dorne δεν έχουν σχέση με τα βιβλία. Στη σειρά όπως το πάνε μάλλον οι sandsnakes (οι μπάσταρδες κόρες / ψυχοπαθείς δολοφόνοι) έχουν πάει κρυφά στο King Landing με σκοπό να φάνε ύπουλα τους Lannisters. Αν τα Sand Snakes σκοτώσουν Lannisters μέσα στο King's Landing, με εξαίρεση τον Tommen που πρέπει να φάει ψόφο χτες, ειλικρινά σταματάω την σειρά. I swear it by the old gods and the new...
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ποιος είναι ο επόμενος που θα πεθάνει στο Game of Thrones; Οι στοιχηματικές αποδόσεις μίλησαν!
Gentleman88 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 η καλισι δε ξέρω αν είναι σημαντική Αλλά θα πρέπει να φύγει,άσε που κανείς Στα δυτικά δεν ασχολείται μαζί της. Οι ντοθρακι και ανσαλιντ,σε περίπτωση απόβασης Στα δυτικά,πολύ απλά θα σφαγιαστουν,εκτός του ότι θα ψοφήσουν από το κρύο.Οι δράκοι είναι μη ελεγχόμενοι ακόμα. Πολύ γρήγορα βγάζεις συμπέρασμα για τον σνοου,Πότε δεν έδειξε ότι θα πάει να κηρύξει τον πόλεμο κατευθείαν,πρώτα ρωτά για τις δυνάμεις των άγριων,οπότε η λογική λέει πως πρώτα θα οργανωθεί και μετά θα πράξει. Για το plot συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Εγώ λέω οτι σε αυτούς τους 2 θα βασιστεί η πορεία της σειρά. Θα δείξει... "θα πρέπει να φύγει (η Νταινέρης) " ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ;;; Αυτό δεν παίζει, αν είδες στο τελευταίο μας έδειξε ότι η ακόμα και μόνη της χωρίς στρατό, χωρίς δράκους είναι ανίκητη [/spoiler ]. Αλλά πραγματικά ποιος θέλει να φύγει η Dany από την σειρά ;;;;;;;;; Αυτά που δείχνει στη σειρά για το Dorne δεν έχουν σχέση με τα βιβλία. Στη σειρά όπως το πάνε μάλλον οι sandsnakes (οι μπάσταρδες κόρες / ψυχοπαθείς δολοφόνοι) έχουν πάει κρυφά στο King Landing με σκοπό να φάνε ύπουλα τους Lannisters. χμ, καλό plot twist αυτό...
g_alkis Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Η σειρά θα μπορούσε να μετονομαστεί σε "Ο μεγάλος περίπατος της Daenerys"
trayban Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Για το plot συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Εγώ λέω οτι σε αυτούς τους 2 θα βασιστεί η πορεία της σειρά. Θα δείξει... "θα πρέπει να φύγει (η Νταινέρης) " ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ;;; Αυτό δεν παίζει, αν είδες στο τελευταίο μας έδειξε ότι η ακόμα και μόνη της χωρίς στρατό, χωρίς δράκους είναι ανίκητη [/spoiler ]. Αλλά πραγματικά ποιος θέλει να φύγει η Dany από την σειρά ;;;;;;;;; χμ, καλό plot twist αυτό... η όλη υπόθεση της ντεναιρυς ως τωρα,είναι ένας σκασμός από βολικοτητες.πέρα από το γεγονός ότι είναι σε μια γωνιά της γης,όπου οι πάντες είναι καθυστερημένοι.Στη Δύση θα ήταν είχαν σφάξει το δευτερόλεπτο που θα έχανε τους δράκους.για να μην πω δε θα έφτανε να έχει καν δράκους. Μπορεί να έχει να παίξει κομβικό ρόλο στην επερχόμενη σύρραξη με τους λευκοπερπατιαρηδες,ως τώρα όμως είναι ένα βλαμμένο,του οποίου η υπόθεση είναι γεμάτη βολικοτητες και γι'αυτό και ζει. Ακόμα και στο τελευταίο επεισόδιο,αντί να τη ξεσκίσουν 50 μαντραχαλαδες,εσκουζαν σα χαζογκομενες,ενώ επρόκειτο να ψοφήσουν,μιλάμε για γαμω τους ηγέτες! Ούτε ο τολκιν δεν έχει τέτοιες ηλιθιότητες. 1
Gentleman88 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 η όλη υπόθεση της ντεναιρυς ως τωρα,είναι ένας σκασμός από βολικοτητες.πέρα από το γεγονός ότι είναι σε μια γωνιά της γης,όπου οι πάντες είναι καθυστερημένοι.Στη Δύση θα ήταν είχαν σφάξει το δευτερόλεπτο που θα έχανε τους δράκους.για να μην πω δε θα έφτανε να έχει καν δράκους. Μπορεί να έχει να παίξει κομβικό ρόλο στην επερχόμενη σύρραξη με τους λευκοπερπατιαρηδες,ως τώρα όμως είναι ένα βλαμμένο,του οποίου η υπόθεση είναι γεμάτη βολικοτητες και γι'αυτό και ζει. Ακόμα και στο τελευταίο επεισόδιο,αντί να τη ξεσκίσουν 50 μαντραχαλαδες,εσκουζαν σα χαζογκομενες,ενώ επρόκειτο να ψοφήσουν,μιλάμε για γαμω τους ηγέτες! Ούτε ο τολκιν δεν έχει τέτοιες ηλιθιότητες. Σκηνοθετικά θα μπορούσαν να το κάνουν πιο πιστευό αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν σου πολύ αρέσει η σειρα οπότε...
trayban Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σκηνοθετικά θα μπορούσαν να το κάνουν πιο πιστευό αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν σου πολύ αρέσει η σειρα οπότε...Δλδ επειδή θεωρώ τη νταινερυς και την υπόθεση της ως τώρα γτπκ,πάει να πει ότι δε μου αρέσει η σειρά;Κάνε λίγο έναν έλεγχο λογισμού... Θα μπορούσε να ισχύει ας πούμε ότι σου αρέσει τόσο η νταινερυς,που θολώνει οποιαδήποτε δυνατότητα κρίσης.
Gentleman88 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δλδ επειδή θεωρώ τη νταινερυς και την υπόθεση της ως τώρα γτπκ,πάει να πει ότι δε μου αρέσει η σειρά; Κάνε λίγο έναν έλεγχο λογισμού... Θα μπορούσε να ισχύει ας πούμε ότι σου αρέσει τόσο η νταινερυς,που θολώνει οποιαδήποτε δυνατότητα κρίσης. Όχι δεν έχω κάποιο τέτοιο κόλλημα. Είπες: "Ούτε ο τολκιν δεν έχει τέτοιες ηλιθιότητες." Μάλλον ο λογισμός μου φταίει...
benign Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δλδ επειδή θεωρώ τη νταινερυς και την υπόθεση της ως τώρα γτπκ,πάει να πει ότι δε μου αρέσει η σειρά; Κάνε λίγο έναν έλεγχο λογισμού... Θα μπορούσε να ισχύει ας πούμε ότι σου αρέσει τόσο η νταινερυς,που θολώνει οποιαδήποτε δυνατότητα κρίσης. Ασε μας ρε Tray γκρινιαρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα