Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το καλο ειναι οτι σε αυτη τη σεζον η πλοκη προχωραει γρηγορα χωρις πολλα αχρειαστα.Ενα κακο ομως που εχω να παρατηρησει ειναι οτι αρκετες σκηνες/συναντησεις/διαλογοι/στιχομυθιες εχουν απλουστευθει...Π.χ

Ο Σερ Νταβος θυμηθηκε τωρα να ρωτησει πως πηγε η μαχη με τον Σταννις και τι εγινε?Really? Και του λεει η αλλη οτι ο Σταννις πεθανε και εκει που περιμενα να τις κρεμασει και τις δυο,ο Νταβος ηταν σε φαση "πωω πεθανε,δεν πειραζει συμβαινουν αυτα".Παρα πολυ απλοικη αντιδραση, που εγινε προφανως για να εξυπηρετηθει η πλοκη του στυλ ολοι του Castle Black εναντιον του Bolton

Το προβλημα με το οτι η σειρα εχει ξεπερασει τα βιβλια θα εχει μεγαλο αντικτυπο σε πολλες σκηνες οπου θα φαινονται πολυ απλουστευμενες διοτι δεν θα ειναι απεικονισμενες ετσι οπως τις γραφει ο Martin αναλυτικα στα βιβλια....φαινεται  ηδη ξεκαθαρα σε συγκριση με τις πρωτες σεζον πιστευω. Απο κει και περα το κυριο story arc αναμενεται πολυ ενδιαφερον τοσο με τα οσα συμβαινουν με το story της Dany οσο και με οσα συμβαινουν σε King's Landing και Βορρα,σκεφτειται ακομα δεν μπηκαν στην εξισωση και τα ζομπια οποτε εχει ζουμι η ολη υποθεση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι,όντως...και εγώ σε αυτή την συγκεκριμένη σκηνή ένοιωσα περίεργα.Ήταν άβολος (σε σημείο που μου φάνηκε λίγο άκυρος) ο διάλογος αυτός,που δεν θα με πείραζε αν δεν συνέβαινε και καθόλου.Να μην πως ''πετάγεται'' η άλλη και λέει ότι αυτή τον σκότωσε.

Με τοση δυναμη που θα εχει τωρα η Ντενερις, 100.000 στρατος αναφερθηκε οτι ειχαν μαζευτει μονο εκει, στην πρωτεουσα των Ντοθρακι,δεν ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχισει να δειχνει καλο προσωπο. Οταν εχει τοση ισχυ μπορει να θεωρησει οτι ολα της ανηκουν και να παει ενταντια σε ολους στο Westeros και να συντριψει και τους Whitewalkers ταυτοχρονα. Εχει και καμμια 20αρια χιλιαδες Unsallied αν θυμαμαι καλα στην πολη που την περιμενουν? Δεν εχει αντιπαλο τωρα και αν κανει μετωπο με το Westeros εναντια στους Whitewalkers φαινονται πολυ ευκολα και απλα τα πραγματα. Νομιζω οτι μπορει να εξελιχθει σε κακο χαρακτηρα η Ντενερις μεχρι το τελος της ιστοριας.

Γεια χαρα και απο μενα!!

Οντως αυτη τη φορα δε το βρισκω και εγω το επεισοδιο οπως το εβρισκα ολες τις αλλες. Μπορει να με ενημερωσει καποιος για να το βρω!

Γεια χαρα και απο μενα!!

Οντως αυτη τη φορα δε το βρισκω και εγω το επεισοδιο οπως το εβρισκα ολες τις αλλες. Μπορει να με ενημερωσει καποιος για να το βρω!

Έχεις πμ  ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εμένα δεν με τρομάζουν γενικά οι Ντοθράκι; Οργανωμένοι Γουεστερόσι με πανοπλίες και τακτικό στρατό θα τους διαλύσουν όπως έκανε και ο Στάνις τους Αγριους με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι Ντοθράκι πλιατσικολόγοι άτακτοι είναι.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1

Επεισοδιαρα ηταν,

Αν και συμφωνω με τους παραπανω οτι εχουνε υπεραπλουστευθει οι διαλογοι,αλλα οταν υπαρχουνε τετοιες σκηνες τι να τα κανεις τα λογια?!

tormund-brienne.jpg

screen%20shot%202016-05-15%20at%2010.51.

• Like 11

Επεισοδιαρα ηταν,

Αν και συμφωνω με τους παραπανω οτι εχουνε υπεραπλουστευθει οι διαλογοι,αλλα οταν υπαρχουνε τετοιες σκηνες τι να τα κανεις τα λογια?!

tormund-brienne.jpg

Μόλις είχα δει στο επεισόδιο την τελευταία photo που έβαλες απλά έλιωσα :-D  ΜΕΡΑΚΛΗΣ!!!!

Γαματη η σκηνη στο τελος με την Daenerys. Αλλα αν κρινω με το πως εξελισσονται τα πραγματα στον κοσμο του Μαρτιν, παλι θα γινει καποια στραβη ακομα και με τον μεγαλο στρατο που εχει.

Μόνο εμένα δεν με τρομάζουν γενικά οι Ντοθράκι; Οργανωμένοι Γουστερόσι με πανοπλίες και τακτικό στρατό θα τους διαλύσουν όπως έκανε και ο Στάνις τους Αγριους με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι Ντοθράκι πλιατσικολόγοι άτακτοι είναι.

Ντάξει, λες και δε ξέρουμε πού θα το πάει ο ποιητής. Όταν όλοι οι οίκοι θα σκοτώνονται μεταξύ του, θα δουν τον πούλο να έρχεται από τον παγωμένο βορρά και για πρώτη φορά θα ενωθούν μπροστά στο μεγάλο κοινό εχθρό.

Ντάξει, λες και δε ξέρουμε πού θα το πάει ο ποιητής. Όταν όλοι οι οίκοι θα σκοτώνονται μεταξύ του, θα δουν τον πούλο να έρχεται από τον παγωμένο βορρά και για πρώτη φορά θα ενωθούν μπροστά στο μεγάλο κοινό εχθρό.

Ποσο ελπιζω να μην γινει αυτο και να κανει καμια ανατροπαρα ο Martin,για να το βουλωσουνε ολοι και να υποκλιθουνε απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...