Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Διάβασα ένα ωραίο theory για τα crypts του Winterfell το οποίο θα ναι και γαμω αν ισχύει. Αν το βρω θα το ποσταρω. Το διαβασα καπου και εγω πιο παλια αλλα δεν το θυμαμαι. Δωσε λινκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το διαβασα καπου και εγω πιο παλια αλλα δεν το θυμαμαι. Δωσε λινκ. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλα πάνω κάτω τα ίδια λέει. <- σποιλερ για το θέμα των γονέων του χαρακτήρα. Read at your own risk. TL;DR Η απο πάνω θεωρία με λίγα λόγια Χωρίς πολλές αναλύσεις, η θεωρία λέει ότι μαζί με την Lyanna, ο Ned έθαψε την φημισμένη άρπα του Rhaegar στον τάφο του Winterfell. Απο μόνη της, η θεωρία ίσως να μην αρκεί. Αλλα άλλοι έχουν προσθέσει πως σε συνδυασμό με την Lyanna και την άρπα, ίσως βρουν και το Targaryen wedding cloak, το οποίο στον κόσμο του Martin συμβολίζει την ένωση 2 μεγάλων οίκων. Δηλαδή, όχι μόνο θα δείξει ότι η Lyanna και ο Rhaegar είναι γονείς του Jon, αλλα επίσης ότι δεν είναι εξώγαμο bastard. Βέβαια, να βρουν τέτοια relic απο μόνα τους δεν φτάνουν, αλλα σε συνδιασμό με τα λόγια κάποιου μάρτυρα(πχ Howland Reed, ο οποίος όπως είδαμε ήταν στο ToJ) και τον θρύλο του ΑΑ, πιστεύω να παραφτάνουν ως evidence. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 βέβαια παίζει και άλλη θεωρία,για το τι υπάρχει κλεισμένο στις κατακόμβες του πεφτοχειμωνου,οι οποίες κατακόμβες είναι το κύριο δημιούργημα του πρώτου σταρκ,του Μπραν του χτιστη,μαζί με το τείχος.στην οποία θεωρία μπαίνει κ ο χοντορ,ο οποίος είναι ο μόνος μη σταρκ που μπήκε εκεί μέσα Και γύρισε αγνώριστος,ο οποίος χοντορ μόλις είδε δρακογυαλινη λεπίδα χεστηκε πάνω του. Και όλοι ξέρουμε Ποιοί την τρέμουν πιότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 βέβαια παίζει και άλλη θεωρία,για το τι υπάρχει κλεισμένο στις κατακόμβες του πεφτοχειμωνου,οι οποίες κατακόμβες είναι το κύριο δημιούργημα του πρώτου σταρκ,του Μπραν του χτιστη,μαζί με το τείχος.στην οποία θεωρία μπαίνει κ ο χοντορ,ο οποίος είναι ο μόνος μη σταρκ που μπήκε εκεί μέσα Και γύρισε αγνώριστος,ο οποίος χοντορ μόλις είδε δρακογυαλινη λεπίδα χεστηκε πάνω του. Και όλοι ξέρουμε Ποιοί την τρέμουν πιότερο.. Μπηκε και ο Ρομπερτ στο 1ο της 1ης σεζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μπηκε και ο Ρομπερτ στο 1ο της 1ης σεζον Και η Osha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μπηκε και ο Ρομπερτ στο 1ο της 1ης σεζον με τον eddard,Επίσης δεν πήγαν τέρμα κάτω Όπως πήγε ο χοντορ.του οποίου η μόνη λέξη που μπορεί να πει,μετα το συμβάν,είναι χοντορ,ο οποίος χοντορ μοιάζει με έναν κακό Θεό της βόρειας μυθολογίας.Ίσως δλδ ο «μέγας αλλος»« είναι αυτός που έχασε στην μεγάλη μάχη της αυγής,οπότε ο τόπος της μάχης να είναι το πεφτοχειμωνο και γι'αυτό χτίστηκε το οχυρό,όπως και το αλλο μαγικό οχυρό το θυελλοριο(στο οποίο ενόσω Ήταν εκεί ο στανις,η μελισανδρα είπε πως είναι φτιαγμένο με σκοτεινά ξόρκια κλπ) και τον έκλεισαν με μαγικά ξόρκια κάτω από το χειμωνοπεφτο. Οπότε ο Μπραν ο χτιστης Ίσως επιφορτησε όλους τους σταρκ με την φύλαξη του Θεού αυτού,μετα θάνατον και γι'αυτό όλοι φέρουν τον οπλισμό τους. Βέβαια όλα αυτά Ίσως ξεχάστηκαν με την πάροδο των αιώνων και γι'αυτό και βλέπουμε επαναφορά της μαγείας κ των δράκων,ως μέσο εξισορρόπησης της απειλής που συνιστούν οι λευκοπερπατιαρηδες. Δίνεται κι ένας περαιτέρω λόγος ύπαρξης για την εμφάνιση αζορ αχαι. Υγ. Όπου μέγας άλλος,είναι κάτι σα τον διάβολο,του οποίου στην πραγματικότητα δε ξέρουμε το όνομα,ΓιΑτί απαγορεύεται να ειπωθεί,όπως και στον άρχοντα των δαχτυλιδιων,λέξεις όπως διάβολος,σατανάς κλπ,είναι απλά προσωνύμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Χαχαχαχαχαχα Θεός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ποιος ειναι ο μπραν ο χτιστης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ενας τυπας που εζησε κατα την εποχη των ηρωων και λενε οτι εχτισε το τειχος.Πολλοι αλλοι υποστηριζουνε οτι εχτισε και το winterfell καθως και το Storm's End. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 http://www.gameofthrones-grfans.com/2016/05/blog-post_14.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Οι θεωριες δε μου αρεσουν και τοσο.. Συνηθως μια στις 20+ βγαινει αληθινη.. Να ρωτησω κατι αλλο.. Ολο αυτο το lore και την ιστορια πριν απο το got, ποιος τα εχει γραψει; Ο ιδιος ο martin; Υπαρχουν βιβλια; Αξιζουν; Πιστευετε οτι θα υπαρξουν μελλοντικες σειρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Υπαρχουνε λιγα βιβλια που θεωρειται οτι ειναι στο ιδιο συμπαν,αλλα το βιβλιο εκτος απο τα κανονικα που θα μπορουσε να σε ενδιαφερει ειναι το World of Ice and Fire.Για το συγκεκριμενο βιβλιο ειναι γνωστο οτι δεν το εγραψε μονος του ο Martin,αλλα ειχε την βοηθεια 2 αλλων συγγραφεων,αλλα εγω οσο εχω διαβασει ως τωρα,(επειδη ειναι μεγαλουτσικο),ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το βιβλιο αυτο.Αλλα ειναι σε φαση εγκυκλοπαιδια,αρα ισως το βαρεθεις,αν δεν εισαι κολλημενος με το συμπαν αυτο. Αλλα αν θες κατι παρομοιο με song of ice and fire,υπαρχει και το tales of dunk and egg,που μιλαει για τις περιπετειες του aegon targaryen,και του dunkan the tall που θα γινοτανε αργοτερα commander of the kingsguard.Το παρατσουκλι Egg,οσοι θυμουνται εχει αναφερθει και στη σειρα,στο νεκροκρεβατο του Maester Aemon.(αδελφος του ηταν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 tales of dunk and egg Μην τα λες όλα έτσι χύμα ντε εγώ όταν τα διαβασα δεν είχα ιδέα ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές και ήταν ωραία έκπληξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Πιστευετε οτι θα υπαρξουν μελλοντικες σειρες; Προσωπικα ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μετα απο το τελος του κανονικου(δηλαδη σε κανα 2 χρονια),θα αντλησουνε υλικο απο την επανασταση του baratheon,η απο τα dunk and egg βιβλια,για να φτιαξουνε νεα σειρα.Ειναι χρυσορυχειο το συμπαν αυτο. Μην τα λες όλα έτσι χύμα ντε εγώ όταν τα διαβασα δεν είχα ιδέα ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές και ήταν ωραία έκπληξη. fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα