Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει τα βιβλια,αλλα καποιο προαισθημα εχω για εμφανιση της Lady Stoneheart, γιατι κατι θυμαμαι και απο το  γενικο trailer  για την 6 σεζον οτι εδειξαν. Τι γνωμη εχετε? Και για τον Benjen Stark περιμενω εξελιξεις. :)

Δημοσ.

"Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall take no wife, hold no lands, father no children. I shall wear no crowns and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come."

Ξεκάθαρα. 

Οποτε συμφωνεις μαζι μου;

Σαν να φαινεται ότι το παρελθον και οι ξεχασμένοι χαρακτήρες θα καθωρησουν την συνεχεια και το τελος της ιστοριας

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως

μια και όλοι γράφουν σενάρια, η προδοσία του Smalljohn μου φάνηκε περίεργη. Ο πατέρας του σκοτώθηκε στο red wedding ο Ρικον λογικά έφτασε στα μέρη του καιρό, γιατί δεν τον παρέδωσε τόσο καιρό στον πατέρα Μπόλτον?

Εχεις δικιο.

Οταν το ειδα χθες, νομιζα οτι ηταν οτι εβλεπα. Σκεφτηκα "Ω, μια ακομη προδοσια στη σειρα. Τι καινουργιο;". Διαβαζοντας σημερα σε ενα ξενο φορουμ, μαλλον πειστηκα οτι ειναι παγιδα εξου και οτι δεν επεσε να ορκιστει στο μπασταρδο και επισης οτι δεν ειναι το κεφαλι του direwolf του Rickon.

Δημοσ.

νομιζω το τελευταιο επεισοδιο ηταν λιγο filler.

αρκετα ενδιαφερον το σκηνικο στον πυργο. η αληθεια ειναι οτι εχω καποια κενα με την ολη ιστορια καθως δεν εχω διαβασει τα βιβλια αλλα αποφευγω να μπω σε τιποτα περιεργα φορουμς για να μη φαω κανα χοντρο σποιλερ. αν μπορουσε καποιος πολυ επιγραμματικα (2-3 προτασεις με τα βασικοτερα plotlines) να γραψει τι επαιξε με το robert's rebellion και τη lyanna θα ημουν ευγνωμων.

btw

ειναι αρκετα προφανες οτι ο Snow θα παει προς winterfell με τους wildlings, ομως το να αφησει παντελως απροστατευτο το τειχος ενω ξερει οτι υπαρχουν οι whitewalkers δεν ειναι λιγο καπως περιεργο; η απλα εντασσεται στο οτι his watch has ended οποτε he doesnt give a fcuk?

Δημοσ.

ειναι αρκετα προφανες οτι ο Snow θα παει προς winterfell με τους wildlings, ομως το να αφησει παντελως απροστατευτο το τειχος ενω ξερει οτι υπαρχουν οι whitewalkers δεν ειναι λιγο καπως περιεργο; η απλα εντασσεται στο οτι his watch has ended οποτε he doesnt give a fcuk?

Με τον Τζον και εγώ απόρησα λίγο διότι φαινόταν όλο τον καιρό πόσο νοιαζόταν να προστατεύσει το τείχος, ειδικά μετά τις μάχες με τους whitewalkers. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να συμμαχήσει με τους άγριους. Αλλά βλέποντας ότι τα αδέρφια του προτίμησαν να τον σκοτώσουν λόγω αυτής της συμμαχίας αντί να πολεμήσουν τον πραγματικό εχθρό, ίσως ήταν too much to handle. Οπότε το μόνο που του μένει είναι να πάρει πίσω το σπίτι του και να προσπαθήσει να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του. Μένει βέβαια να δούμε και τί ρόλο θα παίξει η κόκκινη μάγισσα σε όλα αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

αν μπορουσε καποιος πολυ επιγραμματικα (2-3 προτασεις με τα βασικοτερα plotlines) να γραψει τι επαιξε με το robert's rebellion και τη lyanna θα ημουν ευγνωμων.

Αν διαβάσεις το κομμάτι που λέει background είσαι καλυμμένος.

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Robert's_Rebellion

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον το προχθεσινο επεισοδιο ηταν καλο,απλα λογω του οτι το προηγουμενο προχωρησε πολυ την πλοκη,μας κακοφανηκε στην διαφορα κατα την αποψη μου

και μερικα σχολια οσον αφορα την σειρα μεχρι τωρα

1.Καταρχην νομιζω ειναι οντως το επικρατεστερο σεναριο ο Snow να ναι γιος της αδερφης του Ned....εκτος του οτι ειναι πολυ κουλ απο αποψη πλοκης,νομιζω πως κανει και νοημα.Μαλιστα ισως δικαιολογησει και την ανασταση του Snow,διοτι αν ο Lord of Fire τον βοηθησε να αναστηθει και αν λαβουμε υποψη και την σχεση που εχει το γονιδιο των Targaryen με την φωτια,τοτε ισως κανει ακομα περισσοτερο νοημα το οτι αναστηθηκε και ισως μπει και περιορισμος σε ερωτησεις του στυλ "γιατι δεν αναστηθηκε αυτος εκεινος η ο αλλος

2.Οσο για το παιδι παραπανω που του φαινεται περιεργο που τα βροντηξε στην τελευταια σκηνη ο Jon,κατα την αποψη μου δεν υπαρχει περιπτωση να κανει καθοδο για να παρει τον θρονο.Απλα ουσιαστικα με το my watch has ended ελυσε τους περιορισμους που υπηρχαν με το να μενει στο Castle Black και πλεον μπορει να πολεμησει τους The Others με οποιονδηποτε τροπο και να παιχτει καλυτερη μπαλιτσα Το πιο πιθανο σεναριο κατ'εμε ειναι να ενωσει τον Βορρα για να αντιμετωπισουν τα ζομπια και τωρα χωρις τους περιορισμους απτον ορκο του μπορει να το κανει πολυ πιο ευκολα.

3.Επισης δεν φοβαμαι για το γενικοτερο story arc της σειρας και το πως και που θα καταληξει σε σχεση με τα βιβλια.Καπου ειχα διαβασει οτι ο Martin ειχε πει πως τα κυρια γεγονοτα που θα γινουν στην σειρα θα γινουν και στα βιβλια,απλα ο τροπος που θα φτασει σε αυτα το καθενα θα ναι διαφορετικος.Π.χ  δεν υπαρχει περιπτωση η ανασταση του Jon Snow να εγινε για τηλεοπτικους λογους,δεν παιζεις ετσι απλα με major characters.Το μονο που φοβαμαι οτι θα κοστισει πλεον απτο γεγονος οτι η σειρα προχωραει μονη της,ειναι καποιες σημαντικες λεπτομερειες οπως π.χ οι φοβερες στιχομυθιες του Tyrion που ειχανε γινει trademark στις προηγουμενες σεζον.Ειδικα στην φετινη σεζον ο νανος ειναι σκια του εαυτου του και φανταζει απλα να πιανει screentime και τιποτα παραπανω. 

Δημοσ.

Εσείς που χετε διαβάσει τα βιβλία

το tower of joy έτσι ήταν όπως μας το έδειξαν;

Μια την διαφορά είναι ότι στο βιβλίο είναι όνειρο στο οποίο θυμάται ο ίδιος ο Ned τα γεγονότα, ενώ στην σειρά όραμα του Bran

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...