jimmy0077 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Όχι μόνο με βάση την σειρά είναι. Προσωπικά αντιμετωπίζω τα βιβλία και την σειρά σαν διαφορετικές οντότητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 εδω το αποσπασμα των βιβλιων για το tower of joy. https://www.youtube.com/watch?v=uXlcIUP6Fhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 για πράγματα που δε πρόκειται να δούμε ποτέ, φαντάζομαι δεν είναι απαραίτητο, για πράγματα που θα δούμε (πχ greyjoy) εννοείται πρέπει να μπαίνουν σε σπόιλερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δε μπορω να περιμενω για το επομενο επεισοδιο!!! Κάθε επεισοδια καλυτερο από το αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 για πράγματα που δε πρόκειται να δούμε ποτέ, φαντάζομαι δεν είναι απαραίτητο, για πράγματα που θα δούμε (πχ greyjoy) εννοείται πρέπει να μπαίνουν σε σπόιλερ. Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να ξέρουμε αν δεν θα δούμε κάτι από τα βιβλία, οπότε καλύτερα οτιδήποτε από βιβλία να μπαίνει σε spoilers. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Είμαι ο μόνος που Περίμενε ο Jon αντί να κόψει το σχοινί κατευθείαν, να τους χώσει το σπαθί έναν-έναν στο στήθος και μετά να το κόψει; Θα ήταν και ωραία splatteria Πάω να δω Sillicon Valley, γιατί το επεισόδιο πέρασε γρήγορα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να ξέρουμε αν δεν θα δούμε κάτι από τα βιβλία, οπότε καλύτερα οτιδήποτε από βιβλία να μπαίνει σε spoilers. υπαρχουν πραγματα που εκ των πραγματων δε γινονται. Χαρακτηρες που ειναι νεκροι ενω στο βιβλιο ζωντανοι και vice versa. Χαρακτήρες που ποτέ δε γίναν cast κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Iσχύει σε κάποιες περιπτώσεις αυτό που αναφέρεις αλλά πλέον έχουμε αναστάσεις(αν και δύσκολο να κάνουν άλλη αφού θα μειώσει την αξία της πρώτης) και γενικά μπορούν να αλλάξουν την σειρά σε σχέση με το βιβλίο. Δηλαδή ένα storyline που προηγείται στα βιβλία, μπορούν να το κάνουν αργότερα στην σειρά, αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά. Προφανώς σε περιπτώσεις όπως το Dornish Plan, ισχύει αυτό που είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 3 -- Ο Βran μπορεί να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του GoT γενικότερα. Αν πράγματι μπορεί και μιλάει με τους χαρακτήρες απο το παρελθόν, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επηρέασε άθελά του άτομα που οδήγησαν την ιστορία στο σημείο που είναι σήμερα. Μπορεί πχ να ευθύνεται εν μέρει για την τρέλα του Aerys που ακούγε φωνές απο το πουθενά. Πάντως η ιστορία του Bran έχει πολύ ψωμί ακόμα αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα πεθάνει. Η ΗΒΟ έχει τα δικαιώματα για το σύμπαν του asoiaf γενικότερα οπότε μην ανησυχείς, θα βρούνε τρόπο να κάνουν πολλά prequels όταν τελειώσει το GoT. 2-- Ναι και εμένα μου λείπει το κωλόπαιδο ο Joffrey, αν ήταν στον θρόνο θα τα είχε κάνει λαμπόγυαλο Τι είπες ρε μεγάλε! Πολύ μου άρεσε η θεωρία σου περί Bran. Για το επεισόδιο: Αυτό που ειπώθηκε και νωρίτερα. Πάρα πολλές σκηνές από διάφορα μέρη και στην τελική νομίζεις πως δεν προχώρησε το επεισόδιο. Εγώ από αυτά που έγιναν κρατάω. 1. Την κάθοδο του Χιονιά για να πάρει πίσω το Winterfell. 2. Ο Ρικον που θα σταθεί εμπόδιο στη μάχη του Jon. 3. Η αναμενόμενη επιστροφή της Arya ως Assassin. 4. Τα δυνατά flashbacks. Το storyline στο King's Landing αλλά και της Καλίσι παραέχει τραβήξει και αρχίζει να κουράζει. Πάντως στο preview είδα κάποιες ενδιαφέρουσες σκηνές όπως την (κατά πάσα πιθανότητα) άφιξη της Σάνσα στο τοίχος, την διάσωση της Καλίσι και την συμμαχία Tyrel και Lannister. Για να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Είμαι ο μόνος που Περίμενε ο Jon αντί να κόψει το σχοινί κατευθείαν, να τους χώσει το σπαθί έναν-έναν στο στήθος και μετά να το κόψει; Θα ήταν και ωραία splatteria Πάω να δω Sillicon Valley, γιατί το επεισόδιο πέρασε γρήγορα. έτσι έφυγα κι εγώ καρφί για... the last man on earth 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αν ο κουλοπουτσης φτάσει στο νησί του,Ίσως υπάρξουν επιπλέον ενισχύσεις. Βέβαια αυτά τα σιδηρογεννηματα,Ίσως θελήσουν εκδίκηση έναντι των σταρκεων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 3 -- Ο Βran μπορεί να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του GoT γενικότερα. Αν πράγματι μπορεί και μιλάει με τους χαρακτήρες απο το παρελθόν, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επηρέασε άθελά του άτομα που οδήγησαν την ιστορία στο σημείο που είναι σήμερα. Μπορεί πχ να ευθύνεται εν μέρει για την τρέλα του Aerys που ακούγε φωνές απο το πουθενά. Πάντως η ιστορία του Bran έχει πολύ ψωμί ακόμα αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα πεθάνει. Η ΗΒΟ έχει τα δικαιώματα για το σύμπαν του asoiaf γενικότερα οπότε μην ανησυχείς, θα βρούνε τρόπο να κάνουν πολλά prequels όταν τελειώσει το GoT. 2-- Ναι και εμένα μου λείπει το κωλόπαιδο ο Joffrey, αν ήταν στον θρόνο θα τα είχε κάνει λαμπόγυαλο Μόνο αυτό ? Άμα καλλιεργήσει την ικανότητα του να μπαίνει σε μυαλά άλλων, μπορεί να κάνει τα πάντα. Να μπει πχ στο μυαλό του βασιλιά των whitewalkers και να τους οδηγήσει στο θάνατο. Ή οποιονδήποτε βασιλιά. Οι δυνατότητες θα είναι απεριόριστες. Εγώ ήδη τον φαντάζομαι να μπαίνει στο σώμα του δράκου της καλήσι και να καίει τα πάντα. Με ενοχλει που εχουμε αρχισει και μετραμε τα τελικα επεισοδια για το τελος της σειρας. Αν ισχυουν οι φημες εχουμε ακομα 20 στα επομενα 2 χρονια (μαζι με τα φετινα). 15-16 ωρες ιστοριας ακομα μου φαινονται λιγες και θα αρχισει να φαινεται απο ενα σημειο και μετα που τρεχουν καθε σκηνη. Στεναχωρη η εκτελεση του ολλυ. Ο σκοτωμενος λυκος, πως αποδεικνυει οτι ειναι σταρκ; Εμένα ήδη μου φαίνεται ότι σέρνεται και κυλά πολύ αργά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Για περιπου 52λεπτα το 3ο επεισοδιο ηταν πολυ χλιαρο.Λιγο σουβλακι απο ολα που λενε δειχνοντας λιγο μερικους χαρακτηρες απλα για να βγει το επεισοδιο.Τιποτα το τρομερο. Τους Lannister οσο περνανε τα επεισοδια αναρωτιεμαι γιατι εξακολουθουν και υπαρχουν και ο Bolton για ποιο λογο οσο παει γινεται και πιο σπαστικος(αντε πες για τον τελευταιο καπως να το καταλαβω). Να δουμε αν(και ποσο)θα δουμε αυτη τη Season White Walkers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πάω να δω Sillicon Valley, γιατί το επεισόδιο πέρασε γρήγορα. Φίλε είσαι ωραίος, αυτήν την σειρά είχα ξεχάσει ότι την έβλεπα χδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Για το μέλλον... Λογικά το μούλικο με τα οράματα, θα δει πως το γατάκι με τα κατσαρά μαλλιά, δεν είναι μπάσταρδο, αλλά παιδί της αδερφής Stark (ή κάτι παρόμοιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα