azuli Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Η Melisandre δεν είναι μια κοινή που***α; ειναι μια γρια πουτ@ν@! 1
Miracle Worker Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 για Στάνις Νομίζω ότι δεν επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του, ίσα ίσα το αντίθετο. Ο Ράμσεϊ είπε ότι είναι νεκρός, αλλά όταν τον ρώτησε ο Ρους ποιος τον σκότωσε, είπε ότι δεν ήξερε. Aν αυτή η δεύτερη στιχομυθία εξυπηρετεί κάποιο σκοπό, μάλλον ζει ή το "πτώμα" του έχει εξαφανιστεί. Δε νομίζω να το έριξαν μόνο και μόνο για να μας θυμίσουν ότι τον 'σκότωσε' η Μπρίεν. για το επεισόδιο Σιγά το spoiler για τον Τζον Σνόου, από τα τρέιλερ όλα έδειχναν προς τα εκεί. Εγώ περίμενα βέβαια να αναστηθεί ως WhiteWalker, αλλά μετά από κάποιο σημείο φάνηκε το πράγμα. Προσωπικά αμφιταλαντεύομαι για τους θανάτους του Μπόλτον, του Γκρέυτζοϋ και του βασιλιά του Ντορν. Φοβάμαι ότι το παράκαναν λίγο. Πλέον ο μόνος αξιόλογος παίχτης που έχει μείνει είναι η Νταϊνέρυς και τα επτά βασίλεια θυμίζουν πιο πολύ Συρία παρά epic war.
Gentleman88 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) για Στάνις Νομίζω ότι δεν επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του, ίσα ίσα το αντίθετο. Ο Ράμσεϊ είπε ότι είναι νεκρός, αλλά όταν τον ρώτησε ο Ρους ποιος τον σκότωσε, είπε ότι δεν ήξερε. Aν αυτή η δεύτερη στιχομυθία εξυπηρετεί κάποιο σκοπό, μάλλον ζει ή το "πτώμα" του έχει εξαφανιστεί. Δε νομίζω να το έριξαν μόνο και μόνο για να μας θυμίσουν ότι τον 'σκότωσε' η Μπρίεν. για το επεισόδιο Σιγά το spoiler για τον Τζον Σνόου, από τα τρέιλερ όλα έδειχναν προς τα εκεί. Εγώ περίμενα βέβαια να αναστηθεί ως WhiteWalker, αλλά μετά από κάποιο σημείο φάνηκε το πράγμα. Προσωπικά αμφιταλαντεύομαι για τους θανάτους του Μπόλτον, του Γκρέυτζοϋ και του βασιλιά του Ντορν. Φοβάμαι ότι το παράκαναν λίγο. Πλέον ο μόνος αξιόλογος παίχτης που έχει μείνει είναι η Νταϊνέρυς και τα επτά βασίλεια θυμίζουν πιο πολύ Συρία παρά epic war. Πιστευω ότι ο Στανις είναι νεκρός. Δεν εξυπηρετεί σε κάτι να είναι ζωντανός. Χωρίς στρατό μας είναι άχρηστος. Το Winterfell θα το παρει ο πίσω Γιαννάκης. Όλοι περιμέναμε αυτή την ανάσταση απο την ημέρα που είδαμε το τελευταίο επεισόδιο. Υπήρχε και μία πιθανότητα να αναστηθεί απο την φωτια που θα το έκαιγαν το πτώμα του αλλα ξέραμε τι θα σήμαινε αυτό... Όχι δεν είχε απολύτως κανένα νόημα να γίνει white walker και να πολεμούσε στην άλλη πλευρά χωρίς αυτογνωσία. Οι δράκοι είναι ελεύθεροι τελικά ; Ή απλα μπορούν να γυρνάνε στο μπουντρούμι τους χωρίς αλυσίδες. Αν ήταν ελεύθεροι δεν μας έδειχνε να πετάνε ελεύθεροι ; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2016 από Gentleman88 2
gozzar07 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ένα πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι για τον Χόντορ.. (Γουίλις) 2
armin Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 για Στάνις Νομίζω ότι δεν επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του, ίσα ίσα το αντίθετο. Ο Ράμσεϊ είπε ότι είναι νεκρός, αλλά όταν τον ρώτησε ο Ρους ποιος τον σκότωσε, είπε ότι δεν ήξερε. Aν αυτή η δεύτερη στιχομυθία εξυπηρετεί κάποιο σκοπό, μάλλον ζει ή το "πτώμα" του έχει εξαφανιστεί. Δε νομίζω να το έριξαν μόνο και μόνο για να μας θυμίσουν ότι τον 'σκότωσε' η Μπρίεν. για το επεισόδιο Σιγά το spoiler για τον Τζον Σνόου, από τα τρέιλερ όλα έδειχναν προς τα εκεί. Εγώ περίμενα βέβαια να αναστηθεί ως WhiteWalker, αλλά μετά από κάποιο σημείο φάνηκε το πράγμα. Προσωπικά αμφιταλαντεύομαι για τους θανάτους του Μπόλτον, του Γκρέυτζοϋ και του βασιλιά του Ντορν. Φοβάμαι ότι το παράκαναν λίγο. Πλέον ο μόνος αξιόλογος παίχτης που έχει μείνει είναι η Νταϊνέρυς και τα επτά βασίλεια θυμίζουν πιο πολύ Συρία παρά epic war. Καλα σοβαρο epic war οπως ειπες,απο ανθρωπους οπως ο Doran Martel και ο Balon Greyjoy,δεν θα ειχαμε,καθως στην τηλεοπτικη σειρα,ο πρωτος ηταν υπερβολικα ειρηνοποιος και δεν θα προκαλουσε με τιποτα πολεμο(πραγμα αρκετα σοφο κατα τη γνωμη μου),και ο δευτερος καλα εκανε που πεθανε, γεννημενος loser ηταν,ειχε ηδη χασει μια επανασταση,και θα εχανε κι αλλη με τις μαλακιες που εκανε.Αντε να βλεπουμε νεο αιμα στα Iron Islands. Ο Bolton ειναι αληθεια πολυ λυπητερος και ξενερωτος ο θανατος του,καθως εγω αν ειχα εναν γιο οπως τον Ramsey θα περιμενα τα χειροτερα απο αυτον.Ψιλοαπογοητευτηκα που δεν ειχε την ευφυια ο Roose για να κρινει την κατασταση καταλληλα.Αρα αφου και αυτος σχετικα αργοστροφος ηταν,καλα εκαναν που το ξεφορτωθηκανε κι αυτον. 1
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ένα πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι για τον Χόντορ.. (Γουίλις) Κοιτα ο φιλος μου σαν τυπικος Αγγλος τυφλωνεται μερικες φορες και κανει μαλακιες.Παντως στα σοβαρα του,κανει καλες αναλυσεις. 1
Alastor192 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 για Στάνις Νομίζω ότι δεν επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του, ίσα ίσα το αντίθετο. Ο Ράμσεϊ είπε ότι είναι νεκρός, αλλά όταν τον ρώτησε ο Ρους ποιος τον σκότωσε, είπε ότι δεν ήξερε. Aν αυτή η δεύτερη στιχομυθία εξυπηρετεί κάποιο σκοπό, μάλλον ζει ή το "πτώμα" του έχει εξαφανιστεί. Δε νομίζω να το έριξαν μόνο και μόνο για να μας θυμίσουν ότι τον 'σκότωσε' η Μπρίεν. για το επεισόδιο Σιγά το spoiler για τον Τζον Σνόου, από τα τρέιλερ όλα έδειχναν προς τα εκεί. Εγώ περίμενα βέβαια να αναστηθεί ως WhiteWalker, αλλά μετά από κάποιο σημείο φάνηκε το πράγμα. Προσωπικά αμφιταλαντεύομαι για τους θανάτους του Μπόλτον, του Γκρέυτζοϋ και του βασιλιά του Ντορν. Φοβάμαι ότι το παράκαναν λίγο. Πλέον ο μόνος αξιόλογος παίχτης που έχει μείνει είναι η Νταϊνέρυς και τα επτά βασίλεια θυμίζουν πιο πολύ Συρία παρά epic war. Αφου τον σκοτωσε η Brianne στο τελευταιο επεισοδειο της προηγουμενης σεζον,νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι ο Stannis ειναι dead.Απλα οταν ειπε οτι δεν ξερουν ποιος τον σκοτωσε,ειναι επειδη ουσιαστικα τον σκοτωσε η Brianne που δεν ανηκει στον στρατο του Bolton οποτε για αυτο δεν ξερουν ποιος τον καθαρισε. Οπως ειπε και καποιος πιο πανω δεν εξυπηρετει τιποτα το να ειναι ζωντανος ο Stannis πλεον 3
Luxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 επειδη αλλιως δεν μπορω καν να φανταστω τι θα του εκανε ο Roose αν μαθαινε οτι ο Ramsey σκοτωσε τον διαδοχο του. Τι εννοεις; Δε το θυμαμαι. Υπαρχει καποιο site, κατα προτιμηση στα Ελληνικα, που να λεει την περιληψη της καθε season; Για να φρεσκαρω καποια πραγματα. Οπως πχ με τον μπραν.
Miracle Worker Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Υπάρχει το 6.0 για όσους ενδιαφέρονται, που είναι περίληψη των πρώτων 5 σεζόν, με σχολιασμό από Μάρτιν και άλλους. Αφου τον σκοτωσε η Brianne στο τελευταιο επεισοδειο της προηγουμενης σεζον,νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι ο Stannis ειναι dead.Απλα οταν ειπε οτι δεν ξερουν ποιος τον σκοτωσε,ειναι επειδη ουσιαστικα τον σκοτωσε η Brianne που δεν ανηκει στον στρατο του Bolton οποτε για αυτο δεν ξερουν ποιος τον καθαρισε. Οπως ειπε και καποιος πιο πανω δεν εξυπηρετει τιποτα το να ειναι ζωντανος ο Stannis πλεον Ναι, έτσι όπως το θέτεις βγάζει νόημα.
Luxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Τι ειναι αυτο το 6.0; Εχει υποτιτλους; Αν και θα προτιμουσα κατι σε κειμενο να διαβασω. Σιγουρα θα υπαρχει.
dNt^ Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αφου τον σκοτωσε η Brianne στο τελευταιο επεισοδειο της προηγουμενης σεζον,νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι ο Stannis ειναι dead.Απλα οταν ειπε οτι δεν ξερουν ποιος τον σκοτωσε,ειναι επειδη ουσιαστικα τον σκοτωσε η Brianne που δεν ανηκει στον στρατο του Bolton οποτε για αυτο δεν ξερουν ποιος τον καθαρισε. Οπως ειπε και καποιος πιο πανω δεν εξυπηρετει τιποτα το να ειναι ζωντανος ο Stannis πλεον Βασικά, δεν έχει δείξει τον θάνατό του. Είχε δείξει την σκηνή που είναι από πάνω του και πάει να του ρίξει με το σπαθί. Αλλά την είχε κόψει πριν δείξει τον θάνατο. Και, εφόσον δεν έχει βγει επιβεβαίωση ότι πέθανε (που να έχω δει τουλάχιστον), παίζει ακόμα ο Στάνις. Βέβαια, και να είναι ζωντανός, δεν ξέρω πόσο μπορεί να συμμετέχει στο Παιχνίδι. Αλλά why not?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα