Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρα πολυ καλο το 2ο επεισοδειο της σεζον,οχι μονο για το περιεχομενο των γεγονοτων  αλλα και για το οτι επιτελους προχωραει γρηγορα η πλοκη σε αντιθεση με πολλα επεισοδεια της τελευταιας σεζον που φαινοταν οτι το story σερνοταν

Ο Martin επισης, ειχα διαβασει οτι εχει πει στους παραγωγους της σειρας  τα major plot points του ανερχομενου βιβλιου,οποτε αυτη η σεζον ισως να ναι και πιο meaty 

Δημοσ.

Εγώ τι να πω που δεν μπήκα στο thread γιατί το ήξερα ότι θα φάω spoiler και τελικά τον ήπια από το site του Ευαγγελάτου :)

Δημοσ.

Εγώ τι να πω που δεν μπήκα στο thread γιατί το ήξερα ότι θα φάω spoiler και τελικά τον ήπια από το site του Ευαγγελάτου :)

Αφου διαβαζεις αυτο το site, καλα να παθεις. :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Ήμαρτον με τα spoilers, από την στιγμή που το thread είναι open spoiler μόνο για seasons 1-5, ό,τι γράφεται για τη φετινή season πρέπει να είναι σε spoiler.

Εγώ δυστυχώς έφαγα το spoiler από ένα ζώο στο Facebook, που δεν τον έχω καν στους φίλους.

Εχουμε φτάσει πια στο σημείο που κάποιοι το βλέπουν 6 η ώρα το πρωί μόνο για να κάνουν spoilers στους υπόλοιπους.

Τόσος κόσμος έχει πεθάνει σε αυτήν την σειρά και βρήκαν να αναστησουν τον πιο ενοχλητικό χαρακτήρα. Και πανω που είπα ότι επιτέλους ξεμπερδεψαμε με τον κλαψιαρη, να τος πάλι πίσω. Από την στιγμή που πέθανε πάντως ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα αναστηθεί, οπότε τουλαχιστον δεν μου ήρθε ξαφνικό.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ 

Οι κανόνες για τα spoilers είναι δεδομένοι: Όποιος θέλει να συμμετέχει, τους ακολουθεί. Όποιος δεν τους ακολουθεί, δεν θα συμμετέχει. 

Τέλος της συζήτησης!

• Like 15
Δημοσ.

Καλά, σήμερα έχουν γ@μηθεί όλοι στο facebook. Οπότε, όσοι λείπουμε ακόμα στην επαρχία, αν δεν την τρώγαμε από το φόρουμ (να σαπίσετε), θα την τρώγαμε από Luben μέχρι Troll Football και δε συμμαζεύεται.

• Like 2
Δημοσ.

θύμησε μου, σε ποιον το έλεγε αυτό ο Γιαννάκης; πρέπει να ήταν στην αρχή της πρώτης σεζόν

Τραγική ειρωνία

Στον μαλάκα τον Όλυ το λέει

Δημοσ.

Καλά, σήμερα έχουν γ@μηθεί όλοι στο facebook. Οπότε, όσοι λείπουμε ακόμα στην επαρχία, αν δεν την τρώγαμε από το φόρουμ (να σαπίσετε), θα την τρώγαμε από Luben μέχρι Troll Football και δε συμμαζεύεται.

Όντως,ειδικά το Luben το ξευτίλισε το πράγμα,ευτυχώς δεν την πάτησα.

Δημοσ.

Αν εχουν εστω και λιγο χιουμορ εκει στην παράγωγη, θα πρεπει να βγαλουν την Κυριακη του Πασχα επεισοδιο με την ανασταση του Jon Snow.

Κοντα επεσα :P

• Like 2
Δημοσ.

Όντως,ειδικά το Luben το ξευτίλισε το πράγμα,ευτυχώς δεν την πάτησα.

To luben είχε κάνει το αφιέρωμα 2 μέρες πριν καν παιχτεί το επεισόδιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...