Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παίδες, δεν λέω μαλακία τα spoiler, αλλά τα θέλει ο κώλος όσων όχι μόνο μπαίνουν στο ίντερνετ γενικότερα όταν παίζει νέο επεισόδιο, αλλά και σε συγκεκριμένα topic πάνω στο GoT.

Ξαναδες λιγο τα ποστς για το επεισόδιο αφού έχουν επιμεληθεί απο τους μοντς. Αμα εξαιρεσεις 1-2 που πάλι παει το μυαλό σου αν σου κόβει λίγο, τα υπόλοιπα ειναι όπως εχει επανειλημμένως ειπωθεί να ειναι. Δηλαδή να δίνουν μια μικρη εντύπωση, τπτ παραπάνω. Εγω προσωπικά την πατησα επειδή συνηθησα το αργό τέμπο της σειράς στα πρώτα επεισόδια και μπηκα να δω αν αξιζει να το δω asap.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν διαφωνώ μαζί σου στο τι πρέπει να περιέχουν τα posts. 

Καταλαβαίνω απολύτως την χρησιμότητα των spoiler και πάντοτε χρησιμοποιώ και εγώ αν έχω κάτι να πω που πιθανώς να χαλάσει την εμπειρία εκείνων που δεν έχουν δει ακόμα το επεισόδιο. 

Απλά προσωπικά επειδή ξέρω πως δεν γίνεται να αποφύγεις τα ανόητα spoiler, αποφεύγω να μπαίνω γενικότερα οπουδήποτε καλού κακού. 

Αυτό λέω μόνο. 

Τα posts που spoilaroun σηκώνουν ban.

• Like 2

μλκες.

έχουν ξαμωληθεί στο youtube να σπαμάρουν spoiler για το νέο επεισόδιο, και πήρε το μάτι μου μέχρι και κάτι 'ενημερωτικά' σάητ εδώ ελληνικά να βάζουν είδηση... σπόιλερ του νέου επεισοδίου.  :mad:

πας να μάθεις για το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε, και να σου το σπόιλερ in your face.

ούτε καν σε ειδησεογραφικά δε πρέπει να μπαίνεις ποια.

• Like 1

Προσωπικά θα προτιμούσα να είναι ελεύθερα τα spoiler για το νέο επεισόδιο από κάποια ώρα και μετά (πχ μετά τις 12:00 το μεσημέρι) καθώς ούτως ή άλλως στο thread μιλάμε κυρίως για την καινούρια season και όχι για τις 1-5. Συνεπώς το να μπαίνουν παντού spoiler tags είναι ψιλοσαχλαμάρα.

Μια άλλη λύση είναι να γίνεται lock το thread από την προηγούμενη το βράδυ και να ανοίγει το μεσημέρι.

• Like 4

Το λογικό είναι από τη στιγμή που θα παιχτεί ένα επεισόδιο, να μην θεωρούνται πλέον σποιλερς. Σποιλερ είναι άμα μπω και γράψω τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο, επειδή το διάβασα κάπου/είδα στο βιβλίο κτλ. 

Από τη στιγμή όμως που οι κανόνες λένε ότι spoiler free εως την 5η σεζόν μόνο, οφείλουν να το σεβαστούν όλοι και όχι να χαλάνε την εμπειρία των υπολοίπων, γιατί θέλουν να γράψουν εξυπνάδα.

• Like 2

Ρε παίδες, δεν λέω μαλακία τα spoiler, αλλά τα θέλει ο κώλος όσων όχι μόνο μπαίνουν στο ίντερνετ γενικότερα όταν παίζει νέο επεισόδιο, αλλά και σε συγκεκριμένα topic πάνω στο GoT.

ακριβως,δηλαδη τι να μπει ο αλλος εδω μεσα να κανει,να μιλησει για την δευτερη σεζον?!

• Like 1

Προχώρησε πολύ η πλοκή σε αυτό το επεισόδιο, έγιναν τόσα πολλά.
Πάντως δεν μπαίνει ο κάθε τυχαίος σε ένα μπουντρούμι και ελευθερώνει δύο δράκους, εκτός και αν έχει αίμα Ταργκάρυεν μέσα του. Ίσως ο Τύριον να είναι ο νόθος γιος του Aerys όταν ο Tywin υπηρετούσε σαν χέρι του βασιλιά.
Λέτε?

Προχώρησε πολύ η πλοκή σε αυτό το επεισόδιο, έγιναν τόσα πολλά.

Πάντως δεν μπαίνει ο κάθε τυχαίος σε ένα μπουντρούμι και ελευθερώνει δύο δράκους, εκτός και αν έχει αίμα Ταργκάρυεν μέσα του. Ίσως ο Τύριον να είναι ο νόθος γιος του Aerys όταν ο Tywin υπηρετούσε σαν χέρι του βασιλιά.

Λέτε?

Μου αρέσει αυτή η θεωρία αλλά ο Τυριον είναι φτυστός Λαννιστερ. Έχει το ίδιο ξανδοκαφέ μαλλί με τον Jaime και τον Lancel. Αν ήταν Targ δεν θα έπρεπε να διαφέρει έστω και λίγο?

του spoiler το κάγκελο γίνεται παντού, ευτυχώς το είδα 11 η ώρα, δύσκολα να γλιτώσουν οι καθυστερημένοι

Είναι το hot topic του internet. Δηλαδή τι νομίζει κανείς; Ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο και δεν θα έπαιρνε φωτιά το internet;

Μου αρέσει αυτή η θεωρία αλλά ο Τυριον είναι φτυστός Λαννιστερ. Έχει το ίδιο ξανδοκαφέ μαλλί με τον Jaime και τον Lancel. Αν ήταν Targ δεν θα έπρεπε να διαφέρει έστω και λίγο?

Και οι 

Ταργκέριαν ξανθομπάμπουρες ηταν.  

αν είναι δυνατόν 

το πιο καθυστερημένο πράγμα που έχω δει ποτε

4 σελίδες με κουμπάκι spoiler

ρε πάμε καλά? γιατί να μπω εδώ μέσα ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ να διαβάσω για το τι  έγινε στην season 2?

σοβαρευτείτε

δείτε το επεισόδιο και μετά ελάτε να μιλήσουμε για αυτό

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...