Alithinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μελισσάνδρη, WTF!?!!?!?!? Υ.Γ. Πώς χόντρυνε έτσι η Καλήσι ?
Tigran Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Υ.Γ. Πώς χόντρυνε έτσι η Καλήσι ? Ναι ρε όντως. Το πρόσεξα κι εγώ και μου έκανε εντύπωση. Τρώει καλά φαίνεται! (no pun intended) 1
revolver1990 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Υ.Γ. Πώς χόντρυνε έτσι η Καλήσι ? Πάντα χοντρή ήταν... 1
Alithinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πάντα χοντρή ήταν... βασικά δε θυμάμαι το λίπος στα μπράτσα της να είναι έτσι και να κρέμεται... σήμερα πάντως σ αυτό το επεισόδιο μου έκανε αίσθηση.
armin Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Προσωπικα η Καλησι στο επεισοδιο αυτο ηταν οτι πιο σεξι εχω δει απο αυτην στην σειρα.Δεν ξερω λιγο η ανακατωμενη και αφροντιστη κομη της,λιγο τα χωματα στο προσωπο,την εκαναν να δειχνει πιο badass απο ποτε. Και για οσους λετε οτι παχυνε η Καλησι ,πηγαιντε και κοιταχτειτε λιγο στον καθρεφτη γιατι το καλοκαρι ερχεται και εχετε μεινει ακομα με τα μπυροκοιλια του χειμωνα.Α και την κυριακη με ρεγουλο οι πετσες. 1
Kostasspil Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Και για οσους λετε οτι παχυνε η Καλησι ,πηγαιντε και κοιταχτειτε λιγο στον καθρεφτη γιατι το καλοκαρι ερχεται και εχετε μεινει ακομα με τα μπυροκοιλια του χειμωνα.Α και την κυριακη με ρεγουλο οι πετσες. Ο Βισερις εισαι και στην θιξαμε? 13
armin Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ο Βισερις εισαι και στην θιξαμε? Δεν ειναι το θεμα η Dany.Μαλιστα δεν την πολυσυμπαθω κιολας σαν χαρακτηρα.Αλλα οχι και χοντρη ρε παιδια... Τι να πει η Lady Walda τοτε? Το κυριως ενοχλητικο ειναι οτι αυτα τα σχολια περι βαρους λεγονται απο ατομα που ειναι το πιθανοτερο διπλασια μην πω τριπλασια κιλα απο την Daenerys. 3
timon92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 χοντρό καλούπι έχει όπως και να το κάνουμε ρε bro δεν αναιρεί το ότι είναι ωραία όμως 1
Tigran Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Το πήρε προσωπικά ο άλλος lol. Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. 2
benign Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτος κανει τα πιο εξυπνα σχολια χωρις να λεει βλακειες. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2016 από benign 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα