Rabican Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 εγω παντως τα εξτρα $15 δε θα τα δωσω για το ΗΒΟ. προτιμω να δωσω $4 σε VPN κι ας περιμενω λιγο ακομη. νομιζω ακομη και με αγγλικους υποτιτλους δε θα καταλαβω πολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 και γαμω ηταν μπραβο και στην νοβα ξερει κανεις αν θα εχει ολα τα episodes real time? στο τελος δεν καταλαβα τι παιχτηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Για πρώτο επεισόδιο καλό ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Για πρώτο επεισόδιο καλό ήταν. Ακριβώς. Δε νομίζω να περίμενε κανένας να γίνει κανένας χαμός στο πρώτο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 oh well, could've been worse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τρόμαξα στο τέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τρόμαξα στο τέλος τρομακτικη σκηνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά τί παίχτηκε στο τέλος ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn3484 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Στιγματίστικα άσχημα στη τελευταία σκηνή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
romanticp Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά τί παίχτηκε στο τέλος ??? Τουλάχιστον στα βιβλία το ρουμπίνι που φοράει έχει μαγικές ιδιότητες και αλλάζει την μορφή αυτού που το φοράει. Υποθέτω πώς όταν το έβγαλε φάνηκε ο πραγματικός της ευατός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 http://www.tokoulouri.com/news-in-photos/red_snow/ αχ, εχω παει εκει, γαμω τα χωρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τωρα οσες φορες και να την ξαναδω γυμνη δεν θα μου ξανακανει κουκου μετα απο τετοια σκηνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Απο κει που το περιμενα πολυ βαρετο το πρωτο,αποδειχτηκε αρκετα καλο.Καλα το τελος μου θυμισε το The Shining 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 λες και δεν έχετε δει γυναικες να μεταμορφώνονται όταν ξεβάφωνται 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα