Luxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Σίγουρα θα προβλέπεται στο συμβόλαιο και δεν υπάρχουν τέτοια περιστατικά. Και θα κοιταξουν αυτοι της παραγωγης αμα καποιο παιζει στην stoiximan; Ή καποιο συγγενης ή φιλος αυτου;
A.Andrew Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Εμένα μου άρεσε που ανακοίνωσαν και after show για το GoT στο HBO, ελπίζω να το πάιξει και αυτο απευθείας η Nova, όπως τα επεισόδια αν και δεν έχω δει κάτι μέχρι στιγμής.
Kasrith Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 After Shows και μλκιες! Τι τα χουμε τα forum?? 1
A.Andrew Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μολις κλείσω τη Nova στις 5 η ωρα το πρωι μετα την πρεμιέρα θα έχουμε ραντεβου εδω? :P
Kasrith Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Για μένα είναι 10 το βράδυ Κυριακή, δεν υπάρχει θέμα
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Σοβαρά τώρα, περιμένει κανείς σε αυτή τη σεζόν να δοθεί απάντηση στο φλέγον ερώτημα;
coffeex Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ξέρει κανείς αν όντως το 4ο επεισόδιο θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια;
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Σε ποιό απόλα τα ερωτήματα; Για το αν ζει ο Γιαννάκης, λέω.
Wayward Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Για το αν ζει ο Γιαννάκης, λέω. Λογικά ναι θα απαντηθεί εφόσον έχουν διαρεύσει αρκετές φωτό από τα γυρίσματα στα οποία συμμετέχει, εκτός αν είναι κάτι σε flashback
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τον κόβω (από 30 πόντους θα γίνει 25) ότι σε ολόκληρο τον 6ο κύκλο (με εξαίρεση το τελευταίο επεισόδιο και πιθανά flashbacks που δεν νομίζω καν να υπάρξουν) δεν θα εμφανιστεί ζωντανός. Βασικά, τον πετσοκόβω ( ) ότι θα τον δούμε ζωντανό μετά από 2-3 κύκλους, πάντως όχι στον 6ο.
armin Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τον κόβω (από 30 πόντους θα γίνει 25) ότι σε ολόκληρο τον 6ο κύκλο (με εξαίρεση το τελευταίο επεισόδιο και πιθανά flashbacks που δεν νομίζω καν να υπάρξουν) δεν θα εμφανιστεί ζωντανός. Βασικά, τον πετσοκόβω ( ) ότι θα τον δούμε ζωντανό μετά από 2-3 κύκλους, πάντως όχι στον 6ο. Μπα σιγα μην το καθυστερησουνε για 3 σεζον.Τι θα εχουνε τη Melissandre να ξεροσταλιζει στο τοιχος χωρις κανενα λογο για 2 σεζον??Πολυ το αμφιβαλλω.Btw σε 2-3 κυκλους λενε να την ληξουνε την σειρα αρα απολαυστε το οσο την εχουμε. Και flashbacks θα υπαρξουνε επισης σιγουρα.Εχουμε ηδη δει ενα σιγουρακι στο τρεηλερ(ο τυπος με πανοπλια targaryen),και κατι αλλα απο red wedding etc που δεν ξερω αν πραγματι θα παιχτουνε.
Wayward Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τον κόβω (από 30 πόντους θα γίνει 25) ότι σε ολόκληρο τον 6ο κύκλο (με εξαίρεση το τελευταίο επεισόδιο και πιθανά flashbacks που δεν νομίζω καν να υπάρξουν) δεν θα εμφανιστεί ζωντανός. Βασικά, τον πετσοκόβω ( ) ότι θα τον δούμε ζωντανό μετά από 2-3 κύκλους, πάντως όχι στον 6ο. Μπορεί στον 6ο να μην εμφανιστεί δε λέω αλλά δε νομίζω να το τραβήξουν 2-3 κύκλους. Anyway, θα ξέρουμε σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα