Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν πρόκεται να συνεχίσω εδώ την κουβέντα, ούτε να μπω σε βιβλιολεπτομέριες σαυτό το thread (και θα προτιμούσα αν θες να συνεχιστεί να στείλεις pm η να περάσουμε στο άλλο thread των βιβλίων, αλλα...

Αυτό που είπε ο Bran στο teaser είναι εύστοχο γιατί ούτε οι χαρακτήρες γνωρίζουν το τι θα συμβεί, αλλά και για πρώτη φορά ούτε οι τηλεθεατές/book readers γνωρίζουν. Είναι ένα ωραίο tease και παίζουν με το κοινό. Καθόλου χαζό λοιπόν imo :-)

Για τον χαρακτήρα του κτλ, συζήτηση αλλού αλλα πιστεύω πως έχεις άδικο!

Κοιτα δεν ειχα βρει ακομα ενα σωστο επιθετο για να περιγραψω τα λογια του Bran.Αυτο που εννοουσα ειναι οτι μου φανηκε λιγο επιδεικτικο,λιγο επιτηδευμενο,με μονο σκοπο να "εντυπωσιασει"ολα τα fanboys .Προφανως και κανενας χαρακτηρας δεν εχει ιδεα τι θα γινει εκτος απο αυτον...μονο αυτος εχει τετοιες ικανοτητες.Απλα δεν μπορω να φανταστω σε ποια περιπτωση στη σειρα να το πει αυτο ο μπραν.Θεωρω οτι το quote του μπραν δεν θα εμφανιστει καν στα επεισοδια,Ειναι απο αυτα που φτιαχνονται αποκλειστικα για τρειλερ και δεν ξαναεμφανιζονται ποτε ξανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

^

Από την παραπάνω λίστα, αυτή που πραγματικά αξίζει να πρώτη είναι το "Walking Dead", κατ΄εμέ.

Θα έλεγα Vikings και Suits. Σε καμία περίπτωση το walking Dead.

• Like 4

Θα έλεγα Vikings και Suits. Σε καμία περίπτωση το walking Dead.

Έχω δει το "Vikings", not bad (την πρώτη σεζόν). Για το "Suits" δεν έχω ιδέα.

P.S. Από Loki σε Floki, xaxa.

Για τον ηθοποιό που παίζει το Μπραν λένε ότι έχει φτάσει ήδη το 1.83 σε ύψος και υποτίθεται είναι 15 χρονών νομίζω στη σειρά! 

Αυτός θα φάει και το Χόντορ σε λίγο! :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...