Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα ενταξει δεν πειραζει θα το ξεπερασεις...

Και αν πραγματικα σου αρεσει η σειρα δε νομιζω ενα σποιλερ να χαλαει ολη την εμπειρια και την απολαυση του να βλεπεις μια σειρα που αγαπας.

πχ εγω ειχα αρχισει να βλεπω το breaking bad ,βλεποντας αρχικα(καταλαθος) το τελευταιο επεισοδιο ολοκληρης της σειρας.Μειωσε καθολου αυτο την αγωνια μου και τον ενθουσιασμο μου οταν ξεκινησα να την βλεπω απο την αρχη??ΟΥΤΕ ΚΑΝ.Σε τετοιες σειρες απολαμβανεις καθε δευτερολεπτο του επεισοδιου,και οχι μονο το "αγωνιωδες" τελος του.

Δημοσ.

Αυτό που μερικοί έχετε κάνει την πατάτα και αφού σας το έχουν επισημάνει κάμποσες φορές, συνεχίζετε με δικαιολογίες του στυλ "δε χαλάει την εμπειρία" και λοιπές αστειότητες και προσωπικές απόψεις που σώνει και καλά πρέπει να ισχύουν και για τους άλλους... πραγματικά με ξεπερνάει...

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε από το "απαγορεύονται τα spoilers"? 

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ειπα συγγνωμη αρχικα,και το εννοουσα.Αραξε φιλε με την επιθεση...

Απλα ειπα να ηρεμησω λιγο το παιδι οπου ειχε απογοητευτει τοσο πολυ για το σποιλερ,λεγοντας του οτι δυσκολα θα χαλασει η εμπειρια του επειδη τα δυο επεισοδιο που δεν εχει δει ειναι πολυ καλα επεισοδια και απο μονα τους χωρις να καταστρεφονται απο το σποιλερ.

• Like 1
Δημοσ.

Καμία επίθεση απλά το θέμα έχει κουράσει... 

Κάποιος κάθε δυο μέρες θα πετάξει ένα spoiler και μετά προσπαθεί να βγει από πάνω.

Πες ένα συγγνώμη και άστο να πάει...

Δημοσ.
πχ εγω ειχα αρχισει να βλεπω το breaking bad ,βλεποντας αρχικα(καταλαθος) το τελευταιο επεισοδιο ολοκληρης της σειρας.

Eγώ από όλα τα παραπάνω κράτησα αυτό. Υποθέτω ότι θέλει τεράστια προσπάθεια για να καταφέρεις κάτι τέτοιο, οπότε... εύγε. :P

Δημοσ.

Eγώ από όλα τα παραπάνω κράτησα αυτό. Υποθέτω ότι θέλει τεράστια προσπάθεια για να καταφέρεις κάτι τέτοιο, οπότε... εύγε. :P

Αστα αστα ,και εγω απορησα πια με το μεγεθος της ηλιθιοτητας μου.Καλα οχι οτι δεν μου εχει ξανασυμβει...

πχ το πρωτο Χαρι Ποτερ βιβλιο που διαβασα ηταν το τριτο,..Οταν το τελειωσα το βιβλιο το μυαλο μου ηταν ετοιμο να εκραγει,απο την πληθωρα αγνωστων ονοματων και καταστασεων. :-D

Δημοσ.

Ρε παιδες χιλια συγγνωμη,αλλα ποσες ημερες πρεπει να περασουνε μεχρι ενα νεο συμβαν για μια σειρα να σταματησει να θεωρειται σποιλερ???

Επειδή κανείς δεν απάντησε σαυτήν εδώ την ερώτηση, ας σε ενημερώσω εγώ. Απο την στιγμή που κάποιο thread (αυτό του GoT καλή ώρα) έχει στον τίτλο πως μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα, χωρίς spoiler tag για τα γεγονότα της σειράς GoT απο τις σεζόν 1 εως 5, οτιδήποτε πέρα απο αυτό είναι spoiler. Και όχι απλά spoiler, αλλα αν αναφέρεσαι στα βιβλία, σε άλλη σειρά, κτλ αναφέρεις σε διπλό spoiler τι ακριβώς αναφέρεις στο 2ο spoiler.

Ας πούμε ότι θέλω να σας χαλάσω κάποιο συμβάν των βιβλίων το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα στην σειρά, θα γράψω

Προσοχή, ακολουθεί σποιλερ βιβλίων

[insert Book spoiler here]

Η λογική είναι πολύ απλή, ακολουθείς ότι λεει στον τίτλο του thread και στο πρώτο post.

Άλλο ένα παράδειγμα, υπάρχουν μερικές σειρές που έχουν μόνο ένα thread για όλη την σειρά όσες σεζόν και αν έχουν βγει. Δεν μπορείς να μπουκάρεις εκεί και να αρχίζεις να λες ελεύθερα για την πρώτη σεζόν, και ας έχουν βγει 7, εαν δεν το γράψεις σε spoiler.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια εδω για το Sopranos που τελειωσε το '07 συζηταμε με spoiler, τι παει να πει "ποσος καιρος πρπ να περασει"? 

Οσος και να περασει χρησιμοποιουμε spoiler tags

Τεσπα, το παιδι ζητησε συγγνωμη

Δημοσ.

Τελείως retarded η συζήτηση. Απορώ που κάποιοι καταλαβαίνουν τι γίνεται στο GoT και δεν καταλαβαίνουν τι λέει ο τίτλος.

Απλά κλασσικά ο Έλληνας ακόμα και όταν την κάνει θα βρει 1.002 δικαιολογίες αντί να παραδεχτεί το λάθος του.

• Like 1
Δημοσ.

Τελείως retarded η συζήτηση. Απορώ που κάποιοι καταλαβαίνουν τι γίνεται στο GoT και δεν καταλαβαίνουν τι λέει ο τίτλος.

Απλά κλασσικά ο Έλληνας ακόμα και όταν την κάνει θα βρει 1.002 δικαιολογίες αντί να παραδεχτεί το λάθος του.

Thanks που με κατηγοριοποιεις σαν κλασσικο ελληναρα(και καθυστερημενο επισης btw),δεν ξερεις ποσο με συγκινεις...

• Like 1
Δημοσ.

Όταν όπως λες (μεταξύ άλλων) διάβασες το 3ο βιβλίο του Harry Potter αντί για το πρώτο και ομοίως είδες το τελευταίο επεισόδιο του ΒΒ αντί για το πρώτο δεν διεκδικείς και το βραβείο της MENSA.

Τουλάχιστον έχεις χιούμορ και μου έκανες like.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...