dNt^ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ένας φίλος μου είπε ότι θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους η σειρά και τα βιβλία και δεν θα έχουν ίδιο ending. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως.
Kostasspil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Τα βιβλία πλέον συμβαδίζουν σε πολλά σημεία, οπότε με τον ρυθμό που γράφει ο ψυχάκιας λογικό μου φαίνεται να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία.
Kasrith Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μια διόρθωση μόνο αν μου επιτρέπεις απ ότι φαίνεται, τα περί μαγικού τείχους έχουν πάει περίπατο στη σειρά Δεν το γνωρίζουμε αυτό. Τα μαγικά του τείχου είναι για να κρατήσουν έξω τους WW. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουν η όχι να περάσουν χωρίς να πέσει πρώτα ο τείχος. Ένας φίλος μου είπε ότι θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους η σειρά και τα βιβλία και δεν θα έχουν ίδιο ending. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως. Απότι έχουν ανακοινώσει, μπορεί να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία αλλα θα έχουν την ίδια κατάληξη. Τα βιβλια σε τι σημειο ειναι σε σχεση με την σειρα? Θα τρελαθω ομως αν φαω spoiler. Η 6η σεζόν θα ξερπεράσει τα γεγονότα του Dance with Dragons. Σορρυ παιδες αλλα ας με ενημερωσει καποιος για το πως να βαλω αυτο το σποιλερ.... Μπορείς να κάνεις και παράθεση σε κάποιο σχόλιο το οποίο περίεχει σποιλερ tag για να δεις πως το βάζουν άλλοι. Πάτα ας πούμε παράθεση σαυτό το σχόλιο για να δεις πως το βάζω
armin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δεν το γνωρίζουμε αυτό. Τα μαγικά του τείχου είναι για να κρατήσουν έξω τους WW. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουν η όχι να περάσουν χωρίς να πέσει πρώτα ο τείχος. Απότι έχουν ανακοινώσει, μπορεί να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία αλλα θα έχουν την ίδια κατάληξη. Η 6η σεζόν θα ξερπεράσει τα γεγονότα του Dance with Dragons. Μπορείς να κάνεις και παράθεση σε κάποιο σχόλιο το οποίο περίεχει σποιλερ tag για να δεις πως το βάζουν άλλοι. Πάτα ας πούμε παράθεση σαυτό το σχόλιο για να δεις πως το βάζω
Rumpelstiltskin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 διαφορετική πορεια ίδιο ending είχαν πει.
armin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχ οπα,καλως τον κυριο Snow!!! Το κρατησανε μυστικο οσο πιο πολυ μπορουσανε,σχεδον ενα ολοκληρο εξαμηνο. Οχι οπως στο walking dead που ο Glenn φαινεται να πεθαινει στο ενα επεισοδιο και την επομενη μερα,βγαινει φωτογραφια του ηθοποιου στα γυρισματα της σειρας....
Pa0ki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δε λέει κάτι αυτό, μπορεί να γυρίζει σκηνή από το παρελθόν τύπου flashback
Kostasspil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλά μπορεί να ναι και παλιά η φωτογραφία και να τρολάρουν όλο τον πλανήτη
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Οχι οπως στο walking dead Πες μου ότι δεν το έγραψες αυτό, ότι το φαντάστηκα!
Kostasspil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Πλεον μπορεις ν φας σποιλερ για οποιαδηποτε σειρα, σε οποιοδηποτε νημα. Δεν πατε καλα ορισμενοι. 2
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Τώρα που έβαλε το σπόιλερ όλα καλά, το διόρθωσε. Θα το ανοίξει κάποιος που έχει δει όλα τα επεισόδια του GoT αλλά όχι τα τελευταία του Walking dead και θα τη φάει... Πρέπει να μπει και σημείωση ότι ακολουθεί spoiler για Walking Dead, μεγάλε!!!!! 2
Kasrith Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Spoiler ρε ηλιθιε Βάλε και εσύ στην παράθεση ντε 1
armin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδες χιλια συγγνωμη,αλλα ποσες ημερες πρεπει να περασουνε μεχρι ενα νεο συμβαν για μια σειρα να σταματησει να θεωρειται σποιλερ???
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδες χιλια συγγνωμη,αλλα ποσες ημερες πρεπει να περασουνε μεχρι ενα νεο συμβαν για μια σειρα να σταματησει να θεωρειται σποιλερ??? Κοινή λογική, τίποτα άλλο δε χρειάζεται. Πετάς mega spoiler για άσχετη με το θέμα φετινή σειρά και μάλιστα για επεισόδιο που προβλήθηκε 2-3 βδομάδες πριν. Δεν είναι το ίδιο με το να πεις "Ο Μπρους Γουίλις είναι από την αρχή νεκρός", δεν το καταλαβαίνεις; Είπαμε, κοινή λογική. Εγώ, πχ, έχω σταματήσει ακριβώς στο επεισόδιο που ανέφερες και απλά μου το γ@μησες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα