Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου είπε ότι θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους η σειρά και τα βιβλία και δεν θα έχουν ίδιο ending. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως.

Δημοσ.

Τα βιβλία πλέον συμβαδίζουν σε πολλά σημεία, οπότε με τον ρυθμό που γράφει ο ψυχάκιας λογικό μου φαίνεται να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία.

Δημοσ.

Μια διόρθωση μόνο αν μου επιτρέπεις

απ ότι φαίνεται, τα περί μαγικού τείχους έχουν πάει περίπατο στη σειρά

Δεν το γνωρίζουμε αυτό.

Τα μαγικά του τείχου είναι για να κρατήσουν έξω τους WW. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουν η όχι να περάσουν χωρίς να πέσει πρώτα ο τείχος.

Ένας φίλος μου είπε ότι θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους η σειρά και τα βιβλία και δεν θα έχουν ίδιο ending. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει όμως.

Απότι έχουν ανακοινώσει, μπορεί να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία αλλα θα έχουν την ίδια κατάληξη.

Τα βιβλια σε τι σημειο ειναι σε σχεση με την σειρα?

Θα τρελαθω ομως αν φαω spoiler.

Η 6η σεζόν θα ξερπεράσει τα γεγονότα του Dance with Dragons.

Σορρυ παιδες αλλα ας με ενημερωσει καποιος για το πως να βαλω αυτο το σποιλερ.... :-D

Μπορείς να κάνεις και παράθεση σε κάποιο σχόλιο το οποίο περίεχει σποιλερ tag για να δεις πως το βάζουν άλλοι. Πάτα ας πούμε παράθεση σαυτό το σχόλιο για να δεις

πως το βάζω

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζουμε αυτό.

Τα μαγικά του τείχου είναι για να κρατήσουν έξω τους WW. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουν η όχι να περάσουν χωρίς να πέσει πρώτα ο τείχος.

Απότι έχουν ανακοινώσει, μπορεί να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία αλλα θα έχουν την ίδια κατάληξη.

Η 6η σεζόν θα ξερπεράσει τα γεγονότα του Dance with Dragons.

Μπορείς να κάνεις και παράθεση σε κάποιο σχόλιο το οποίο περίεχει σποιλερ tag για να δεις πως το βάζουν άλλοι. Πάτα ας πούμε παράθεση σαυτό το σχόλιο για να δεις

πως το βάζω

Δημοσ.

Χαχαχ οπα,καλως τον κυριο Snow!!!

Το κρατησανε μυστικο οσο πιο πολυ μπορουσανε,σχεδον ενα ολοκληρο εξαμηνο.

Οχι οπως στο walking dead που ο Glenn φαινεται να πεθαινει στο ενα επεισοδιο και την επομενη μερα,βγαινει φωτογραφια του ηθοποιου στα γυρισματα της σειρας....

Δημοσ.

Τώρα που έβαλε το σπόιλερ όλα καλά, το διόρθωσε. Θα το ανοίξει κάποιος που έχει δει όλα τα επεισόδια του GoT αλλά όχι τα τελευταία του Walking dead και θα τη φάει... Πρέπει να μπει και σημείωση ότι ακολουθεί spoiler για Walking Dead, μεγάλε!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδες χιλια συγγνωμη,αλλα ποσες ημερες πρεπει να περασουνε μεχρι ενα νεο συμβαν για μια σειρα να σταματησει να θεωρειται σποιλερ???

Δημοσ.

Ρε παιδες χιλια συγγνωμη,αλλα ποσες ημερες πρεπει να περασουνε μεχρι ενα νεο συμβαν για μια σειρα να σταματησει να θεωρειται σποιλερ???

Κοινή λογική, τίποτα άλλο δε χρειάζεται. Πετάς mega spoiler για άσχετη με το θέμα φετινή σειρά και μάλιστα για επεισόδιο που προβλήθηκε 2-3 βδομάδες πριν. Δεν είναι το ίδιο με το να πεις "Ο Μπρους Γουίλις είναι από την αρχή νεκρός", δεν το καταλαβαίνεις; Είπαμε, κοινή λογική.

Εγώ, πχ, έχω σταματήσει ακριβώς στο επεισόδιο που ανέφερες και απλά μου το γ@μησες! :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...