Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάχουν άτομα που διαφωνούν στο ότι το βουνό μπορεί απλά να τον σπάσει στα 2? :P

Οι περισσότεροι διότι είναι trained και θα τον έριχνε κάτω γρήγορα καθώς θα τον χτυπούσε στα "weak spots" :P

Μια λεπτομέρια μόνο: για να χτυπήσεις στα weak spots πρέπει να πλησιάσεις και όταν τα χέρια σου είναι 10 ίντσες κοντύτερα τα μαθηματικά δε βγαίνουν :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάχουν άτομα που διαφωνούν στο ότι το βουνό μπορεί απλά να τον σπάσει στα 2? :P

Εγώ.

Ο McGregor δε θα ήταν στατικός αλλά θα είχε κίνηση και όπως είδαμε στο video το βουνό τα «έφτυσε» δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.

Αν θες να δεις τι εστί McGregor δες τους αγώνες του στο UFC, όλοι περιμένουν τον super αγώνα με τον Aldo.

Βρε ας χορεύει και 10 ώρες γύρω από το βουνό, εκείνο δεν χρειάζεται να κάνει βήμα

Κάποια στιγμή θα πρέπει να τον πλησιάσει και τότε rip

Στο βίντεο παίζουν, στο 0.17 μπορεί απλά και εύκολα να του σπάσει το λαιμό αν θέλει ή αργότερα που του πιάνει το πόδι να τον κόψει στα 2 :P

Μιλάω πάντα για "μάχη" χωρίς κανόνες

Μην ξεχνάμε πως ο Bjornson δεν είναι απλά ένας ψηλός χοντρούλης έτσι? 

Και σιγά που τα έφτυσε αφού "παίζανε" έτσι και αλλιώς. Ο McGregor είναι 66 κιλά, ο άλλος γύρω στα 180 και γυμνάζεται συστηματικά καθώς επίσης δεν είναι όσο αργός φαίνεται λόγω όγκου.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να πλησιάσει ο McGregor για να τον χτυπήσει... εκεί πιστεύω πως είναι game over καθώς υπάρχει τεράστια διαφορά φυσικής δύναμης.

PS. Anyway χαζή κουβέντα κάνουμε, απλά πιστεύω πως σε τέτοιες διαφορές όγκου/δύναμης καμία πολεμική τέχνη δε σε σώζει αν ο αντίπαλος είναι εξίσου γυμνασμένος έστω σε διαφορετικό άθλημα.

Εκεί θα ήταν περισσότερο derby μάλλον αλλά και πάλι λίγο θέμα τύχης αν θα προλάβαινε να περάσει πρώτος καλά χτυπήματα αλλιώς...

Δεν ξέρω ρε παιδί μου αλλά έτσι όπως φαίνεται ο Bjornsson λες πως άμα σε αρπάξει μετά δεν ξεφέυγεις ποτέ :P

Και σιγά που τα έφτυσε αφού "παίζανε" έτσι και αλλιώς. Ο McGregor είναι 66 κιλά, ο άλλος γύρω στα 180 και γυμνάζεται συστηματικά καθώς επίσης δεν είναι όσο αργός φαίνεται λόγω όγκου.

Αν δεις heavyweight αγώνα πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος τα «φτύνουν»..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators

Τα πάντα παίζουν πλέον, μέχρι και να κρατήσουν (για την season τουλάχιστον) ζωντανό κάποιον που έχει πεθάνει...

Σοβαρά τώρα, όταν μπαίνει στη μέση το στοίχημα, χαλάνε τα πάντα. Δε θα θελα να βάλουν χέρι στη σειρά για στοιχηματικούς λόγους. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζονται και στο εξωτερικό.

Δεν παιζει να μεινει ή αν δουν μεγαλα στοιχηματα θα το αποσύρουν.. 

Εγω αν ημουν ο παραγωγος έλεγα ποιος θα φυγει 1ος σε συγγενεις κ φιλους, επαιζαν αυτοι οτι εχουν κ δεν εχουν και μετά δεν θα χρειαζόταν να δουλεψει κανεις κ ποτε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...