CarbonFibre Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δύο πολύ δυνατές επιλογές για τη νέα σεζόν με Ian McShane και Max von Sydow.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 δεν τον λένε Γιάννη... 2
Eru Iluvatar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μου την έχει σπάσει τόσο που σκότωσαν τον Stannis. Για 'μένα κανένας άλλος δεν αξίζει να γίνει βασιλιάς. 1
techm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι ο Stannis είναι νεκρός;
Eru Iluvatar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι ο Stannis είναι νεκρός; Απ' ό,τι διαβάζω στο ίντερνετ. Βέβαια απόλυτη σιγουριά δεν υπάρχει.
Rabican Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 πιθανο βιβλιοσποιλερ προσοχη σε οποιον το ανηξει.. αφορα το θανατο του στανις.... καπου ειχε παρι το αυτι μου οτι ο Στανις ειναι οντως νεκρος και μαλλιστα οχι με τον τροπο που εδειξε η σειρα.. και μαζι του πεθανε και ο Davos (ελπιζω να μην αληθευει καθως ειναι απο τους πιο συμπαθεις χαρακτηρες)..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 από rumor? γιατί officially αμφιβάλω...
Rabican Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 δεν ξερω θρες! δεν εχω διαβασει τα βιβλια, αλλα αρκετοι γνωστοι μου το εχουν κανει.. μπορει να τους ξεφυγε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα