*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Και μια prequel season αφιερωμένη στην Targaryen dynasty θα τά'σπαγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλά δεν είναι ότι δεν έχει υλικό για prequel. Robert's Rebellion και πριν τα γεγονότα αυτής θα είναι ενδιαφέροντα, άμα γίνουν prequel. H μια σεζόν παραπάνω απο αυτές που ήθελαν οι δημιουργοί, πάλι δεν νομίζω να είναι άρμεγμα σε καμία περίπτωση. Φυσικά και έχει υλικό, το θέμα είναι αν γίνει prequel να γίνει με το κατάλληλο budget αλλιώς θα είναι μούφα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Aegon's Conquest ρε μουνιά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ντουμ οφ Βαλύρια, να φάμε σι τζι άι με το φτυάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Οι δρακοι ειναι ακριβοι, Robert's Rebellion και πολύ σας ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Robert's rebellion, imo, δεν θα έχει κάτι για την πλοκή (πέρα από την γυναίκα του και συγγενή του Νεντ Σταρκ)... Αντιθέτως, στοιχεία για τον champion of light και τον champion of darkness θα είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 To prequel πρέπει να έχει πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τους τωρινούς πρωταγωνιστές. Άμα δεν έχει γνώριμα πρόσωπα (τουλάχιστον 2-3) θα είναι καταδικασμένο σε χαμηλά νούμερα. Δες το prequel του BrB πχ. Αλλιώς κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να κάτσει να δει κάποιος ένα prequel για κάτι που έγινε εκατοντάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης σεζόν της σειράς. Μπορεί να έχει πιο ενδιαφέρον υλικό η εποχή της δυναστείας των δράκων, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν θα κάτσει να το δει με τόσο ενδιαφέρον άμα δεν έχει γνώριμες φάτσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εάν το argument σου είναι οι "γνώριμες φάτσες", τότε καταλαβαίνω τι λες και νομίζω πως συμφωνώ... Εάν όμως είναι η συσχέτιση του prequel με την σειρά, τότε νομίζω πως δεν έχεις δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εάν το argument σου είναι οι "γνώριμες φάτσες", τότε καταλαβαίνω τι λες και νομίζω πως συμφωνώ... Εάν όμως είναι η συσχέτιση του prequel με την σειρά, τότε νομίζω πως δεν έχεις δίκιο. Προσωπικά για εμένα πρέπει να έχει λίγο και απο τα δυο για να είναι επιτυχημένο ένα τέτοιο εγχείρημα. Μόνο το όνομα του GOT θα του δώσει boost για μια σεζόν το πολύ. Δεν νομίζω να κάνουν ολόκληρη σκέψη για prequel έχοντας στο πλάνο τους μόνο μια σεζόν. Πρέπει να έχει κάποιο link με το story του GOT και κάποια γνώριμα πρόσωπα στο cast. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Νεντ Σταρκ να έχει και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Νεντ Σταρκ να έχει και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε αν κανουν robert's rebelion θα ναι η πρωτη φορα που o Sean Bean θα βγαλει ζωντανος ολοκληρη σειρα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 αν κανουν robert's rebelion θα ναι η πρωτη φορα που o Sean Bean θα βγαλει ζωντανος ολοκληρη σειρα Λίγο δύσκολο να είναι ο Sean Bean στο cast όμως. Και εγώ θα γούσταρα, όπως οι περισσότεροι αλλά η διαφορά στην ηλικία του ηθοποιού με τον ρόλο που θα πρέπει να παίξει είναι αρκετά μεγάλη για να την αγνοήσει κάποιος. Στην περίπτωση του Ned ο ηθοποιός θα πρέπει να είναι μάξιμουμ 30, όπως και ο Robert Baratheon και ο Jamie Lannister το πολύ 17. For the sake of argument το post πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Αν πάμε για την επανάσταση του Ρόμπερτ σίγουρα θα γίνουν recast όλοι οι ρόλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eru Iluvatar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ότ,τι και να λέτε, πάει ο βασιλιάς του Westeros: Stannis (the mannis) Baratheon, first of his name, king of the andals and the first men, lord of the seven kingdoms, protector of the realm. True king of Westeros, for whom the duty was given by fate, not choice. P.S.1 Αυτοί οι βόρειοι έχουν κάτι σκατοφάρες (βλ., Boltons etc.). P.S.2 I hate Brianne of Fucking Tarth! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2015 από Eru Iluvatar 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Nice ‘Game of Thrones’ Casts Max von Sydow as Three-Eyed Raven for Season 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα