Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανησυχώ που

Δεν έχει εμφανιστεί πουθενά θεωρία πως ίσως ο Τόμεν ζει  γιατί δεν έδειξαν το πτώμα του και ίσως πέταξε καβάλα σε δράκο, επειδή στην πραγματικότητα ήταν Ταργκάρυεν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήταν απίστευτο επεισόδιο, από τα εντελώς αγαπημένα μου σε όλες τις σεζόν.

Πάντως μόλις το ξανάδα και πρόσεξα ότι στην τελευταία σκηνή που είναι η Daenerys στο πλοίο και από δίπλα της ο Tyrion, από πίσω είναι και ο Varys. Wtf διακτινίζεται; Στο ίδιο επεισόδιο ήταν στο Dorne xD

Είπα ότι δεν θα γκρινιάξω σ' αυτό και πάλι γκρίνιαξα. :P

ξερεις,επειδη το επεισοδιο ειναι μια ωρα δεν σημαινει οτι οσα γινονται στο επεισοδιο εχουν γινει σε μια ωρα.

Μπορει η μια σκηνη με την επομενη να εχουν διαφορα χρονικη ενος μηνα στην πραγματικοτητα.

Κουραστικοι εχετε γινει ολοι αυτοι με τους διακτινισμους.

Άλλωστε το κρύο του θυμίσει την βρωμιάρα του. 

πολυ φιλελε ο χαρακτηρισμος συντροφε..!

o Davos ηταν απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες απο την αρχη (Davos, Tyrion, Hound ελεγα παντα).. πιστος, low-profile, λογικος, μετρημενος και ευαισθητος (ειδικα με τη μικρη).

επισης εξαιρετικη ερμηνεια απο τον Sir Liam Cunningham. πολυ καλος ηθοποιος.

Εύκολα το καλύτερο επεισόδιο όλων των σειρών έβερ.

Πολύ βαριά και ιντριγκαδόρικη κουβέντα, αλλά μπορεί και να είναι αλήθεια. Προσωπικά προτιμώ τα "Join the club", "Ozymandias" και "Family meeting", αλλά το τόσο αριστοτεχνικό και σφιχτό δέσιμο όλων των εκκρεμών υποθέσεων και η απίστευτη αρχική σκηνή με το Light of the Seven είναι μία κατηγορία από μόνα τους. Μόνο στο The Shield έχω πετύχει τόσο ταιριαστή μουσική υπόκρουση σε σκηνή (Pilot  και "Partners", α, και στο προαναφερθέν "Join the club"), αλλά ακόμη και αυτά μου φαίνονται λίγο υποδεέστερα, αυτοί του GoT λες και πείσμωσαν και είπαν "τώρα θα τους τινάξουμε τα μυαλά στον αέρα, τους γκρινιάρηδες".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...