Highlander Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μόνο εμένα μου σπάει τα @@ αυτός ο τύπος που ξεκινάει πάντα με το 'Hey Youtubers' ; Όταν βλέπω ότι είναι αυτός, απλά πατάω stop.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 ε καλα απλα ειναι ενα Opening που του εχει μεινει. Οπως και στο τελος το Let's high five το οποιο το θεωρω χαζο αλλα το αγνοω απλα.
liakinen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μόνο εμένα μου σπάει τα @@ αυτός ο τύπος που ξεκινάει πάντα με το 'Hey Youtubers' ; Όταν βλέπω ότι είναι αυτός, απλά πατάω stop. Σε προκαλεί να βάλεις μαύρα δερμάτινα γάντια, να πάρεις ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και να του δώσεις μια μέσα στα μούτρα να τα δει όλα κόκκινα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 μαλλον ξερει τελικα ο τζον σνοου 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 combo breaker ο τύπος, όλες με χτένισμα στα πλάγια, εκείνος πιασμένα πίσω... oops gay test pass... 3
kirileman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το μαλλί δεν κόβεται γιατί του αρέσει, σωστά;... Καλά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 δεν τον άφηναν να κουρευτεί λόγο του ρόλου...
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Αυτή η Μάρτζερι είναι από άλλο πλανήτη, πραγματικά. 3
Kasrith Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Αυτή η Μάρτζερι Ygritte είναι από άλλο πλανήτη, πραγματικά. FTFY 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 καλα και οι δυο εχουν μια διαφορετικη καυλα! Αν και προτιμω την αγρια!
Luxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Το ταιμινγκ ταιριαζει. Ειναι στο καστρο και επισης ειναι σε φαση που χρειαζεται να ζητησει αποδειξη για την πιστη της απτον θεο της. Μετα την αποτυχια στο πλευρο του Σταννις οπου η ιδια καταλαβε οτι ολα ηταν ματαια (τσαμπα η θυσια) λογικα περναει κριση θρησκευτικης ταυτοτητας . Αντιθετως, την επομενη ημερα που εμαθε οτι ο στρατος λιποταχτησε, καταλαβε οτι ο θεος του φωτος δε βοηθαει το stanis, αλλα ο εκλεκτος ειναι ο john snow, για αυτο και πηγαινει στο καστρο.. Δε βρεθηκε εκει τυχαια. Οπως και σε προηγουμενη season που συζηταει με τον αρχηγο απο την brotherhood of none command, λεει οτι ο θεος του φωτος της υπεδειξε εναν εκλεκτο. Απλα αυτη λανθασμενα πιστεψε οτι ηταν ο stanis.
techm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Τι πλάσμα αυτή η Σόφι Τέρνερ;Για πολλά... και να φανταστεί κανείς,είναι μόλις 19!
kirileman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 δεν τον άφηναν να κουρευτεί λόγο του ρόλου... Πότε τραβήχτηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα