devil-ji Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ποιος Red Wedding λαιμαι ... ΕΠΟΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Επιτέλους γαμω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Shame, shame! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Κι εμένα μου άρεσε το επεισόδιο! Η μουσική με το πιάνο στην αρχή δε φάνηκε "ξένη" για τη σειρά; Είδα τα πρώτα λεπτά στο λάπτοπ και νόμιζα ότι έπαιζε μουσική από κάποιο tab που είχα αφήσει ανοιχτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Το επεισόδιο των επεισοδίων..πραγματικό δεκαράκι και σαφώς ανώτερο απο το προηγούμενο όσο δυνατόν αυτο γίνεται... άντε πάλι σε 10 μήνες τα ξαναλέμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Κι εμένα μου άρεσε το επεισόδιο! Η μουσική με το πιάνο στην αρχή δε φάνηκε "ξένη" για τη σειρά; Είδα τα πρώτα λεπτά στο λάπτοπ και νόμιζα ότι έπαιζε μουσική από κάποιο tab που είχα αφήσει ανοιχτό. Χαχαχ ισχυει αλλα μετα απο λιγο που την συνηθισες δεν σου φανηκε και γ@μω τις επιλογες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Με εκνευρίζουν και οι δυο αφάνταστα,αλλά ανάμεσα σε Ντάνυ και Σέρσεϊ,διαλέγω φυσικά την δρακομάνα.Ειδικά μετά την φωτιά που έκαψε ακόμη και αθώους πολίτες και ουσιαστικά έκανε τον γιο της να αυτοκτονήσει. Μπήκαν και οι Μαρτέλ στο παιχνίδι,οπότε δε τους σώζει τπτ τους αιμομίκτες. Ο Μπέιλις πόσο πιο εκνευριστικός μπορεί να γίνει;Πάει να βάλει φυτιλιές στο Σταρκέικο και θέλει να φάει την θέση του Τζον. Η Άρυα,πότε πρόλαβε και κομμάτιασε δυο άντρες μεγαλύτερους απ' αυτήν και τους μαγείρεψε;Εντάξει,φαντασία είπαμε,αλλά μην το ξευτιλίσουμε κιόλας και καταντήσει ανέκδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εσείς που το είδατε, κάνα βέλος πήγε στραβά; Τα σπαθιά ήταν άκαμπτα ή λύγιζαν; Το αίμα πεταγόταν ρεαλιστικά; Ήταν βαθύ κόκκινο; Θέλω να ξέρω. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouroug Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 ΕΠΟΣ απλά...αν το προηγούμενο επεισόδιο ήταν για 10/10 (εμενα προσωπικα μου άρεσε πολύ) αυτό είναι για 12/10...στη σκηνή με την άρυα (ισχύει το time travelling και την προηγούμενη δευτέρα μου έλεγε μια φίλη οτί η άρυα θα σκοτώσει τον φρέυ της έλεγα λογικά την επόμενη σεζόν γτ πότε να φτάσει στο γουέστερος ) αλλά τα ξεχνάω όλα και απλά ήθελα να πανηγυρίσω...στο the king of the north σε πιάνει ρίγος.Αυτά τα βλέμματα που αντάλλαξαν μικροδάκτυλος και σάνσα δεν είναι όμως για καλό και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κάνει καμιά βλακεία η σάνσα πάνω που έχουμε αρχίσει να την συμπαθούμε...Το είχα πει οτι περιμένω επιτέλους να επιβεβαιωθεί το R+L=J και έγινε...Γενικά απίστευτο επεισόδιο..Μαζικοί φόνοι, νταινέρυς να φεύγει για γουέστερος...Το καλύτερο της σειράς για εμένα...Το βράδυ το βλέπω ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πω ρε φίλε τι επεισοδιάρα ήταν αυτή?!?!?!?! Respect! Δεν έχω λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 R.I.P στο καλυτερο μ**νι του Γουεστερος. Μια Μισαντεϊ μας εμεινε. Μακραν το καλυτερο επεισοδιο. Μοναδικη παραφωνια οτι επρεπε να πουλεψουν συνοπτικα και τα sand snakes μεσα σε ολο αυτο το χαμο. Ειναι τοσο cringy που εχουν βαλει μεχρι και τους αλλους χαρακτηρες να τους λενε να σκασουν. Εκλαψα με την Olenna. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Κορυφή το επεισόδιο (αν και απ'ό,τι βλέπω η γκρίνια δε σταματά) Να δούμε πως θα περάσουν 10 μήνες τώρα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 πολυ καλο το φιναλε,αντε να περιμενουμε τωρα 10 μηνες παλι..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εξαιρετικό επεισόδιο, σε εντελώς διαφορετικό στυλ από το προηγούμενο. Ο τίτλος μόνο ήταν λίγο άκυρος. Θα έπρεπε να το πουν : "Burn Them All" http://11avenue.gr/sigmaepsiloniotarho941sigmaf/burn-them-all-game-of-thrones-season-6-finale-review-part-1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Χαχαχ ισχυει αλλα μετα απο λιγο που την συνηθισες δεν σου φανηκε και γ@μω τις επιλογες? Δεν είμαι σίγουρη αν μου άρεσε τόσο, αλλά σίγουρα ήταν πολύ ιδιαίτερη επιλογή. Σχετικά με το wildfire: δεν είμαι υπέρ του ψειρίσματος, αλλά την άλλη φορά δε λέγαμε ότι ο jaime είχε πει ότι υπάρχει wildfire σε όλο το king's landing; Απ' τη στιγμή που έσκασε κάτω απ' το σεπτ μου έκανε εντύπωση πώς δεν εξαπλώθηκε σε όλη την πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα