Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

Δεν με χάλασε το time travelling αφού θεωρητικά υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ των γεγονότων.

Εξελίξεις που πολλές φορές βλέπουμε σε 3-4 επεισόδια τις είδαμε σε 1.

• Like 2
Δημοσ.

Το time jumping ήταν επιπεδου Vikings, αναγκαστικά χρειαζόταν για να δείξουν όλα τα events που δεν είναι παράλληλα.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που έχει απογοητευτεί πλήρως με την ιστορία της Αρυα? Σε αυτή την σεζόν την έχουν κάνει Terminator 2.0. Επιβίωσε μετά απο θανάσιμο χτύπημα και σκότωσε μια επαγγελματία δολοφόνο ενώ ήταν τραυματισμένη. Μετά γύρισε στα Riverlands και έφαγε ΟΛΟΥΣ τους Frey και είχε τον χρόνο να τους κάνει κεικ. Και όσο έκανε το κεικ δεν την είδε κανένας άλλος παρά το γεγονός ότι τα Twins είναι γεμάτα κόσμο όλη την ώρα.

Εντάξει καταλαβαίνω ότι βιαζονται να τελειώσουν κάποια πράγματα, αλλά όχι και έτσι

Το time jump δεν είναι καινούργιο φαινόμενο πάντως, στα βιβλία είναι ο κανόνας.

Δημοσ.

Το time traveling επιβάλλεται δυστυχώς ή ευτυχώς. Διαφορετικά τα επεισόδια ή θα έπρεπε να είναι περισσότερα ή πιο αργά στην εξέλιξη. Μικρό το τίμημα στην ουσία του πράγματος.

Δημοσ.

Επεισοδιαρα!!!

Τωρα βλεπετε εσεις που ειχατε το πρηγουμενο επεισοδιο για 10ρι ποιο ειναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δεκαρι??

Υπεροχα σκηνοθετημενες σκηνες,φανταστικη μουσικη και προφανως τρελες εξελιξεις στην ιστορια.

Παιδια για το time traveling,εγω προσωπικα δεν θα το εβλεπα ετσι.Πρεπει να κατανοησουμε πια οτι η σειρα αυτη ειναι μια ενωση πολλων μικροτερων ιστοριων,οπου η καθεμια εξελισσεται με τον δικο της ρυθμο.

Καλα βεβαια ο πραγματικος λογος που εγιναν αυτες ολες οι ταχυμεταφορες(το θηριο ο Βαρυς),ειναι για να κλεισουνε καποιες ιστοριες που ειχαν μεινει ανοιχτες...

Αλλα πραγματικα δεν μπορω να εντοπισω καποια στιγμη του επεισοδιου που να μην μου αρεσε κατι.Εκτος απο το κλασσικο...Μετα απο ενα σημειο κουραστηκα απο τις τοσες σημαντικες εξελιξεις και κατεληξα να ειμαι ολιγον απαθης σε ορισμενες σκηνες που αμα τις εβαζαν σε καποιο αλλο επεισοδιο θα ειχα παθει την πλακαρα μου.Αλλα αυτο γινεται σε καθε σεζον φιναλε αρα το περιμενα εξαρχης...

• Like 1
Δημοσ.

Πώς να την πάρουν χαμπάρι ακριβώς;

Στα twins δεν υπάρχουν άλλοι εκτός απο τους Freys? Δεν υπάρχουν φρουροί? Δεν την πήρε κανένας χαμπάρι όταν σκότωνε τους άλλους Frey?

Επίσης το πρόσωπο πού το βρήκε? Σκότωσε κάποια γυναίκα για να το πάρει? Και πώς το χρησιμοποίησε απο την στιγμή που δεν είναι πλέον απρόσωπη?

Δημοσ.

Στα twins δεν υπάρχουν άλλοι εκτός απο τους Freys? Δεν υπάρχουν φρουροί? Δεν την πήρε κανένας χαμπάρι όταν σκότωνε τους άλλους Frey?

Επίσης το πρόσωπο πού το βρήκε? Σκότωσε κάποια γυναίκα για να το πάρει? Και πώς το χρησιμοποίησε απο την στιγμή που δεν είναι πλέον απρόσωπη?

Πάμε πάλι

Και τι είναι αυτό το πράσινο που ανατίναξε τον ναό?Ποια τα συστατικά του?

Γιατί ζει ο Clegane?Είναι λογικό να υπάρχει ressurection?

Γιατί ο Bran βλέπει flashbacks?

Γιατί βλέπω game of thrones?

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Ο αλλος της ειπε οτι τωρα ειναι no one Οποτε ξερει/μπορει να το κανει (σιγουρα εχει καποιο κενο στο πως./ποτε εμαθε αλλα εγινε). Για το προσωπο δεν νομιζω οτι χρειαζεται να σκοτωσει καποιον εκεινη τη στιγμη για να το παρει.

Οσο για το αλλο που λες δεν ξερεις που/ποτε τους σκοτωσε. Μπορει να το εκανε σε φαση ηταν ετοιμοι για παρτουζα και τους εφαγε εκει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...