Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Η επομενη σεζον προβλέπεται πολυ καλη με οσα εγιναν σημερα!!! 1
michael92 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Holy fucking shit o_O 1) R + L = J fucking confirmed 2) King's Landing gone Kaboom Boom. High Sparrow finally dies. 3) Loser Tommen rage quits. 4) Arya shortening the list. 5) Tyrion named hand of the Queen. :D 1
michael92 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Sharia is over, the aim for a secular King's Landing has been achieved! BONUS: Good heavens, the Iron Bank is looking for Tommen! MOAR BONUS: 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 lol, μαζικός ψόφος... 1
michael92 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 High Sparrow set the rules for Tommen and Margery to play the game for Cersei to flip the table When you play the game of thrones you win or you die bitch, there is no middle ground.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τι παίζει με τον Varys? Διαθέτει teleport ή κάνα δίδυμο? 7
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Thresh σκέφτηκα καιΘ Εγώ το ίδιο αλλά μετά είπα στον εαυτό μου ότι δεν γίνονται με την σειρά που μας τα δείχνουν.Θέλω να πω μπορεί να είχε γίνει αυτό μια βδομάδα νωρίτερα και απλά το έδειξαν τώρα ξέρεις ότι δεν συμβαίνουν όλα παράλληλα και κατά την διάρκεια νανου-ντανυ ήταν ήδη στο δρομο
Alithinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πολύ καλό επεισόδιο, με αρκετά δυνατές στιγμές. Ωστόσο ρε παιδιά... αυτές οι δυνάμεις τηλεμεταφοράς είναι ότι να ναι. Πότε πρόλαβε η γιαγιά χάιγκαρντεν να μάθει τα νέα και να πάει και στο Ντορν ? Η Άρια στο πιο δυτικό κομμάτι του Westeros, και απ' τη στιγμή που η Ντανι πήρε την απόφαση να μπει στο πλοίο μέχρι να μπει, ο Βάρυς πετάχτηκε στο Ντορν και ξαναγύρισε για να είναι στο ίδιο πλοίο με τη Ντάνι !?!?!? wtf Thresh σκέφτηκα καιΘ Εγώ το ίδιο αλλά μετά είπα στον εαυτό μου ότι δεν γίνονται με την σειρά που μας τα δείχνουν.Θέλω να πω μπορεί να είχε γίνει αυτό μια βδομάδα νωρίτερα και απλά το έδειξαν τώρα ξέρεις ότι δεν συμβαίνουν όλα παράλληλα και κατά την διάρκεια νανου-ντανυ ήταν ήδη στο δρομο Η απλά κάναν στη 5η σεζόν οι σκηνοθέτες τα δικά τους που ήταν άσχετα με το τι γίνεται στα βιβλία, και μετά το μετάνιωσαν και είπαν να ακολουθήσουν την ιστορία των βιβλίων αλλά ο χρόνος πλέον τους πίεζε και προσπάθησαν να τα χωρέσουν και να τα προλάβουν όλα μαζί, με αποτέλεσμα να βγει κάπως... μπερδεμένη η όλη φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα