Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρκετά ενδιαφέρουσες και αυτού του είδους οι προσεγγίσεις.

και μετά από αυτό, μία ανάλυση για το ποιος θα είναι ο αντίκτυπος της μάχης.

http://11avenue.gr/sigmaepsiloniotarho941sigmaf/-battle-of-the-bastards

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Χαριτολογώντας το είπα. ;) Αυτό που έγραψα, μου το έχουν πει εμένα ακριβώς επειδή σε κάποιους και ότι αυτά που λένε είναι μπούρδες και επειδή τους εξήγησα αναλυτικά γιατί είναι μπούρδες. Η απάντησή ήταν αυτό ακριβώς. Ποιος είσαι εσύ που θα μας απαγορέψεις να λέμε την άποψή μας?

Με λίγα λόγια, όλοι έχουν δικαίωμα στην μπούρδα.

Τι λες παλι βρε γκουρου της κακιας ωρας...

Εσυ ρε γκουρου δεν μας ελεγες πως τα βουνο απο πτωματα ειναι σκηνη ρεαλιστικη που ανταποκρινεται πληρως στην πραγματικοτητα? Θες να παραθεσω τα post σου να γελασουμε παλι ολοι μαζι?

Κατα τα αλλα οτι ειπε ο Gilmaru στο προτελευταιο post του...

Τι λες παλι βρε γκουρου της κακιας ωρας...

Εσυ ρε γκουρου δεν μας ελεγες πως τα βουνο απο πτωματα ειναι σκηνη ρεαλιστικη που ανταποκρινεται πληρως στην πραγματικοτητα? Θες να παραθεσω τα post σου να γελασουμε παλι ολοι μαζι?

Κατα τα αλλα οτι ειπε ο Gilmaru στο προτελευταιο post του...

Επειδή πάλι κάτι έχασα, πού ειπώθηκε ότι η σκηνή με τα πτώματα δεν είναι ρεαλιστική; 

Crom, μην συνεχίζεις κι εσύ την ανταλλαγή ειρωνικών σχολίων ρε συ. Δεν έχει νόημα να συζητάμε αν είναι να χαλιόμαστε.  ^_^

Επειδή πάλι κάτι έχασα, πού ειπώθηκε ότι η σκηνή με τα πτώματα δεν είναι ρεαλιστική; 

Εμένα προσωπικά μου φάνηκε υπερβολική ως προς την έκταση και τον όγκο. Και μιλάω για πριν την περικύκλωση.

Στοίβες από πτώματα σε μεσαιωνικές μάχες γενικά υπήρχαν και είναι λογικό να υπήρχαν, αλλά σε τέτοιο όγκο από όσο ξέρω δημιουργούνταν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, όχι σε οποιαδήποτε μάχη.

Η μάχη των Καννών π.χ. που χρησιμοποιήθηκε ως πάτημα είχε εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Πολυπληθέστερη μάχη, με περιορισμούς χωρικούς λόγω γεωγραφίας και μία ολόκληρη στρατηγική που οδήγησε στην περικύκλωση και "πολτοποίηση" του αντίπαλου στρατού. 

Στην συγκεκριμένη μάχη, πριν την περικύκλωση του στρατού του John, δεν φάνηκε να υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι να συμβεί κάτι τέτοιο σε τέτοια έκταση και όγκο.

Ιδιαίτεροι λόγοι γεωγραφικοί δεν υπήρχαν αλλά από την στιγμή που η μάχη εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε, έγιναν. Σιγά το πράγμα! Κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι στοίβες των πτωμάτων είχαν ως έμπνευση τον Αμερικανικό εμφύλιο.

Θέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Ιδιαίτεροι γεωγραφικοί λόγοι δεν υπήρχαν. Αναφέρεσαι σε κάποιες άλλες συνθήκες που δεν πρόσεξα;  Μιλάω για πριν την περικύκλωση, η οποία έγινε χρησιμοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα "βουνά" από πτώματα ως γεωγραφικό περιορισμό.

Τον Αμερικανικό εμφύλιο τον ανέφερε ένας από τους παραγωγούς στο inside the episode ναι. Περισσότερο φαντάζομαι σαν σκηνοθετική έμπνευση παρά οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά ας παραδεχτούμε όλοι οτι τακτικά η απεικόνιση της μάχης ηταν για κλωτσιές,επίσης το επεισόδιο ειχε πολλές ευκολιες.πάραυτα προσέθεσε θέαμα(ανεγκέφαλο αλλα θέαμα) και οτι η μάχη ηταν η καλύτερη της τηλεόρασης ως τώρα.

και να τελειώνει το παραμύθι,γιατι εντάξει,διάφοροι χαζοί,είναι χαζοί και γιαυτό και εμμένουν στη βλακεία τους,νομίζοντας πως δεν ειναι και μιλάνε στους άλλους και με δεικτικό ύφος,σημείο αναφοράς της βλακείας τους..-

Τώρα που γυρνάει στο δυτικοστερος η άρια και οι μεν δίχως τα πανέρια σφάζουν,μήπως παίξει κυρα πετροκαρδη;

Επεξ/σία από trayban
  • Like 1

Άντε να βγει το επόμενο επεισόδιο να πιάσετε να σχολιάσετε τίποτα άλλο γιατί το θέμα της μάχης το έχετε τεντώσει 4 μέρες τώρα....

• Like 16

Άντε να βγει το επόμενο επεισόδιο να πιάσετε να σχολιάσετε τίποτα άλλο γιατί το θέμα της μάχης το έχετε τεντώσει 4 μέρες τώρα....

Εχθές είδα το επεισόδιο και δικαιολογημένα το τεντώσανε, προσωπικά την βρίσκω την πιο σκληρή, βρωμιάρικη, φριχτή, αγχωτική σκηνή μάχης μεγάλης κλίμακας με σπαθιά που έχω δει, ανεξαρτήτως μέσου, αντίο Gladiator. Οι δημιουργοί της σειράς είναι μεγάλοι καλλιτέχνες. Δεν κάθομαι να ψάξω την απόλυτη πιστότητα ή το αν πράγματι μπορούν να γίνουν αυτά που μας έδειξαν, το αποτέλεσμα είναι που μετράει και το αποτέλεσμα είναι η σκηνή να σου δημιουργεί μεγάλη ένταση και φρίκη.

Ένα ψεγάδι βρήκα μόνο στα προκαταρκτικά της μάχης

Είμαι ο Bolton, με την φήμη του οίκου μου και το προσωπικό μου γούστο να έχει κλίση προς το γδάρσιμο. Έχω έναν σημαντικό αιχμάλωτο που θέλω να σκοτώσω πριν την μάχη για να εκνευρίσω τον εχθρό. Τί κάνω; Τον αμολάω και αρχίζω να τον σημαδεύω με βέλη (έλεος ρε Ρίκον, κάνε ζιγκ-ζαγκ!..) με πολύ υπαρκτό κίνδυνο να αστοχήσω ή τον βγάζω εκεί μπροστά και τον γδέρνω;

Επειδή η μνήμη καμιά φορά ξεγελάει, μπορείτε να θυμηθείτε κάποια ταινία με ακόμη χειρότερη σκηνή μάχης με σπαθιά;

• Like 1

Voodooman, Ο Ramsay το έκανε αυτό γιατί

ήθελε να στήσει παγίδα στον Jon Snow. Όταν ο Jon βγήκε μπροστά μπορούσαν να τον φτάσουν τα βέλη των αντιπάλων. Γι'αυτό και αμέσως μετά τον θάνατο του Rickon του έριξαν βέλη.

Επίσης ο Ramsay είναι άριστος τοξότης και κυνηγός. Όσες φορές αστόχησε το έκανε επίτηδες.

Τα τεράσια φλεγόμενα Χ που έβαλαν οι Botlons μπροστά ήταν για να μετρούν την άποσταση έτσι ώστε ο Ramsay να είχε τέλειο έλεγχο των βολών του.

http://winteriscoming.net/wp-content/uploads/2016/06/Nst4ngpuuVaMurvJvA2Mw7j44ha_xT2bzM0Rm5tZ7ls.jpg

• Like 2

Voodooman, Ο Ramsay το έκανε αυτό γιατί

ήθελε να στήσει παγίδα στον Jon Snow. Όταν ο Jon βγήκε μπροστά μπορούσαν να τον φτάσουν τα βέλη των αντιπάλων. Γι'αυτό και αμέσως μετά τον θάνατο του Rickon του έριξαν βέλη.

Επίσης ο Ramsay είναι άριστος τοξότης και κυνηγός. Όσες φορές αστόχησε το έκανε επίτηδες.

Τα τεράσια φλεγόμενα Χ που έβαλαν οι Botlons μπροστά ήταν για να μετρούν την άποσταση έτσι ώστε ο Ramsay να είχε τέλειο έλεγχο των βολών του.

http://winteriscoming.net/wp-content/uploads/2016/06/Nst4ngpuuVaMurvJvA2Mw7j44ha_xT2bzM0Rm5tZ7ls.jpg

Γαμωτο...

Τελικά δε ειν χαζος..αλλα χάζεψε για χαριν του επεισοδίου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...