Alx1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ρε μεγάλε η άποψη μου είναι ότι οι απόψεις που λένε οι άλλοι είναι μλκιες. Ποιος σου απαγόρευσε να πεις την μλκ σου, και από που και ως που με λες χουντικό Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Χαριτολογώντας το είπα. Αυτό που έγραψα, μου το έχουν πει εμένα ακριβώς επειδή σε κάποιους και ότι αυτά που λένε είναι μπούρδες και επειδή τους εξήγησα αναλυτικά γιατί είναι μπούρδες. Η απάντησή ήταν αυτό ακριβώς. Ποιος είσαι εσύ που θα μας απαγορέψεις να λέμε την άποψή μας? Με λίγα λόγια, όλοι έχουν δικαίωμα στην μπούρδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Χαριτολογώντας το είπα. Αυτό που έγραψα, μου το έχουν πει εμένα ακριβώς επειδή σε κάποιους και ότι αυτά που λένε είναι μπούρδες και επειδή τους εξήγησα αναλυτικά γιατί είναι μπούρδες. Η απάντησή ήταν αυτό ακριβώς. Ποιος είσαι εσύ που θα μας απαγορέψεις να λέμε την άποψή μας? Με λίγα λόγια, όλοι έχουν δικαίωμα στην μπούρδα. οκ, δεν το κατάλαβα πως το είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1038004009626233&id=731772176916086&ref=page_internal Χάνεται η μαγεία. Μην το δείτε αν δεν έχετε δει το 6x09 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1038004009626233&id=731772176916086&ref=page_internal Χάνεται η μαγεία. Μην το δείτε αν δεν έχετε δει το 6x09 Ε καλά ρε παιδιά, τι περιμένατε? Να του τις ρίχνει πραγματικά? Αν και πολλοί θα το θέλαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ε καλά ρε παιδιά, τι περιμένατε? Να του τις ρίχνει πραγματικά? Αν και πολλοί θα το θέλαμε Έλα μου ντε, μήπως ψάχνεστε να βρείτε πράματα να γκρινιάξετε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Υποθέτω ήταν ειρωνικό το "χάνεται η μαγεία" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1038004009626233&id=731772176916086&ref=page_internal Χάνεται η μαγεία. Μην το δείτε αν δεν έχετε δει το 6x09 μήπως πιστεύεις ότι οι δράκοι είναι πραγματικοί ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 LOL. Δεν εχω κοιταξει αρα μπορει να εχει γινει ποστ ηδη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δεν έχει ξαναμπεί, έχει μπει όμως ένα άλλο παρόμοιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Και που να σφίξουν κι άλλο οι ζέστες για μερικούς. Πήγαιντε καμία παραλία, θα δείτε βελτίωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr. Unk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Επίσης λέει ότι τα funds χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε έδαφος της Ε.Ε. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει δηλαδή. Πλακα εκανα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Μερικοί είναι εντελώς καμμένοι: σε μια σειρά με δράκους, μάγισσες, νεκραναστάσεις, και τύπισσες που δεν καίγονται, σχολιάζουν αν η μάχη είναι μούφα και έχει υπερβολές.... Χεχε ακούγεται λογικό αυτό που λες αλλά δεν είναι. Και μου δίνεις ευκαιρία για να ανοίξω μια κουβέντα. Σε έργα φαντασίας και πάλι υπάρχει το ζήτημα του ρεαλισμού. Δεν είναι αυτοσκοπός σε όλες τις περιπτώσεις φυσικά, ο κάθε δημιουργός έχει το στυλ του, αλλά ο Μάρτιν ξεκάθαρα είναι σε αυτήν την κατηγορία. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι έργο φαντασίας βάζω στην ιστορία οτιδήποτε χωρίς λογική συνοχή ή συνέπεια, αυθαίρετα, όποτε μου γουστάρει. Σημαίνει φτιάχνω μια ιστορία σε έναν κόσμο που αρχικά μεν ορίζω εγώ αυθαίρετα, αλλά από εκεί και έπειτα πρέπει να κινηθώ αφηγηματικά στα πλαίσια του κόσμου που έχω ορίσει. Αλλά πέρα από αυτό υπάρχουν και μερικοί από εμάς που τους αρέσει η μεσαιωνική ιστορία και τους αρέσει να κάνουν κάποιους παραλληλισμούς με πραγματικές ιστορικές μάχες. Και υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες να κάνεις κάτι τέτοιο στην ιστορία του GoT και μη σου πω ότι είναι και πιο ρεαλιστικό σε πολλά κομμάτια από την πλειοψηφία των "ιστορικών" σειρών και ταινιών. Το ερώτημά μου είναι το εξής: γιατί σπάζεστε τόσο;;; Είναι μια σειρά που εκτυλίσσεται σε ένα μεσαιωνικό κόσμο φαντασίας. Είναι τόσο αδιανόητο να αρέσει σε κάποιους από εμάς να μιλάμε για μεσαιωνικές μάχες; Εδώ έχουν σταματήσει όσοι τους αρέσει να μιλάνε γι αυτά εδώ και μερικές σελίδες, κι κάποιοι επιμένουν να φέρνουν ξανά στην επιφάνεια την κουβέντα με ειρωνείες και επιθετικά σχόλια. Τόσο πια σας πείραξε αυτή η κουβέντα;; Ε αν το ξανασκαλίζετε κι εσείς να ξέρετε τουλάχιστον εμένα προσωπικά που το απολαμβάνω μου δίνετε έναυσμα να μιλήσω για όλα αυτά και πάλι. p.s. Alx1 Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Χαριτολογώντας το είπα. Αυτό που έγραψα, μου το έχουν πει εμένα ακριβώς επειδή σε κάποιους και ότι αυτά που λένε είναι μπούρδες και επειδή τους εξήγησα αναλυτικά γιατί είναι μπούρδες. Η απάντησή ήταν αυτό ακριβώς. Ποιος είσαι εσύ που θα μας απαγορέψεις να λέμε την άποψή μας? Με λίγα λόγια, όλοι έχουν δικαίωμα στην μπούρδα. Ρε συ πιο είναι το κόλλημα σου πραγματικά; Κάναμε μια κουβέντα, είπες κάποια επιχειρήματα, κάποια από αυτά έπεισαν κάποιους, κάποια άλλα όχι. Σε κάθε περίπτωση οι υπόλοιποι συνέχισαν να έχουν τις απόψεις τους, με τα δικά τους επιχειρήματα. Δηλαδή έτσι από περιέργεια, όταν συζητάς με κάποιον και δεν τον πείθεις σε μία κουβέντα, τον ειρωνεύεσαι και του τη λες μετά την υπόλοιπη ώρα; Επίσης νομίζω είσαι αρκετά ικανός να καταλάβεις γιατί και ένα συγκεκριμένο άτομο από εδώ σε κατηγόρησε γι αυτό που λες. Γιατί ήρθε το παιδί να πει την άποψή του, το οποίο έκανε και μπορεί να κάνει, κι εσύ με το καλημέρα του άρχισες τις ειρωνείες. Όταν ένα πράγμα επαναλαμβάνετε αέναως, αυτό δεν είναι συζήτηση. Λέγεται τρολάρισμα. Και όταν λες κάτι χωρίς να ξέρεις, δικαιολογείσαι ακριβώς επειδή δεν ξέρεις. Αφού όμως σου εξηγήσουν, και συνεχίζεις τα ίδια, επίσης δεν είναι συζήτηση. Λέγεται τρολάρισμα. Επειδή είχεις ήδη κάνει την κουβέντα αυτήν πιο πριν ξανά με άλλο άτομο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος που δεν έχει μιλήσει να έρθει και να εκφράσει τις ίδιες απόψεις με τα δικά του επιχειρήματα. Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι μιλάμε, εσύ "εξηγείς" και μετά πρέπει ντε και καλά να πειστούν όλοι και να σταματήσει η κουβέντα, κι αν τυχόν κάποιος συνεχίσει να έχει άλλες απόψεις γιατί δεν πείστηκε, τότε "τρολλάρει" και είναι άξιος αέναης ειρωνείας και περιφρόνησης. Αυτό το μήνυμα έδωσες με το συγκεκριμένο ποστ και με την στάση σου έπειτα. Μην το αντιστρέφεις και κάνεις τον θιγμένο λοιπόν. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2016 από Gilmaru 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Υπάρχει κάποιος που μισείτε;Εκδικηθείτε τον!https://spoiled.io/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Και μια ανάλυση της μάχης για όσους θέλουν hard data. https://warisboring.com/game-of-thrones-just-revolutionized-t-v-battle-a27a0e784e16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Σε όσους αρέσει η υπερ-ανάλυση μαχών τέτοιου τύπου, προτείνω τον εξής τυπά που ασχολείται με μεσαιωνικές μάχες και όπλα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα