Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα τελευταία 2 βιβλία του Μάρτιν για να δεις πως έχεσε πραγματικά τους χαρακτήρες του...

Εάν πιστεύεις ότι και ο συγγραφεύς δεν έκανε μεγάλες αρνητικές αλλαγές στους χαρακτήρες-πλοκή-διαλόγους για να βγάλει 7 βιβλία από τα 4-5 που ήθελε αρχικά τότε μάλλον αυταπατάσαι.

Πες μου μια κακογραμμένη αλλαγή, χωρίς λογική, που δεν βγάζει νόημα αφηγηματικά ή σαν character development ενός από τους major χαρακτήρες στα βιβλία.

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αντιθετο θα ελεγα.. ΟΙ περισσοτεροι βλεπουν την πρωτη εκδοση που βγαινει στα 300mbs.. Λιγοι την βλεπουν στα 720p και ελαχιστοι οπως και εγω, αποκλειστικα 1080p, και ας αργησω και 2 ημερες.

Αν τη βλέπουν χαράματα Κυριακής προς Δευτέρα, ίσως. Πάντως Δευτέρα μεσημεράκι που συνήθως κοιτάζω εγώ, υπάρχει ήδη η 720p.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν τη βλέπουν χαράματα Κυριακής προς Δευτέρα, ίσως. Πάντως Δευτέρα μεσημεράκι που συνήθως κοιτάζω εγώ, υπάρχει ήδη η 720p.

και 8-9 το πρωί Δευτέρας να το βλέπουν έχει βγει και 720 και 1080p...

Δημοσ.

Ρε απόγονοι του Μεγαλέξανδρου, ανοίξτε ένα νήμα δικό σας να ανταλλάξετε στρατηγικές, εδώ συζητάμε για άλλο πράμα

• Like 4
Δημοσ.

Το λεω απο την αποψη, οτι δεν τους ενδιαφερει να εχει καλη ποιοτητα.. Εξαλλου παρα πολλοι το βλεπουν σε λαπτοπ ή pc monitor. Λιγοι το βλεπουν σε μεγαλη τηλεοραση.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα video που μου υπέδειξαν σχετικά με πτώση της ποιότητας της σειράς σε θέματα σεναρίου/διαλόγων κτλ.
Δεν συμφωνώ με όλα όσα λένε αλλά στα περισσότερα είναι όπως τα έχουμε πει μερικά μέλη εδώ. Σημειωτέων ότι ανέβηκε πριν την προβολή του 9ο επεισοδίου

Πες μου μια κακογραμμένη αλλαγή, χωρίς λογική, που δεν βγάζει νόημα αφηγηματικά ή σαν character development ενός από τους major χαρακτήρες στα βιβλία.

Συμφωνώ, ναι ο Martin το έχει τραβήξει πολύ, σε σημείο να κουράζει σε μερικά character arcs, αλλά δεν έχει χάσουν ξαφνικά τον εαυτό τους και να κάνουν άσχετα πράγματα. Πχ ο νάνος που είναι έμενα η ποιο τραβηγμένη ιστορία στα 2 τελευταία, δεν σταμάτησε να είναι ο witty, smart-mouth dwarf που αγαπήσαμε έως τότε. Απλά κάθε 10 μέτρα πέφτει και σε άλλη σεναριακη λακουβα προκειμένου να καθυστερήσει να φτάσει τον Meereen.
Δημοσ.

Στο λινκ λεει μεσα οτι παιρνουν χρηματοδοτηση απο EU funds. Δεν το ξερα αυτο. Απ την τσεπη μας το πληρωνουμε :P

Αρα ακυρο και το επιχειρημα "μην κραζεις γιατι το κατεβαζεις τσαμπε" :D

Δημοσ.

Επίσης λέει ότι τα funds χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε έδαφος της Ε.Ε.

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει δηλαδή.

Δημοσ.

Μερικοί είναι εντελώς καμμένοι: σε μια σειρά με δράκους, μάγισσες, νεκραναστάσεις, και τύπισσες που δεν καίγονται, σχολιάζουν αν η μάχη είναι μούφα και έχει υπερβολές.... 

• Like 10
Δημοσ.

Μερικοί είναι εντελώς καμμένοι: σε μια σειρά με δράκους, μάγισσες, νεκραναστάσεις, και τύπισσες που δεν καίγονται, σχολιάζουν αν η μάχη είναι μούφα και έχει υπερβολές.... 

Εεεπ. Κι άλλος χουντικός που απαγορεύει σε άλλους να λένε την άποψή τους. Ρε πού πάμε....

Δημοσ.

Εεεπ. Κι άλλος χουντικός που απαγορεύει σε άλλους να λένε την άποψή τους. Ρε πού πάμε....

Ρε μεγάλε η άποψη μου είναι ότι οι απόψεις που λένε οι άλλοι είναι μλκιες. 

Ποιος σου απαγόρευσε να πεις την μλκ σου, και από που και ως που με λες χουντικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...