Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Το επεισοδιο ηταν επος αντιστοιχο του επιπεδου της σειρας που ανηκει στις κορυφαιες ολων των εποχων. Περα απο τις αστειοτητες των αργοσχολων σχετικα με "αναληθοφανη" συμβαντα και τις κλασικες ακυρες γκρινιες οι σκηνες της μαχης ηταν κινηματογραφικης κλασης ,πραγμα εξαιρετικα σπανια για σειρα ,απορρεια του μεγαλου διαθεσιμου μπατζετ για αυτο το επεισοδιο και της πολυ καλης σκηνοθεσιας. Ειδικοτερα οι εφορμησεις του ιππικου στα κοντινα πλανα μετεφεραν επακριβως την σφροδροτητα και την ενταση της μαχης.Το "καδραρισμα " του πλανου σε συνδυασμο με τον ηχο και την τοποθετηση της καμερας στον εγκλωβισμενο Snow κατω απο πτωματα και ποδοπατημενο απο πανικοβλητους στρατιωτες και wildings ανηκει αναμφιβολα στην παγκοσμια ανθολογια των σκηνων μαχης . Σαν θεατης ενιωθες να ασφυκτιας ,σαν να κοβοταν η δικη σου ανασα, τοσο παραστατικη και ανατριχιαστικα ατμοσφαιρικη ηταν. Με λιγα λογια ο ορισμος του επους. Κατι σχετικο με καποια ακυρα σχολια ,υπαρχουν αρκετοι που βλεπουν την σειρα στα pc τους σε ποιοτητα για τυφλους η' "αφρικανους" ,αυτοι ολοι λοιπον οπως ειναι φυσικο βλεπουν κλασμα της σειρας και του εκαστοτε επεισοδιου και για αυτο η αποψη τους δεν μετραει . Οταν θα την δουν οπως πρεπει πολιτισμενα και οχι "τριτοκοσμικα" ας ερθουν εδω να σχολιασουν... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Κατι σχετικο με καποια ακυρα σχολια ,υπαρχουν αρκετοι που βλεπουν την σειρα στα pc τους σε ποιοτητα για τυφλους η' "αφρικανους" ,αυτοι ολοι λοιπον οπως ειναι φυσικο βλεπουν κλασμα της σειρας και του εκαστοτε επεισοδιου και για αυτο η αποψη τους δεν μετραει . Οταν θα την δουν οπως πρεπει πολιτισμενα και οχι "τριτοκοσμικα" ας ερθουν εδω να σχολιασουν... Οι περισσότεροι τη βλέπουν σε 720p ή 1080p με 5.1 ήχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Οι περισσότεροι τη βλέπουν σε 720p ή 1080p με 5.1 ήχο. το 9ο επεισόδιο το βλέπεις μόνο 1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλο το επεισοδιο. Προβλεψιμο καργα βεβαια αλλα ok δεν τρεχει και τιποτα με αυτο. Καποιες σκηνες βεβαια αν κατσεις και το ψειρισεις ειναι οχι μονο για γελια, αλλα για γελια και για κλαματα μαζι... Με πιο χαρακτηριστικες και γελοιες την τελεια περικυκλωση του στρατου του Χιονη (δεν πρεπει να εμεινε ουτε ατομο για δειγμα απο εξω..) και φυσικα το ορος που δημιουργηθηκε απο τα πτωματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Καλο το επεισοδιο. Προβλεψιμο καργα βεβαια αλλα ok δεν τρεχει και τιποτα με αυτο. Καποιες σκηνες βεβαια αν κατσεις και το ψειρισεις ειναι οχι μονο για γελια, αλλα για γελια και για κλαματα μαζι... Με πιο χαρακτηριστικες και γελοιες την τελεια περικυκλωση του στρατου του Χιονη (δεν πρεπει να εμεινε ουτε ατομο για δειγμα απο εξω..) και φυσικα το ορος που δημιουργηθηκε απο τα πτωματα.... Άντε πάλι απ' την αρχή... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Άντε πάλι απ' την αρχή... Εληξε η συζητηση για το επεισοδιο? Δεν δεχεστε αλλες αποψεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εληξε η συζητηση για το επεισοδιο? Δεν δεχεστε αλλες αποψεις? Όταν ένα πράγμα επαναλαμβάνετε αέναως, αυτό δεν είναι συζήτηση. Λέγεται τρολάρισμα. Και όταν λες κάτι χωρίς να ξέρεις, δικαιολογείσαι ακριβώς επειδή δεν ξέρεις. Αφού όμως σου εξηγήσουν, και συνεχίζεις τα ίδια, επίσης δεν είναι συζήτηση. Λέγεται τρολάρισμα. Και τώρα που ενημερώθηκες για το αν «δεχόμαστε» (ποιοι είμαστε εμείς άραγε?) άλλες απόψεις, κατέθεσε ελεύθερα την άποψή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Για να επαναλαμβανεσαι, αν δεν κανω λαθος, πρεπει να γραψεις πανω απο μια φορα. Εσυ μπορει να επαναλαβανεσαι και να τρολαρεις επομενως, εγω οχι.... Και πολυ θα ηθελα να μαθω τι ακριβως ειναι αυτο που δεν ξερω εγω, αλλα το ξερεις πολυ καλα εσυ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Για να επαναλαμβανεσαι, αν δεν κανω λαθος, πρεπει να γραψεις πανω απο μια φορα. Εσυ μπορει να επαναλαβανεσαι και να τρολαρεις επομενως, εγω οχι.... Και πολυ θα ηθελα να μαθω τι ακριβως ειναι αυτο που δεν ξερω εγω αλλα το ξερεις εσυ... Αυτά που λες, έχουν γραφτεί ήδη και απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Δεν είναι πυρηνική φυσική, ούτε υπάρχει υπόγεια σκοτεινή συνωμοσία και κρυφά νοήματα από πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αυτά που λες, έχουν γραφτεί ήδη και απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Δεν είναι πυρηνική φυσική, ούτε υπάρχει υπόγεια σκοτεινή συνωμοσία και κρυφά νοήματα από πίσω. Εγω δεν επιτρεπεται δηλαδη να γραψω την αποψη μου επειδη καποιος αλλος μπορει να ειχε την ιδια αποψη πριν απο εμενα? Οποιος προλαβει δηλαδη και μετα οι αλλοι μουγκα? Και προφανως καμια προηγουμενη απαντηση ή επεξηγηση (μιας και διαβασα τα προηγουμενα) δεν με καλυψε οσον αφορα τις σκηνες που εγραψα... Αν και μου αρεσε οπως ειπα το επεισοδιο, οι συγκεκριμενες σκηνες ηταν για γελια για μενα. Αν εσενα σου αρεσαν και σου φανηκαν αληθοφανεις ok no problem... Μην μου τα πρηζεις ομως και μιλας και με υφακι επειδη εγω εχω διαφορετικη αποψη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εν τω μεταξύ νομίζω οτι πρώτη φορα είδαμε πως ηταν πραγματικά οι μάχες με σπαθιά ασπίδες κτλ.Δλδ πολλές φορες υπήρχε τσαλαπάτημα και συνωστισμός τέτοιος που δε μπορούσε καποιος ουτε καν να σηκώσει το σπαθί του.Πολλες φορες πέθαναν μαχητές απο ασφυξία ή ποδοπάτημα ή ακομα και απο δικούς τους που πάνω στο μπάχαλο της μαχης τους μπέρδεψαν με αντιπάλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 10αρακι μου λαμπρο, φεγγε μου να περπατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εν τω μεταξύ νομίζω οτι πρώτη φορα είδαμε πως ηταν πραγματικά οι μάχες με σπαθιά ασπίδες κτλ.Δλδ πολλές φορες υπήρχε τσαλαπάτημα και συνωστισμός τέτοιος που δε μπορούσε καποιος ουτε καν να σηκώσει το σπαθί του.Πολλες φορες πέθαναν μαχητές απο ασφυξία ή ποδοπάτημα ή ακομα και απο δικούς τους που πάνω στο μπάχαλο της μαχης τους μπέρδεψαν με αντιπάλους. Φάνηκε ξεκάθαρα στην αρχή που ο John δεν ήξερε ποιος ήταν δικός του ή αντίπαλος. Η μάχη ήταν γυρισμένη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εγω δεν επιτρεπεται δηλαδη να γραψω την αποψη μου επειδη καποιος αλλος μπορει να ειχε την ιδια αποψη πριν απο εμενα? Οποιος προλαβει δηλαδη και μετα οι αλλοι μουγκα? Και προφανως καμια προηγουμενη απαντηση ή επεξηγηση (μιας και διαβασα τα προηγουμενα) δεν με καλυψε οσον αφορα τις σκηνες που εγραψα... Αν και μου αρεσε οπως ειπα το επεισοδιο, οι συγκεκριμενες σκηνες ηταν για γελια για μενα. Αν εσενα σου αρεσαν και σου φανηκαν αληθοφανεις ok no problem... Μην μου τα πρηζεις ομως και μιλας και με υφακι επειδη εγω εχω διαφορετικη αποψη... Μπορείς να έχεις ό,τι άποψη θέλεις. Είναι γνωστή άλλωστε η παροιμία για τις γνώμες και τις..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Στην εποχή της μετριότητας κάποιου του χάριζαν ένα γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια. Να δω τι θα λέτε - βλέπετε ορισμένοι όταν τελειώσει η σειρά. 9.5 μέχρι τώρα και έχει πιθανότητες για παραπάνω. Στις σκηνές της μάχης ορισμένα σχόλια που γίνονται πρέπει να λάβουν υπόψη ότι έχει μεγάλο μπάτζετ η σειρά σε σχέση με τις περισσότερες αλλά δεν έχει μπάτζετ Άρχοντα δαχτυλιδιών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα