Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατσε φιλε πραγματικα τωρα συγκρινειας αυτο το αριστουργημα,με την μαχη που ειδαμε εχθες?

Εκτος αν ειναι ειρωνικη η συγκριση σου αυτη,που τοτε ναι εγκρινω!

Κι εσύ με την σειρά σου συγκρίνεις το μπάτζετ και την ετοιμασία του αριστουργήματος με το αντίστοιχο ενός επεισοδίου TV Series? Εκτός κι αν κι εσύ με την σειρά σου το λες ειρωνικά, οπότε πάσο. ;)

πραγματικά έριξα το γέλιο της αρκούδας όταν έβλεπα τους δράκους να κάθονται σταθεροί και να καίνε πλοία,ενώ οι ναυτες εσκουζαν σαν αδερφοντοθρακι... Ναι ρε φιλε όταν πετάει φωτιά ένας δράκος χεζεσαι και παθαίνεις σοκ στο πρώτο λεπτό,στο δεύτερο όμως αντιδράς,ειδικα απέναντι σε σταθερό στόχο μεγέθους γαμημενης πολυκατοικίας!!

Να σε έβλεπα εσένα τι θα έκανες στην θέση τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η στην σκηνη με τους sons of the harpy,που btw κανενας δεν μας εξηγησε...

Aλλα το γελοιο στην σκηνη αυτη ηταν ο αποκεφαλισμος του τυπα.Σοβαρα τωρα εκατσε περιπου 3 λεπτα,μεχρι να φτασει το καλασαρ αργα αργα σε αυτον,Για γελια :-D

Η στην σκηνη με τους sons of the harpy,που btw κανενας δεν μας εξηγησε...

Aλλα το γελοιο στην σκηνη αυτη ηταν ο αποκεφαλισμος του τυπα.Σοβαρα τωρα εκατσε περιπου 3 λεπτα,μεχρι να φτασει το καλασαρ αργα αργα σε αυτον,Για γελια :-D

Δεν χρειάζεται μεγάλη σκέψη. Προφανώς και η επίθεση δεν ήταν μόνο από την θάλασσα, εφόσον είχαν υποστηρικτές και μέσα.

Κι εσύ με την σειρά σου συγκρίνεις το μπάτζετ και την ετοιμασία του αριστουργήματος με το αντίστοιχο ενός επεισοδίου TV Series? Εκτός κι αν κι εσύ με την σειρά σου το λες ειρωνικά, οπότε πάσο. ;)

Οσον αφορα budget ειμαι αρκετα σιγουρος οτι δεν τους ελειψε απολυτως τιποτα.Η πιο ακριβη σειρα ever ειναι και ειδικα σε επεισοδια οπως αυτο ,τα οποια θελουνε να βαλουνε για υποψηφιοτητα σε βραβεια,ε ναι θα ριξει και το ιδιο το hbo οσα χρηματα γουσταρουνε οι σκηνοθετες.

Οσον αφορα την προετοιμασια...ε συγγγνωμη αλλα η ομαδα που σκηνοθετει τα πραγματα του βορρα ,δεν ειχε και καμια αλλη "μεγαλη" σκηνη για την σεζον αυτη.Φιλε πανω κατω τα παιδια ειχανε ενα ολοκληρο χρονο για να φτιαξουνε την μαχη αυτη.Oi αντιστοιχες μαχες στο lotr παρομοιο χρονο θα χρειαστηκανε για να φτιαχτουνε.

Και παιδια ο μονος λογος που συγκρινω τοσο αδικα got με lotr ειναι επειδη καποιοι θεωρουνε οτι η σειρα εχει φτασει σε επιπεδα hollywood.

Εμενα προσωπικα η αρχη της μαχης μου θυμισε αρκετα αυτην την σκηνη απο lotr.

Δεν χρειάζεται μεγάλη σκέψη. Προφανώς και η επίθεση δεν ήταν μόνο από την θάλασσα, εφόσον είχαν υποστηρικτές και μέσα.

Μωρε το καταλαβα αυτο,απλα δεν μας εξηγησαν τι εκαναν αυτοι οι ευγενεις εκει εξω.

Το ότι πλέον έχουμε φτάσει σε σημείο να σχολιάζουμε σαν αρνητικό τη στάση του σώματος ενός κομπάρσου πριν πεθάνει, μάλλον βασίζεται σε έναν από τους πολλούς λόγους που η σειρά είναι τεράστια επιτυχία. :D

• Like 4

Το ότι πλέον έχουμε φτάσει σε σημείο να σχολιάζουμε σαν αρνητικό τη στάση του σώματος ενός κομπάρσου πριν πεθάνει, μάλλον βασίζεται σε έναν από τους πολλούς λόγους που η σειρά είναι τεράστια επιτυχία. :D

Φιλε η ατελεια ειναι ατελεια.Εγω απο την πρωτη το παρατηρησα αυτο το λαθος,και ειμαι σιγουρος πολλοι ακομα.

Βλεπω το 10/10 στο imdb παραμενει ακουνητο!

ή ότι η σειρά πολύ απλά υποβιβάζει τη νοημοσύνη του θεατή.

Και όχι τυχαία,ειδικά αν διαβάσει κανείς τον αλλο που ρωτάει Εγώ τι θα έκανα στη θέση κάποιων ....

Δλδ νταξ

Να σε έβλεπα εσένα τι θα έκανες στην θέση τους.

Είσαι σε μάχη επιτιθέμενος,με συντριπτική υπεροπλία,ξαφνικά σκάνε μύτη 3 ελικόπτερα και σκορπανε τον όλεθρο,οι χειριστές όμως είναι μογγολακια και κάθονται σταθεροί και βάλλουν.

Εσυ και κάποιες εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες,συμπολεμιστές σου,δεν κινδυνεύετε άμεσα,ενω βλέπετε τον χαμό.

Τι κάνετε; βάζετε τα κλάματα ή ανταποδιδετε;

Αν βάζετε τα κλάματα,πηγαίνετε στον πλησιέστερο προβολο και πηδατε,ζειτε άδικα και είστε βάρος στην κοινωνία,την ανθρωπότητα και σπαταλάτε πόρους του πλανήτη.

Τρίχες. Εγώ όταν είδα το επεισόδιο ήξερα μέσες άκρες αυτά:

Ότι θα γινόταν μάχη, ότι θα ήταν πολύνεκρη, ότι θα κέρδιζε ο Τζον, ότι θα εμφανίζονταν ο Λιτλφίνγκερ.

Δεν ήξερα ούτε κατά διάνοια αυτά:

Το κόλπο του Ράμσεη με τον Ρίκον. Αν τα βέλη θα πετύχαιναν τον Ρίκον και ποιο από όλα, κάθε βέλος που έριχνε λέω αυτό θα τον πετύχει, έστω στο πόδι για να σέρνεται. Το ότι ο Ντάβος θα ανακάλυπτε το ελάφι που είχε κάνει δώρο στην Σηρίν, δεν ήξερα αν ο Τζον θα πέθαινε, και αν πέθαινε πώς θα πέθαινε και τι θα ακολουθούσε. Είχα δει την εικόνα του Τζον να στέκεται μόνος μπροστά στο εχθρικό ιππικό και ούτε να διανοηθώ δεν μπορούσα τον τρόπο που θα την σκαπούλαρε, να τον προσπεράσει δηλαδή το δικό του ιππικό. Δεν περίμενα ότι οι Σταρκ όχι μόνο θα είχαν τοξότες, αλλά συνειδητά θα απέφευγαν να τους χρησιμοποιήσουν. Δεν τολμούσα να φανταστώ ότι οι Wildlings θα δείλιαζαν και θα υποχωρούσαν!!! Δεν ήξερα το αποτέλεσμα της αντιπαράθεσης Τζον-Ράμσεη. Όταν τον είχε ρίξει κάτω, ανά πάσα στιγμή λέω τώρα το μ..... θα τραβήξει το μαχαίρι που είχε πίσω στη μέση και θα του την ρίξει πούστικα, ειδικά όταν γύρισε να κοιτάξει την Σάνσα και δεν πρόσεχε, λέω πάει τώρα τον χάσαμε τον γιαννάκη. Δεν ήξερα την κατάληξη του Ράμσεη. Ούτε να φανταστώ δεν θα μπορούσα τον τρόπο που διάλεξαν οι δημιουργοί για να πεθάνει.

Και φυσικά δεν ήξερα τι θα γινόταν στο Μηρήν, πέρα από το προφανές

θα επενέβαιναν οι δράκοι. Για αυτό δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ. Αφού γύρισε η βασίλισσα πάνω στο δράκο φυσικά και θα τον χρησιμοποιούσε. Αυτό έλειπε. Το τι και πώς μετά ήταν έκπληξη, αλλά και έκπληξη να μην ήταν, οι σκηνές με τους δράκους ήταν άλλο πράγμα τελείως. Τις ξαναβλέπω ξανά και ξανά παρόλο που ξέρω ακριβώς τι θα γίνει και δεν βαριέμαι.

Και φυσικά δεν περίμενα όλες αυτές τις σκηνές μάχης, έκρηξη αδρεναλίνης τελείως. Ήξερα ότι θα ήταν προσεγμένες σκηνές, αλλά όχι κι έτσι.

Ξεκολλάτε ορισμένοι. Άμα θέλετε να μην είναι προβλέψιμα τα επεισόδια, κόψτε τα φόρουμ του GOT. Πάτε και διαβάζετε όλα τα σπόιλερ και τις διαροές και τις ψαγμένες συζητήσεις, και μετά έρχεστε πίσω και κλαίγεστε ότι δεν ήταν έκπληξη όσα είδατε. Σε τελική ανάλυση το είπαμε δεκάδες φορές: Άμα την βρίσκετε τόσο χάλια και προβλέψιμη την σειρά, παρατήστε την. Δείτε κάτι άλλο που δεν είναι χάλια και προβλέψιμο και είναι και σε ανώτερο επίπεδο. Αφήστε τους υπόλοιπους τους φουκαράδες να βασανιζόμαστε.

Ξέχασες επίσης να αναφέρεις τα σκατά που πάτησε ο john.Δεν το περίμενα

Γ#μησε η επεισοδιάρα τι να λέμε ?

Απλά

Λυπήθηκα τον Γίγαντα. Αυτό που έλεγα όλη την ώρα ήταν "Μα καλά δεν έκατσαν να του φτιάξουν ένα όπλο, μια ασπίδα, κάτι ?

:(

• Like 2

Ξεκολλάτε ορισμένοι. Άμα θέλετε να μην είναι προβλέψιμα τα επεισόδια, κόψτε τα φόρουμ του GOT. Πάτε και διαβάζετε όλα τα σπόιλερ και τις διαροές και τις ψαγμένες συζητήσεις, και μετά έρχεστε πίσω και κλαίγεστε ότι δεν ήταν έκπληξη όσα είδατε. Σε τελική ανάλυση το είπαμε δεκάδες φορές: Άμα την βρίσκετε τόσο χάλια και προβλέψιμη την σειρά, παρατήστε την. Δείτε κάτι άλλο που δεν είναι χάλια και προβλέψιμο και είναι και σε ανώτερο επίπεδο. Αφήστε τους υπόλοιπους τους φουκαράδες να βασανιζόμαστε.

Φιλε αγαπαμε την σειρα και παντα θα ισχυει αυτο.

Το προβλημα που εχω δεν εχει να κανει καθολου με το αν ηταν κατι αναμενομενο η οχι.Εγω ειχα διαβασει ολα τα βιβλια πριν καν φτασει η σειρα στην τεταρτη σεζον.Ηξερα ποια θα ειναι η εκβαση μιας μεγαλης και σημαντικης σκηνης οπως red wedding,οπως θανατος tywin,οπως oberyn vs mountain,οπως την δικη του Τυριον,οπως blackwater....και πολλα ακομα.Το γεγονος οτι ηξερα την εκβαση της σκηνης δεν αφαιρεσε ουτε στο ελαχιστο απο την εμπειρια μου ως θεατης!Και αυτο για ποιο λογο λες?Διοτι ολα εγιναν στην εντελεια,υπηρχει συναισθημα,υπηρχει δραση, τα παντα.Δεν ξερω τι ελειπε απο το χθεσινο, αλλα δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ΚΑΤΙ ελειπε απο αυτο.

• Like 2

Τύφλα να έχει το Ozymandias, δηλαδή. Υπερβολή το 10/10.

πο πο ρε συ τι μου θύμισες....

εννοείται υπερβολή το 10/10 για εμένα το 10/10 το έχει ως τώρα το rains και το hardhome

• Like 2

Πότε έγινε καθυστερημένος?

όταν πέρασαν κάποιες χιλιάδες ιπποτών κάτω απο τη μύτη και 200μ απο το κάστρο του.

Όταν άφησε την πύλη του κάστρου και το ίδιο το κάστρο εντελώς ανοχύρωτα...

Ειδικά στη σκηνή με τον γίγαντα έπρεπε να τον έχει κάψει με λάδι,σε δεύτερα...

Τεσπα απογοητευση εντελώς..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...