Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε καλα προφανως ο κοσμακης θα εντυπωσιαστει!Εγινε fan service τρελο,παιχτηκε μεγαλη μαχη,ειδανε και λεσβιακο φλερτ...τι αλλο να ζητησει ο κοινος θεατης?

Εκτως αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου τελειως πανω απο τους υπολοιπους απο πλευρας γουστου οταν γραφεις πραγματα οπως αυτο :P

• Like 2
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικα νομιζω οτι καποιοι δεν ξερετε τι βλεπετε.

Ναι θα μπορουσε ο Ρικον να κανει ζιγκ ζαγκ μηπως και γλυτωσει οπως θα μπορουσε ο Ραμσει να τον ειχε σκοτωσει επιτοπου

Ναι θα μπορουσαν να ειχαν κανει τον Γουν Γουν τανκ και να τα σκισει ολα μονος του

Θα μπορουσε επισης η Καλιση  να τα καψει ολα ή Σερσει να βαλει το ζομπι να σκοτωσει τους παντες και αλλα 1002 παραδειγματα. Το θεμα ειναι οτι γινονται ολα με ενα τροπο ωστε να εξυπηρετουν το σεναριο, η συγκριση με αλλες ταινιες (σκηνες απο αυτες) και το τι θα μπορουσε να ειχε γινει ειναι χαζο γιατι τοτε δεν θα ταν αυτο που βλεπουμε

Το θεμα ειναι οταν φτιαχνεις μια ιστορια να εινα ολα αληθοφανη...οκ εχουμε ζομπια και δρακους και τα λοιπα,αλλα ολα τα υπολοιπα πρεπει να εφαρμοζονται οπως και στον αληθινο κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.

To επόμενο επεισόδιο θα είναι 69 λεπτά :devil:

Πραγματικα νομιζω οτι καποιοι δεν ξερετε τι βλεπετε.

Ναι θα μπορουσε ο Ρικον να κανει ζιγκ ζαγκ μηπως και γλυτωσει οπως θα μπορουσε ο Ραμσει να τον ειχε σκοτωσει επιτοπου

Ναι θα μπορουσαν να ειχαν κανει τον Γουν Γουν τανκ και να τα σκισει ολα μονος του

Θα μπορουσε επισης η Καλιση  να τα καψει ολα ή Σερσει να βαλει το ζομπι να σκοτωσει τους παντες και αλλα 1002 παραδειγματα. Το θεμα ειναι οτι γινονται ολα με ενα τροπο ωστε να εξυπηρετουν το σεναριο, η συγκριση με αλλες ταινιες (σκηνες απο αυτες) και το τι θα μπορουσε να ειχε γινει ειναι χαζο γιατι τοτε δεν θα ταν αυτο που βλεπουμε

σε αυτά που λες έχεις δίκιο τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν αυτές τις λογικές σκέψεις.

Επίσης

Ο Γουν γουν θα μπορούσε να παίρνει τα πτώματα και να τα πετάει στους αντιπάλους ή να τα χρησιμοποιεί σαν ρόπαλα.

Δημοσ.

Εκτως αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου τελειως πανω απο τους υπολοιπους απο πλευρας γουστου οταν γραφεις πραγματα οπως αυτο :P

Εισαι καχεκτικουλης,δεν το εννοουσα φυσικα ετσι.Προφανως δεν ειμαι επανω απο τον κοινο θαετη,απλα προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον αλλο λογο εκτος απο extravaganza σκηνες που ειδαμε ,να δωσεις δεκαρι σε τετοιο επεισοδιο,απλα δεν μπορω να το κατανοησω.

Δημοσ.

Εισαι καχεκτικουλης,δεν το εννοουσα φυσικα ετσι.Προφανως δεν ειμαι επανω απο τον κοινο θαετη,απλα προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω για ποιον αλλο λογο εκτος απο extravaganza σκηνες που ειδαμε ,να δωσεις δεκαρι σε τετοιο επεισοδιο,απλα δεν μπορω να το κατανοησω.

Θα το καταλαβεις αν δεις ποσο ειχαν παρει τα προηγουμενα επεισοδια μετα απο αυτο με τον Hodor. Μια απο τα ιδια και στο Hardhome περυσι. Γιατι ειναι που λεμε οτι αυτο περιμενεις να δεις σε ολοκληρη την season και βαθμολογεις(υποτιθεται)με βαση ποσο πολυ σε γεμισε το αναμενομενο αυτο επεισοδιο.

Δημοσ.

Ε καλα προφανως ο κοσμακης θα εντυπωσιαστει!Εγινε fan service τρελο,παιχτηκε μεγαλη μαχη,ειδανε και λεσβιακο φλερτ...τι αλλο να ζητησει ο κοινος θεατης?

boobs

• Like 1
Δημοσ.

Καλό το μπλα μπλα αλλά ο κόσμος θέλει μάχες, δράκους κτλ. Για τις ευκολίες του σεναρίου τα έχουμε πει άπειρες φορές αλλά για να περάσει καλά η ώρα μια χαρά είναι το GoT.

Δημοσ.

Οκ το βλεπεις εσυ απο τις προσφατες βαθμολογιες του λαου,εγω το βλεπω απο προσωπικη εμπειρια.Εχε υποψην σου οτι οι προσφατες βαθμολογιες εινα παντοτε οι πιο ανακριβεις.Ειτε ειναι πολυ γενναιοδωρες ,ειτε το αντιθετο.Εγω προσωπικα δεν θα εδινα τοση βαση σε αυτες.

• Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οταν φτιαχνεις μια ιστορια να εινα ολα αληθοφανη...οκ εχουμε ζομπια και δρακους και τα λοιπα,αλλα ολα τα υπολοιπα πρεπει να εφαρμοζονται οπως και στον αληθινο κοσμο.

ναι γιατι στον αληθινο κοσμο η πλειοψηφια νομιζεις θα ετρεχε ζιγκ ζαγκ!? Οι περισσοτεροι θα κοκκαλοναν! :P

ξαναλεω πολλα θα μπορουσανα να γινουν αλλιως πχ ενας κρυμμενος τοξοτης στην συναντηση ριχνει μια και τελος 

Δημοσ.

Καλό το μπλα μπλα αλλά ο κόσμος θέλει μάχες, δράκους κτλ. Για τις ευκολίες του σεναρίου τα έχουμε πει άπειρες φορές αλλά για να περάσει καλά η ώρα μια χαρά είναι το GoT.

Το θεμα ειναι οτι μπορουμε να εχουμε και μπλα μπλα και μαχη συγχρονως.

Δες την μαχη του Oberyn με το Βουνο,ειχαμε εναν απο τους πιο εντονους και συναισθηματικους διαλογους(καλα κυριως απο την μερια του Ομπερυν :-D ) στην σειρα,και ειχαμε παραλληλα την καλυτερη σκηνη μονομαχιας στην σειρα.

Δες την μαχη στο τειχος,οπου ειχαμε υπεροχους διαλογους,ειχαμε μια εκπληκτικα ρομαντικη σκηνη,αλα ειχαμε επισης και αριστουργηματικα σκηνοθετημενες σκηνες μαχης.

Στο επεισοδιο αυτο ενιωσε ποτε κανενας σας καμια ιδιαιτερη αγωνια?Στενοχωρηθηκε κανενας για καποιον απο τους θανατους?Υπηρξε καποιος σοβαρος και εξυπνος διαλογος?Και δεν μιλαω μονο για την μαχη στο Winterfell.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω σου λεω πως προσεγγίζω την σειρα. Κατά την αποψη μου εχει πεσει τις τελευταίες σεζον αλλα δεν σκαω γιατι απλα το βλέπω για να περναω μια ωρα ευχαριστα.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ στεναχωρήθηκα για

τον Wun Wun

βασικά η ψιλή βαθμολογία του επεισοδιου οφείλεται

στην επαναφορά των Stark στο winderfel ,ε ήμαρτον ο γέρος τους έχει ξεκλειρισει

Δημοσ.

εγώ στεναχωρήθηκα για

τον Wun Wun

Σιγα μην κατσω να στενοχωρηθω για τον

γιγαντα! Τον ειχαμε γνωρισει καθολου ως χαρακτηρα?Ξεραμε καμια προσωπικη του ιστορια?Για εμενα ενα απροσωπο γομαρι 6 μετρων ηταν.Το σοου δεν του εδωσε καν τροπο να επικοινωνησει σωστα με τους ανθρωπους.Αντιθετως στα βιβλια υπηρχε μεταφραστης wildling.Θα στενοχωρηθω για εναν "χαρακτηρα" που η μονη του λεξη στην σεζον ηταν "σνοου",και ολες τις υπολοιπες φορες γρυλιζε??Ε οχι.

Δημοσ.

καλά χαλάρωσε πλάκα κάνω....άλλωστε εγώ για δυο πράγματα στεναχωριέμαι 1.για την κατάντια αυτής της χώρας και 2.οταν χάνει ο Ολυμπιακός....ευτυχώς το δεύτερο συμβαίνει σπάνια...

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ ωραίο επεισόδιο και πολύ όμορφα σκηνοθετημένο. Το μόνο κακό ήταν ότι ήταν υπερβολικά προβλέψιμο, ενώ τέτοια επεισοδιάρα έπρεπε να σε είχε σε αναμμένα κάρβουνα.

1. Τον Ρίκον δεν τον έσωζαν ούτε οι παλιοί ούτε οι καινούριοι ούτε ο lord of light.

2. Οι ιππότες της Κοιλάδας θα έφταναν ένα βήμα πριν την ήττα.

3. Θα είχαμε νίκη, αλλά με πάρα πολλές απώλειες μπλα μπλα μπλα (ευτυχώς δεν έδωσαν πολλή έμφαση σ'αυτό)

4. Ο Ράμσει θα πέθαινε φριχτά. Σοβαρά, τα σκυλιά? fanservice στο μεγαλείο του. 

Βέβαια, εκεί που τον Τζον θα τον ποδοπατούσαν τα άλογα και έβγαλε το σπαθί, λέω "μωρε λεεες???". Ο ενθουσιασμός δεν κράτησε πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...