patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το Hype αρεσει σε καθε επιτυχημενο συγγραφεα,το εχει δηλωσει αλλωστε πολλες φορες ο Μαρτιν οτι τον κολακευει και τον ευχαριστει που τοσα εκατομμυρια ανθρωποι διαβαζουν τα βιβλια του,βλεπουν την σειρα και παθιαζονται με την δουλεια του. Η γνωμη του καθενος ειναι δικαιωμα του και καλο θα ηταν να ηρεμησουν μερικοι,γιατι το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι τους να βριζουν και να προσβαλουν οσους διαφωνουν μαζι τους ετσι?Αντε μη γινει της πουτανας εδω μεσα. Αντε τραβηξτε μια παχια μερικοι γιατι το χρειαζεστε. ωπα, ωπα, κατουρα και λιγο ρε παιχταρα εσυ και ο τατσοπουλος εντωμεταξυ γεμισαμε ποστ για ενα επεισοδιο της πλακας, δηλαδη αν γινει της πουτανας, ποσες σελιδες καθημερινα ποστ θα εχουμε; go figure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 ο σκύλος δεν μοιάζει λίγο με τον τρυφωνα σαμαρα? καλε ποιος ειναι ο τρυφωνακος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Διαφωνω μ αυτο, ειδικα για το πλοτ της Αρια. Δλδ 2 σαιζον τωρα που ειναι εκει δε δημιουργει hype? Εσυ -χωρις καμια ειρωνεια ρωταω- δεν ειχες προετοιμαστει για κατι περισσοτερο δλδ? Ναι περίμενα κάποια πράγματα και με ενόχλησε το παρκούρ με τις μαχαιριές αλλά έχει διαφορά ένα "καλό" επεισόδιο με ένα άθλιο επεισόδιο όπως το περιέγραψαν πολλοί. Προφανώς υπάρχουν άτομα που βλέπουν την σειρά για διαφορετικούς λόγους.Άλλοι για τα εφε,cgi,μάχες,άλλοι για το στορυ και έχουν διαφορετικά κριτήρια. Αυτό όμως που είναι χαζούλικο είναι τα theories.Μέχρι και site καλλυντικών ανεβάζουν theories όπου κάποιος που είχε φουμάρει μαριχουάνα χθες και είπε να γράψει στο reddit. Μετά ακολουθεί ατελείωτη σειρά shitposting και αναπαράγεται παντού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Για την πρωτη μας τα ειχαν κανει τσουρεκια μονο spiderman δεν ειχε γινει στις θεωριες τους και με την δευτερη δρακο να εχει μεσα και τους σηκωνεται. Τελικα πηρανε ολοι αυτοι μπαλες απο την εξελιξη του σεναριου και εχουν ερθει εδω τωρα και κραζουν σαν γεροντοκορες ...κλασικα πραγματα. τέσσερις σελίδες για το επεισόδιο και κανένας δε χρησιμοποίησε τέτοιους χαρακτηρισμούς.... edit ισχύει και για τον benign αυτό Παιδιά επίπεδο παρακαλώ Τις βλέπω τις κωλοτούμπες να έρχονται σε μια βδομάδα από τώρα για το πόσο γαμάτη είναι η σειρά. είμαι σίγουρος για αυτό...εμένα ο σχολιασμός μου αφορά μόνο το όγδοο επεισόδιο κατά τ αλλά είναι μια από τις πιο γαματες σειρές.... κολοτούμπα Νο1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 τέσσερις σελίδες για το επεισόδιο και κανένας δε χρησιμοποίησε τέτοιους χαρακτηρισμούς....κατούρα και λίγο ρε άντρακλα... Πριν λιγο εγραψα και στο θεμα" πως εγιναν οι ρωσοι δυνατοι " περνα και απο εκει να με κοουταρεις επειδη ξερω πως εισαι μεγαλος μου φαν και παρακολουθεις ολα μου τα ποστ συμφωνα με δικη σου ομολογια. Α και που'σαι τυπωνω και αυτογραφα σε λιγο για παρτη σου μονο ... Τυχερουληηη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Οι θεωρίες δεν ειναι κακές κι ούτε γράφονται στον αέρα. Η κατάληξη της ιστορίας της Αρυα και το πως εφτασε εκεί ας πούμε, ήταν γτπ. Τελικά : 1) Ήταν τόσο ηλιθια να κάνει τόσο σαματα και να κάθεται εύκολος στόχος για την Terminator 2) Με μια σουπιτσα κάνει παρκουρ 3) Ο Τζακεν απλά λέει οκ κερδισες (αν και παίζει να ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της με το a girl is Arya Stark) Χτιζεις εναν badass χαρακτήρα, σε μέτρησα Τζειμι κ εισαι λίγος, βέβαια εγώ είμαι πιο λιγος, κάτσε να πεθάνω οφ σκρην χωρις να κανω σαματα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εν το μεταξύ αν περάσει ένα χέρι ο Sellers ή κάποιος smod τις τελευταίες σελίδες, τα 2/3 των posts θα φύγουν λόγω spoilers... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν είναι λευτερο δλδ; Didn't ήξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εν το μεταξύ αν περάσει ένα χέρι ο Sellers ή κάποιος smod τις τελευταίες σελίδες, τα 2/3 των posts θα φύγουν λόγω spoilers... και το αλλο 1/3 λογω υβρεολογιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Πριν λιγο εγραψα και στο θεμα" πως εγιναν οι ρωσοι δυνατοι " περνα και απο εκει να με κοουταρεις επειδη ξερω πως εισαι μεγαλος μου φαν και παρακολουθεις ολα μου τα ποστ συμφωνα με δικη σου ομολογια. Α και που'σαι τυπωνω και αυτογραφα σε λιγο για παρτη σου μονο ... Τυχερουληηη μπα δεν κάνει τπτ μη σε βάζω και σε έξοδα απλώς θέλω να δω μέχρι που φτάνουν τα όρια ενός βλα.... Α και σ αυτο που αναφέρεις όλος τυχαίως λογοφερνες με ένα άλλο μέλος του forum λέγοντας του ότι αφού δε σ αρέσει είσαι άσχετος βέβαια το παλικάρι σε αποκάλεσε φασιστακο κάτι που δε με βρίσκει απολύτως σύμφωνο αλλά κοντευεις... στο συγκεκριμένο νήμα που ανέφερα ότι παρακολουθώ τα ποστ σου..... τι να κάνω αφού είσαι σε όλα τα θέματα παρών όπου και να διαβάσω τσουπ και ο fotis13 σαν την τσου...... και όπως κατάλαβες ήταν σε τελείως ειρωνικό τόνο... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2016 από jokerakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εν το μεταξύ αν περάσει ένα χέρι ο Sellers ή κάποιος smod τις τελευταίες σελίδες, τα 2/3 των posts θα φύγουν λόγω spoilers... Εχει κανει quote ο mike299 το ποστ μου και φαινεται spoiler tag fail ενω δυο απο ποστ απο πανω ειναι το original δικο μου με κανονικα spoiler tags. Τωρα αν εκανα λαθος apologies αλλα νομιζω οτι το ειχα ποσταρει κανονικα χωρις παρεμβαση mod. ΥΓ: Χαλαρωστε λιγο με τους χαρακτηρισμους, guys. Δεν υπαρχει αναγκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFiA11 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εχει κανει quote ο mike299 το ποστ μου και φαινεται spoiler tag fail ενω δυο απο ποστ απο πανω ειναι το original δικο μου με κανονικα spoiler tags. Τωρα αν εκανα λαθος apologies αλλα νομιζω οτι το ειχα ποσταρει κανονικα χωρις παρεμβαση mod. ΥΓ: Χαλαρωστε λιγο με τους χαρακτηρισμους, guys. Δεν υπαρχει αναγκη. Ο τίτλος του thread προειδοποιεί για σπόιλερς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Στην ουσια η κατασταση εκτραχύνθηκε οταν καποιοι στους οποιους αρεσε το επεισοδιο (σεβαστο προφανως), αντι να πουν "εμενα μ'αρεσε κλπ" ειπαν "ειστε ολοι peasants,αχαριστοι,αμορφωτοι κλπ". Νταξει για ορισμενους που κραζουν συνεχεια το καταλαβαινω, αλλα υπαρχει η παραθεση αν θες να αναφερθεις συγκεκριμενα. Απο κει και περα, σε ολο το ιντερνετ επεσε κραξιμο για το επεισοδιο οποτε ενα point πρεπει να το χει τοσος κοσμακις. Κατεβειτε απο το αλογο και οι μεν και οι δε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 @SoFiA11 Προειδοποιεί για τα spoilers από 1-5, όχι για την 6η σεζόν. Αν γίνει αυτό στο τελευταίο επεισόδιο θα βγω με σημαία των Lannister στην Ομόνοια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλά, πως μπορείτε μερικοί και συμπαθείτε βουνό και Σέρσεϊ. Dorne Remembers(ακατάλληλες εικόνες): Ειδικά τώρα με αυτό που έγινε με το Gay Bar. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα