Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως "βασιλιαδες" αναφερομουν στους Μπολτον, Μαρτελ και Μπειλον οπως ειπε κι ενας φιλος πιο πανω. Δεν ηταν βασιλιαδες αλλα επικεφαλεις των 3 βασιλειων.

Το hype το διαμορφώνουν τα βλαχο-fans που φτιάχνουν στο μυαλό τους theories.....

Διαφωνω μ αυτο, ειδικα για το πλοτ της Αρια. Δλδ 2 σαιζον τωρα που ειναι εκει δε δημιουργει hype? Εσυ -χωρις καμια ειρωνεια ρωταω- δεν ειχες προετοιμαστει για κατι περισσοτερο δλδ?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η σκηνή με τα ανέκδοτα πιάνεται ως ανάπτυξη χαρακτήρων επιπέδου GoT? :P

επισης μπορει να μου πει καποιος  ποιανού είναι τα καραβια και γιατί έκαναν επίθεση?

όλοι φιλικά δεν πήγαιναν στην καλιση?

Των δουλεμπόρων

• Like 2
Δημοσ.

Το hype το διαμορφώνουν τα βλαχο-fans που φτιάχνουν στο μυαλό τους theories.....

Ακριβως αυτο .

Εχω σκασει στα γελια με ολους αυτους που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν ,ταυτοχρονα εχουν και απειρο ελευθερο χρονο και εχουν φαει ολο το ιντερνετ  να ψαχνουν για την σειρα ολοκληρες  θεωριες ,σεναρια επι σεναριων και στο τελος αφου εχουν σπαταλησει τοσο χρονο και μονο οι εξωγηινοι δεν εχουν εμπλακει σε αυτα που διαβαζουν ξεχνανε για ποιο λογο αγαπησαν την σειρα (οσοι το εκαναν).

Χαρακτηριστικες περιπτωσεις  αυτων των ατομων , ειναι η κοντη   που μοιαζει σαν ποντικι που πιο  αδιαφορος και ανουσιος χαρακτηρας πεθαινεις  και η δρακομανα .

Για την πρωτη μας τα ειχαν κανει τσουρεκια   μονο  spiderman δεν ειχε γινει στις  θεωριες τους και με την δευτερη δρακο να εχει μεσα  και τους  σηκωνεται.

Τελικα πηρανε ολοι αυτοι μπαλες απο την εξελιξη του σεναριου και εχουν ερθει εδω τωρα και κραζουν σαν γεροντοκορες ...κλασικα πραγματα.

Η σειρα ειναι και παραμενει top  ,μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων και φυσικα δεν μπορει να ειναι μεσα σε τοσες σεζον τελεια  και παντα να σε κραταει  στο χειλος του γκρεμου απο την αγωνια διοτι δεν υπαρχει τετοια σειρα .

Οσοι λενε για δραση και μαχες τα αφηνω ασχολιαστα εχουν  μπερδευτει αλλη σειρα βλεπουν .

Και ναι εχω διαβασει ολα τα βιβλια εξαιτιας της σειρας και μου αρεσαν εξισου το ιδιο ,επισης επειδη η συντριπτικη πλειοψηφια την βλεπουμε τσαμπα δεν δικαιουμαστε να κραζουμε με αυτο τον τροπο   τοσο απλα .

• Like 8
Δημοσ.

Διαφωνω μ αυτο, ειδικα για το πλοτ της Αρια. Δλδ 2 σαιζον τωρα που ειναι εκει δε δημιουργει hype? Εσυ -χωρις καμια ειρωνεια ρωταω- δεν ειχες προετοιμαστει για κατι περισσοτερο δλδ?

Για μένα δεν ήταν έκπληξη ότι ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της και θα γύριζε στο Westeros. Αυτό είναι που περίμενα.

Αυτό που δεν περίμενα ήταν ο τρόπος που έγινε αυτός, ο οποίος δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο ή απροσδόκητο, τίποτα που να με καθηλώσει, το αντίθετο.

• Like 1
Δημοσ.

καβάλησε το hype και πάνω σε αυτό θα πορευτεί ώς το τέλος, χωρίς αλλαγές

τα ιδια σκατα δεν εγιναν και με το λοστ (δεν το ειδα, την γλιτωσα...) και με το mr robot (απ αυτο την εκανα νωρις, τι μπουρδα θεε μου...), αυτο το μπουρδελο το hype πουλαει σαν τρελο, τι να κανουμε, αλλα εχοντας δει καμια 60αρια σειρες, hype και καλη σειρα δεν πανε μαζι, αν θελετε να δειτε κατι ποιοτικο ψαχτειτε για σειρες που τις ξερουν λιγοι/ελαχιστοι, εχει κατι διαμαντακια μουρλια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηταν το πρώτο φετινό επεισοδιο (από την ώρα που η σειρά ξέφυγε από τα βιβλία) που είχε ενδιαφέροντες διαλόγους-μονολόγους. Αν έδειχνε έστω και "σκοτεινα" πλάνα

από την μονομαχία της Αρυα

θα ηταν αψογο.

Εδώ και εβδομάδες έχει μεγάλη πλάκα να διαβάζεις προβλέψεις-σενάρια για τη σειρά

Επεξ/σία από TAKE5
Δημοσ.

Κανω λαθος ή ηταν η πρωτη φορα που εδειξαν τι μπορει να κανει το τερας διπλα στη Σερσει; Οπως και να'χει, ωραια πραγματα στη σκηνη που εσπασε το τσιρακι του Σεπτον.

Ξεραμε τι θα περιμενουμε οταν ανεβηκε ο High Sparrow στην εξουσια και η Σερσει πηρε μια πρωτη γευση.

Παντα υπηρχε η ιδεα στο μυαλο μου οτι η Αρια θα γυρναγε πισω αρα δεν με χαλασε ουτε μου προκαλεσε αρνητικη εκπληξη. Χαιρομαι γι'αυτη. Στηριζουμε οικογενεια Σταρκ.

Μετριο το γενικοτερο επεισοδιο. Οσο awkward ηταν ο Ταιγουιν με τους αλλους δυο με τα "ανεκδοτα" αλλο τοσο για μας ηταν να βλεπουμε τη σκηνη. Οι περισσοτερες σκηνες μ'αυτον φετος ειναι ψιλοαπογοητευση.

Οι σκηνες με το βουνο ηταν meh στην καλυτερη και του Jaime συμπαθητικες. Καλο character interaction ομως με τον Ταλυ. Ας το κανουν με την Μπριεν να ησυχασουμε.

Δημοσ.

Το Hype αρεσει σε καθε επιτυχημενο συγγραφεα,το εχει δηλωσει αλλωστε πολλες φορες ο Μαρτιν οτι τον κολακευει και τον ευχαριστει που τοσα εκατομμυρια ανθρωποι διαβαζουν τα βιβλια του,βλεπουν την σειρα και παθιαζονται με την δουλεια του. Η γνωμη του καθενος ειναι δικαιωμα του και καλο θα ηταν να ηρεμησουν μερικοι,γιατι το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι τους να βριζουν και να προσβαλουν οσους διαφωνουν μαζι τους ετσι?Αντε μη γινει της πουτανας εδω μεσα.

Αντε τραβηξτε μια παχια μερικοι γιατι το χρειαζεστε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρακτηριστικες περιπτωσεις  αυτων των ατομων , ειναι η κοντη   που μοιαζει σαν ποντικι που πιο  αδιαφορος και ανουσιος χαρακτηρας πεθαινεις  και η δρακομανα .

Για την πρωτη μας τα ειχαν κανει τσουρεκια   μονο  spiderman δεν ειχε γινει στις  θεωριες τους και με την δευτερη δρακο να εχει μεσα  και τους  σηκωνεται.

Σεβαστή η άποψη σου, είναι λογικό ο καθένας μας να έχει μια προτίμηση σε μερικούς  χαρακτήρες  ενώ άλλους να τους θεωρεί αδιάφορους. Συμφωνώ μαζί σου πχ για την Daenerys που μετά την 2-3 σεζόν (βιβλία) έχει καταντήσει αρνητικός χαρακτήρας.

Επέτρεψε μου όμως να διαφωνήσω για την Arya. Είναι από τους πιο ενδιαφέρων και αληθινούς χαρακτήρες της σειράς. Βασικά βλέπουμε την διαδρομή της από αυτό:

arya-stark.jpg

και μέσα από τις σκληρή πραγματικότητα που έζησε, αυτά που χρειάστηκε να κάνει για να επιβιώσει  και όσα συνέβησαν στην οικογένεια της, να καταλήγει σε αυτό

latest?cb=20150616001410

Εκτός και αν θεωρείς φυσιολογικό ένα 12χρονο κορίτσι να σκοτώνει με τέτοια άνεση και ψυχρότητα κάποιον.

Η σειρα ειναι και παραμενει top ,μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων και φυσικα δεν μπορει να ειναι μεσα σε τοσες σεζον τελεια και παντα να σε κραταει στο χειλος του γκρεμου απο την αγωνια διοτι δεν υπαρχει τετοια σειρα .

Και εμένα εξακολουθεί να είναι 1η προτίμηση αλλά δυστυχώς αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, δηλαδή οι χαρακτήρες της και οι ιστορίες γύρω από αυτούς, είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα φέτος.

Δεν είναι τυχαίο νομίζω ότι οι καλύτεροι διάλογοι/σκηνικά των τελευταίων 2 επεισοδίων είναι στο riverrun που είναι κομμάτια που έχουν ήδη γραφτεί στα βιβλία και όχι δημιουργία της σειράς.

Επίσης, αγωνία ως προς τι? Μόνο λίγο τα γεγονότα στο Kings Landing έχουν μια δόση. Όλα τα άλλα είναι ξεκάθαρα τι θα γίνει.

Μετριο το γενικοτερο επεισοδιο. Οσο awkward ηταν ο Ταιγουιν με τους αλλους δυο με τα "ανεκδοτα" αλλο τοσο για μας ηταν να βλεπουμε τη σκηνη. Οι περισσοτερες σκηνες μ'αυτον φετος ειναι ψιλοαπογοητευση.

+1 από μένα. Ο νάνος είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση φέτος. Οι writers της σειράς φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν ξέρουν να "γράψουν" τον χαρακτήρα.

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ.

2-3 πράγματα με χάλασαν μόνο, γενικά ωραίο ήταν

ήθελα το βουνό να βγάλει όλα τα κεφάλια των ηλιθίων, η άρυα να σκοτώνει την άλλη αλλά αυτό ψιλοαδιάφορο μου ήταν, ο τρυφωνάκος να κόψει καμιά 10αρια νοματαίους που είναι και από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες μαζί με τον ρομπερτ μπαράθηον που μου λείπει λίγο

Δημοσ.

Το μόνο που δεν μου άρεσε από το επεισόδιο ήταν η σκηνή με τα ανέκδοτα και ο τρόπος που εμφανίστηκε η δρακομάνα.. οι υπόλοιπες σκηνές ήταν μια χαρά αν και σε 1-2 σημεία θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες (υπόψιν 2 season μείνανε, οπότε τα γεγονότα θα πηγαίνουν γρήγορα).

Δημοσ.

2-3 πράγματα με χάλασαν μόνο, γενικά ωραίο ήταν

ήθελα το βουνό να βγάλει όλα τα κεφάλια των ηλιθίων, η άρυα να σκοτώνει την άλλη αλλά αυτό ψιλοαδιάφορο μου ήταν, ο τρυφωνάκος να κόψει καμιά 10αρια νοματαίους που είναι και από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες μαζί με τον ρομπερτ μπαράθηον που μου λείπει λίγο

καλε ποιος ειναι ο τρυφωνακος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...