mike299 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 1. H κουτσή Μαρία που δεν έχει ξαναδεί άλλη σειρά στην ζωή της αποφάσισε να δει game of thrones γιατί είναι πολύ της μόδας. 2. Η κουτσή Μαρία είδε ένα blackwater και ένα hardhome, ενθουσιάστηκε και περιμένει να είναι κάθε επισόδειο έτσι. 3. Η κουτσή Μαρία είδε το σημερινό και μπήκε στο insomnia να κλαφτεί πως ήταν κακό. Το got ανέκαθεν βασιζόταν στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και σήμερα είδαμε πολλά πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Επίσης μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι κάθε σκηνή έχει λόγο ύπαρξης. Όποιος κουράστηκε και γουστάρει σφαγές, ας μην ταλαιπωρεί τον εαυτό συνεχίζοντας να το βλέπει και ας πάει να δει vikings ξέρω γω. Φίλε μου, σαν άτομο που είχε διαβάσει τα βιβλία πολύ πριν μάθει ο κόσμος της σειρά, πριν λίγους μήνες θα συμφωνούσα μαζί σου. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να μην λυπάμαι και να κλείνω τα μάτια στην πτώση ποιότητας των χαρακτήρων της σειράς, φέρνοντας ως παράδειγμα την Arya μιας και είναι το πιο επίκαιρο, κατάφεραν να κάνουν όλη την εξέλιξη της σαν χαρακτήρα ως faceless ανούσια τελείως. Τι ακριβώς αποκόμισε από αυτή της την εμπειρία και εκπαίδευση? Να είναι ψυχρή δολοφόνος? Μια χαρά σκότωνε και πριν αν θεωρούσε ότι το άξιζε το θύμα (σκηνή στην ταβέρνα στο westeros). Να κρύβεται και να γίνεται "no one"? Επιδεικνύοντας δημόσια χρήματα, ότι θέλει να πάει στο westeros άμεσα και γρήγορα, ότι περπατάει άνετη, χαλαρή και άοπλη ενώ ξέρει ότι θα την κυνηγήσουν οι faceless? Ότι πέφτει σαν χαζή στην ενέδρα της άλλης? Όλα αυτά έριξαν τον χαρακτήρα της στα μάτια μου από ένα τολμηρό, έξυπνο και προσεκτικό άτομο σε μια απρόσεκτη και χωρίς σχέδιο χαζούλα. Τέλος, δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το γεγονός που ανέφεραν ήδη άλλοι νωρίτερα, δεν γίνεται να σε μαχαιρώνει ένας εκπαιδευμένος δολοφόνος και πρώτων να επιβιώνεις άγνωστο πόσες ώρες μέχρι να την εγχειρήσει η ηθοποιός (μα αλήθεια τώρα , έμαθε ιατρική μαχαιρώνοντας και ράβοντας τους γκόμενους της, for crying out loud) και την άλλη μέρα να κάνεις και τον κομάντο. Λίγο ακόμα και περίμενα ότι στην θέση της arya θα έβλεπα τον Steven Seagal. πεθαναν 3 βασιλιαδες των 7 βασιλειων Stanis, Greyjoy, ποιος είναι ο τρίτος? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 τώρα βρε συ revolver βατός είσαι; σέβομαι την άποψη του καθενός αλλά αυτό με την Αρυα ξεπερνάει τα όρια της βλακείας την έχει κατασφάξει και μετά μου σπρινταριζε πιο γρήγορα απο τον Bolt και σαν να μην φτάνει αυτο όλο το επεισόδιο είναι ένα μεγάλο ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε... η σειρά είναι ο λόγος που διάβασα τα βιβλία του Μαρτιν αλλά το σημερινό επεισόδιο για όγδοο με ξενέρωσε απίστευτα.... Πόσο κουτσή Μαρία του 1,2 και 3 είσαι? Αυτό λέγεται 'ανάπτυξη χαρακτήρων' Ντιπ είσι? Ουστ από δω βλαχαδερό! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Stanis, Greyjoy, ποιος είναι ο τρίτος? Bolton, Greyjoy και Martel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Bolton, Greyjoy και Martel. Bolton και Μαρτελ δεν είναι βασιλιάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δικαιολογημένη όλη η γκρίνια, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Πόσο καλή μπορεί να είναι μία σειρά 60 ωρών με 30-40 βασικούς χαρακτήρες, πολλές δεκάδες δευτερεύοντες, δεκάδες Plot lines, δαιδαλώδη πλοκή και πολύπλοκο lore; Ο πρώτος κύκλος ήταν και ο καλύτερος, γιατί οι χαρακτήρες ήταν λιγότεροι, τα plot lines λίγα και η πλοκή σφιχτή. Εγώ το σοκ το έπαθα στον δεύτερο-τρίτο κύκλο, από εκεί και κάτω το πήρα απόφαση ότι σε κάθε επεισόδιο θα βλέπω ολιγόλεπτα σκετσάκια με όποιους χαρακτήρες επιλέξουν οι σεναριογράφοι. Η σειρά δεν έχει δυνατότητες για κάτι πιο σφιχτό και ολοκληρωμένο, καβάλησε το hype και πάνω σε αυτό θα πορευτεί ώς το τέλος, χωρίς αλλαγές. Υπάρχουν τόσες καλύτερες σειρές για "σοβαρή" ενασχόληση, ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Bolton και Μαρτελ δεν είναι βασιλιάδες Καλά, ναι, αλλά ο φίλος μάλλον αυτούς εννοεί, αφού ήταν ηγέτες δύο εκ των 7 Βασιλείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παιδια εχω μια απορια που επειδη παλια δεν διαβαζα το σχετικο νημα εδω,δεν ξερω τι ειπωθηκε.Οταν πριν αρκετο καιρο η Arya ηταν στο Harrenhall γιατι δεν την προδωσε ο Little Finger? Ο Tywin τον θεωρεί του χεριου του και τον εμπιστευεται. Τι κερδος θα ειχε αν του παρεδιδε την Αρυα; Εχει τη γνωση για το που βρισκεται και μπορει να το εκμεταλλευτεί αναλογα οταν το θελήσει. Η γνώση ειναι δυναμη, δεν εχει λόγο να χαραμίσει κατι τοσο σημαντικό που μονο ο ιδιος γνωρίζει. Και επειδη ειναι πραγματιστής θα βοηθησει τη Σανσα που λογικα θα νομιζει οτι την εχει του χεριού του και όχι τον Μπολτον (αν ζουσε ο πατερας μπορει να πηγαινε με το μερος του). Βεβαια μπορεί να μας επιφυλάσσεται ενα νεο wow effect τυπου Red wedding κλπ Απλά γιατι μπορούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 αν γινει σαν το lost θα πηδηχτώ απο το παραθυρο. αντεξα το επεισοδο παρα τις περιεργες επιλογες.αλλα στο τελευταιο δεκαλεπτο εριξα βρισίδι.ελεος απλα...οτι και ν πω ειναι λιγο.τα περισσοτερα τα αναλυσατε αλλωστε. τεσπα το προσπερνω και παμε για συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 εγω που ήθελα να δω τους δράκους να τα ρημάζουν όλα και έμεινα με τη χαρά υπομονη στο επόμενο ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) εγω που ήθελα να δω τους δράκους να τα ρημάζουν όλα και έμεινα με τη χαρά υπομονη στο επόμενο ε Μαλλον στο 10ο θα δεις τα καμένα πλοια. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2016 από Chrisxxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 1. H κουτσή Μαρία που δεν έχει ξαναδεί άλλη σειρά στην ζωή της αποφάσισε να δει game of thrones γιατί είναι πολύ της μόδας. 2. Η κουτσή Μαρία είδε ένα blackwater και ένα hardhome, ενθουσιάστηκε και περιμένει να είναι κάθε επισόδειο έτσι. 3. Η κουτσή Μαρία είδε το σημερινό και μπήκε στο insomnia να κλαφτεί πως ήταν κακό. Το got ανέκαθεν βασιζόταν στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και σήμερα είδαμε πολλά πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Επίσης μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι κάθε σκηνή έχει λόγο ύπαρξης. Όποιος κουράστηκε και γουστάρει σφαγές, ας μην ταλαιπωρεί τον εαυτό συνεχίζοντας να το βλέπει και ας πάει να δει vikings ξέρω γω. αφηνω στην ακρη το οτι οποιος δεν το εχει κανει επιστημη πρεπει ή να του αρεσουν ολα ή να μην μιλαει καθολου ή οτι αν δεν του αρεσουν καποια επεισοδια πρεπει να σταματησει τη σειρα και να παει στο χωριο του .. το θεμα ειναι οτι αυτο το επεισοδιο δεν αρεσει σε κανενα και κυριως σε αυτους που εχουν διαβασει τα βιβλια και το εχουν ψαξει παραπανω,αρα το σχολιο σου ειναι καπως ακυρο και σε οσους δεν αρεσουν τα τελευταια επεισοδια ειναι επειδη εξελισεται αργα η ιστορια ή επειδη εχουμε "αναπτυξη χαρακτηρων"? μηπως δεν ειναι αυτος ο λογος που τα επεισοδια ειναι κακα?μηπως επειδη οτι συμβαινει γινεται με αχαρο τροπο και χωρις να προφερει τιποτα στην ιστορια αλλα ουτε στους χαρακτηρες?μηπως η λεπτομερια ηταν αυτο που εκανε την σειρα τοσο καλη και τωρα γινοντε τα περισσοτερα προχειρα?μηπως επειδη εχουμε φτασει στην τελικη ευθεια και μπορουμε να δουμε τοσα ωραια πραγματα και εμεις βλεπουμε ξεχασμενες ιστοριες και "κωμικες¨σκηνες"?μηπως αυτο που βαφτιζεις εσυ αναπτυξη χαρακτηρων ειναι μια επαναληψη των ιδιων και τον ιδιων πραγματων στη καλυτερη(βλεπε τζειμι)ή στη χειροτερη γελοιποιησει των χαρακτηρων (βλεπε τυριον και αρυα)μηπως λεω μηπως,αλλα που ξερεις μπορει να ειμαι και εγω απο αυτους που πρεπει να δουν vikings γιατι δεν τα παινουμε αυτα.. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 1. H κουτσή Μαρία που δεν έχει ξαναδεί άλλη σειρά στην ζωή της αποφάσισε να δει game of thrones γιατί είναι πολύ της μόδας. 2. Η κουτσή Μαρία είδε ένα blackwater και ένα hardhome, ενθουσιάστηκε και περιμένει να είναι κάθε επισόδειο έτσι. 3. Η κουτσή Μαρία είδε το σημερινό και μπήκε στο insomnia να κλαφτεί πως ήταν κακό. Το got ανέκαθεν βασιζόταν στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και σήμερα είδαμε πολλά πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Επίσης μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι κάθε σκηνή έχει λόγο ύπαρξης. Όποιος κουράστηκε και γουστάρει σφαγές, ας μην ταλαιπωρεί τον εαυτό συνεχίζοντας να το βλέπει και ας πάει να δει vikings ξέρω γω. καλά τα λες αλλα σχετικά με την κλάψα μάλλον τα fanboys κλαψουρίζουν σε κάθε νήμα #αφούείναιsuperτέλειοαψεγάδιαστο, όχι αυτοί που γράφουν τι δεν τους άρεσε που είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός. Το οτι έγραψε κάποιος πως δεν ενθουσιάστηκε αυτό δε σημαίνει πως είναι ο άσχετος-βλάχος-σκουπίδι του thread που έχει το θράσος να σχολιάσει. Και εμάς μας αρέσει αλλα δε σκίζουμε τα βρακιά μας μόλις διαβάσουμε αντίθετη άποψη. κατα τα άλλα συμφωνώ με αυτό και θα μπορούσε το σχόλιο σου να έχει μείνει σε αυτό, δεν είναι ανάγκη να προκαλούμε αναταραχές σε κάθε thread χωρίς ουσιαστικό λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timon92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 μάγκες μην το κουράζουμε προφανώς η σειρά έχει γίνει πιο πρόχειρη και πιο χαζή γίνονται άπειρα αχρείαστα πράγματα το πιο εκνευριστικό παράδειγμα είναι όλο το story της μικρής με τον απρόσωπο θεό που κυριολεκτικά ήταν ένα πελώριο τίποτα επισης μπορει να μου πει καποιος ποιανού είναι τα καραβια και γιατί έκαναν επίθεση? όλοι φιλικά δεν πήγαιναν στην καλιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alx1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ειρήνη υμίν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 παιδιά η σεζόν είναι αναμενόμενη τσεκάρετε βέβαια γελάει ο κόσμος με το τελευταίο αλλά εχω παρατηρήσει ότι αντιμετωπίζει την σεζον ο κόσμος πολύ διαφορετικά τωρα που πήρε τον δρόμο της χωρίς την υποστήριξη των βιβλίων η αγωνία πως θα προχωρήσει και τι αποκαλύψεις θα κάνει για την εξέλιξη των βιβλίων πιστεύω ότι έχει κάνει κακό όλες οι θεωρίες που έχουν δημιουργηθεί για το τι θα γίνει με όλους τους χαρακτήρες από την Αρυα ως ως τον Τζον έχουν δημιουργήσει προσδοκίες προσωπικά από την δολοφονία πρίγκιπα Μαρτελ στο ντορν συνειδητοποίησα ότι πάρα πολλά θα κλείνουν απότομα ίσως και απλοικά ΥΓ το τελευταίο επισόδειο πάντως ήταν περίεργο γιατί ενώ είχε όλες τις σκηνές και το στήσιμο για να εξελιχθεί σε κάτι καλό τελικά δεν συνέβαινε τίποτα πχ εκεί που μαζευόνται με τον σκύλο στο ποτάμι δεν θα μπορούσε να πεταχτεί η Lady Stoneheart ή το βουνό δεν θα μπορούσε να ξεκωλήσει 2 κεφάλια αντί για 1 κλπ κατά την γνώμη μου έχει πέσει και απλοποίηση εξαιτίας του μεγάλου κοινού όπου απευθύνεται (από 12χρονα ως 65χρονους) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα