Vapir Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 όντως κ εμένα μ φάνηκε μετριότατο το επ , καμία σχέση με άλλες φορές. Το κακό είναι οτι σου δίνουν την εντύπωση πως θα γίνει κάτι super και μετά το γυρνάνε σε κάτι απλά κ αδιάφορο. 5
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το καθιερωμενο σχολιο των σκηνοθετων μετα την προβολη του επεισοδιου. Σχετικα με την Arya λενε στο τελος οτι παρολο που ο Jaqen ηλπιζε να κερδισει αυτη γιατι την συμπαθει,οταν του ανακοινωνει οτι ειναι η Arya Stark και θα επιστρεψει στο σπιτι της,παρολο που ειναι faceless man,εχει αρκετο ανθρωπισμο μεσα του ωστε να αποδεχτει την αποφαση της και να την θαυμασει για την γενναιοτητα της. 2
swstost Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αν και τα πιο πολλά αναφέρθηκαν ήδη, αυτό το σκηνικό με την Άρυα ήταν ΤΟ ξενέρωμα... Με τραύμα στους κοιλιακούς που κανονικά δεν μπορείς να σηκωθείς από καρέκλα, έκανε τον ninja. Πραγματικά ό,τι νάναι...
hlt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μ αρέσει που πριν μερικές σελίδες προσπαθούσατε να βρείτε λογική εξήγηση γι αυτά που συμβαίνουν 2
Lautrec Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αν και τα πιο πολλά αναφέρθηκαν ήδη, αυτό το σκηνικό με την Άρυα ήταν ΤΟ ξενέρωμα... Με τραύμα στους κοιλιακούς που κανονικά δεν μπορείς να σηκωθείς από καρέκλα, έκανε τον ninja. Πραγματικά ό,τι νάναι... Ούτε καν στους κοιλιακούς, μάλλον στα έντερα την χτύπησε. Μιλάμε για 100% θανάσιμο χτύπημα που δεν επουλώνεται. Τις ίδιες παπαριές με το Prometheus κάνουν.
Koromaru Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πάλι μέτριο το επεισόδιο. 60 λεπτά runtime, είχα και εγώ ελπίδες μπας και... Για μένα δεν σώζεται η σεζόν, όσο καλή και να είναι η μάχη του επόμενου επεισοδίου... Όσο για την Άρυα: Αν και τα πιο πολλά αναφέρθηκαν ήδη, αυτό το σκηνικό με την Άρυα ήταν ΤΟ ξενέρωμα... Με τραύμα στους κοιλιακούς που κανονικά δεν μπορείς να σηκωθείς από καρέκλα, έκανε τον ninja. Πραγματικά ό,τι νάναι... Ακριβώς αυτό. 1. Θέλω να δω πού θα πάει ο Hound στη συνέχεια 2. Το καλό που τους θέλω με το φινάλε με τέτοιο τίτλο... 3.Θέλω να δω τη συνέχεια του Tower of Joy πριν κλείσει η σεζόν!!!
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Α οκ γιατί νόμιζα ότι είχε ειπωθεί και το χασα
g_alkis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τραγικό επεισόδιο, θα μπορούσε να μην υπάρχει καν.
Xorxhs! Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Και καλά το λαγωνικό δε φοβάται τη φωτιά? Έλα που μου κάθεται άνετος, δίπλα από τη φωτιά και ξεκοκαλίζει το ζωντανό...Γενικά αυτή η σεζόν, είναι ότι να ναι... Καμία σχέση με πρώτη σεζόν με λεπτομέρειες οπου εκ των υστέρων έβλεπες Καλήσι να μη νοιώθει σε μπανιέρα με καυτό νερό.
Δημοφιλής ανάρτηση Ntenteras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 1. H κουτσή Μαρία που δεν έχει ξαναδεί άλλη σειρά στην ζωή της αποφάσισε να δει game of thrones γιατί είναι πολύ της μόδας. 2. Η κουτσή Μαρία είδε ένα blackwater και ένα hardhome, ενθουσιάστηκε και περιμένει να είναι κάθε επισόδειο έτσι. 3. Η κουτσή Μαρία είδε το σημερινό και μπήκε στο insomnia να κλαφτεί πως ήταν κακό. Το got ανέκαθεν βασιζόταν στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και σήμερα είδαμε πολλά πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Επίσης μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι κάθε σκηνή έχει λόγο ύπαρξης. Όποιος κουράστηκε και γουστάρει σφαγές, ας μην ταλαιπωρεί τον εαυτό συνεχίζοντας να το βλέπει και ας πάει να δει vikings ξέρω γω. 30
gpgalanis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Να σαι καλά ρε φίλε που μπήκες στον κόπο να μας ανοίξεις τα μάτια! 7
trayban Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εκεί που πραγματικά γαμηθηκα στα γέλια,ήταν η τελευταία σκηνή,που κλείνει το επεισόδιο,εκεί χτύπησε ταβάνι γελοιότητας απλά. Και τα γραφικά απλά ελεεινά.
benign Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παιδια εχω μια απορια που επειδη παλια δεν διαβαζα το σχετικο νημα εδω,δεν ξερω τι ειπωθηκε.Οταν πριν αρκετο καιρο η Arya ηταν στο Harrenhall γιατι δεν την προδωσε ο Little Finger?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα