Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όντως κ εμένα μ φάνηκε μετριότατο το επ , καμία σχέση με άλλες φορές. Το κακό είναι οτι σου δίνουν την εντύπωση πως θα γίνει κάτι super και μετά το γυρνάνε σε κάτι απλά κ αδιάφορο.  

• Like 5
Δημοσ.

Το καθιερωμενο σχολιο των σκηνοθετων μετα την προβολη του επεισοδιου.

Σχετικα με την Arya λενε στο τελος οτι παρολο που ο Jaqen ηλπιζε να κερδισει αυτη γιατι την συμπαθει,οταν του ανακοινωνει οτι ειναι η Arya Stark και θα επιστρεψει στο σπιτι της,παρολο που ειναι faceless man,εχει αρκετο ανθρωπισμο μεσα του ωστε να αποδεχτει την αποφαση της και να την θαυμασει για την γενναιοτητα της.   

• Like 2
Δημοσ.

Αν και τα πιο πολλά αναφέρθηκαν ήδη, αυτό το σκηνικό με την Άρυα ήταν ΤΟ ξενέρωμα...

Με τραύμα στους κοιλιακούς που κανονικά δεν μπορείς να σηκωθείς από καρέκλα, έκανε τον ninja.

Πραγματικά ό,τι νάναι...

Δημοσ.

Μ αρέσει που πριν μερικές σελίδες προσπαθούσατε να βρείτε λογική εξήγηση γι αυτά που συμβαίνουν

• Like 2
Δημοσ.

Αν και τα πιο πολλά αναφέρθηκαν ήδη, αυτό το σκηνικό με την Άρυα ήταν ΤΟ ξενέρωμα...

Με τραύμα στους κοιλιακούς που κανονικά δεν μπορείς να σηκωθείς από καρέκλα, έκανε τον ninja.

Πραγματικά ό,τι νάναι...

Ούτε καν στους κοιλιακούς, μάλλον στα έντερα την χτύπησε. Μιλάμε για 100% θανάσιμο χτύπημα που δεν επουλώνεται.

Τις ίδιες παπαριές με το Prometheus κάνουν.

Δημοσ.

Πάλι μέτριο το επεισόδιο. 60 λεπτά runtime, είχα και εγώ ελπίδες μπας και...  Για μένα δεν σώζεται η σεζόν, όσο καλή και να είναι η μάχη του επόμενου επεισοδίου...  Όσο για την Άρυα:

Πραγματικά ό,τι νάναι...

Ακριβώς αυτό.

1. Θέλω να δω πού θα πάει ο Hound στη συνέχεια 

2. Το καλό που τους θέλω με το φινάλε με τέτοιο τίτλο...

3.Θέλω να δω τη συνέχεια του Tower of Joy πριν κλείσει η σεζόν!!!

Δημοσ.

Και καλά το λαγωνικό δε φοβάται τη φωτιά? Έλα που μου κάθεται άνετος, δίπλα από τη φωτιά και ξεκοκαλίζει το ζωντανό...Γενικά αυτή η σεζόν, είναι ότι να ναι...

Καμία σχέση με πρώτη σεζόν με λεπτομέρειες  οπου εκ των υστέρων έβλεπες Καλήσι να μη νοιώθει σε μπανιέρα με καυτό νερό.

Δημοσ.

Εκεί που πραγματικά γαμηθηκα στα γέλια,ήταν η τελευταία σκηνή,που κλείνει το επεισόδιο,εκεί χτύπησε ταβάνι γελοιότητας απλά.

Και τα γραφικά απλά ελεεινά.

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια που επειδη παλια δεν διαβαζα το σχετικο νημα εδω,δεν ξερω τι ειπωθηκε.Οταν πριν αρκετο καιρο η Arya ηταν στο Harrenhall γιατι δεν την προδωσε ο Little Finger?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...