Alx1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 βλέπω έχει γίνει μελέτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ο Μίλτος πάντως την περασμένη βδομάδα έκανε share μια μνήμη στο fb απο τα γυρίσματα με την Arya https://www.facebook.com/myerolemou/posts/10153992533215865 Καλα αυτο μπορει να ειναι τυχαιο,απλα τωρα το θυμηθηκε. Τεσπα αν υποθεσουμε οτι επανεμφανιζεται,ειναι αυτος,ειναι ο αλλος η δεν ειναι κανενας? Εν τω μεταξυ,πρεπει να το εχει βγαλει Kas, πηγα τωρα στο wall του και δεν υπαρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το ότι το έβγαλε αποτελεί επιβεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Έστω ότι είναι. So what? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τίποτα δεν σημαίνει ρε σεις πωπω Και σύμπτωση να είναι, καλα να μαστε να κουβεντιαζουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ωωωωω τι του είιιιιπεεεε,προσβοοοόλαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Πάντως με το που είδα τη γριά να πλησιάζει, ήξερα ότι θα γίνει μαλακία. Δεν ξέρω εσείς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Πάντως με το που είδα τη γριά να πλησιάζει, ήξερα ότι θα γίνει μαλακία. Δεν ξέρω εσείς Όντως και εμένα μου φάνηκε παράξενη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Όντως και εμένα μου φάνηκε παράξενη... Μπαμ εκανε οτι ηταν η crazy bitch. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μπαμ εκανε οτι ηταν η crazy bitch. Εε ναι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Mega spoiler! Αυτος ο πολεμιστης θα γυρει την πλαστιγγα υπερ των Stark στην μαχη! Ο θρυλικος χαρακτηρας μου απο ενα moba,νανος πυροβολητης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Λετε οτι η αρυα φορουσε λινοθωρακα, αλλα βλεπουμε να ματωνει. Τι ακριβως εγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Λετε οτι η αρυα φορουσε λινοθωρακα, αλλα βλεπουμε να ματωνει. Τι ακριβως εγινε; την έφαγε στα ζωτικά κάτω απο τον θώρακα(αν φόραγε) [/spoiler] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Λετε οτι η αρυα φορουσε λινοθωρακα, αλλα βλεπουμε να ματωνει. Τι ακριβως εγινε; Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά μπορούσε απλά να έχει ψεύτικο αίμα. Όπως και να έχει , εγώ πιστεύω ότι σίγουρα τραυματίστηκε, αφού μετά το slash, της έριξε δύο σουβλιές που ξεκάθαρα την τρύπησαν. Αυτός ο Υαναseros που έβγαλε το σπόιλερ για την Άρυα ποιος είναι και τον έχετε σε τέτοια υπόληψη; Παίζει στη σειρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα