benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ο Μίλτος πάντως την περασμένη βδομάδα έκανε share μια μνήμη στο fb απο τα γυρίσματα με την Arya https://www.facebook.com/myerolemou/posts/10153992533215865 Καλα αυτο μπορει να ειναι τυχαιο,απλα τωρα το θυμηθηκε. Τεσπα αν υποθεσουμε οτι επανεμφανιζεται,ειναι αυτος,ειναι ο αλλος η δεν ειναι κανενας? Εν τω μεταξυ,πρεπει να το εχει βγαλει Kas, πηγα τωρα στο wall του και δεν υπαρχει. 1
Kasrith Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τίποτα δεν σημαίνει ρε σεις πωπω Και σύμπτωση να είναι, καλα να μαστε να κουβεντιαζουμε 1
Kostasspil Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Πάντως με το που είδα τη γριά να πλησιάζει, ήξερα ότι θα γίνει μαλακία. Δεν ξέρω εσείς 3
blueangel3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Πάντως με το που είδα τη γριά να πλησιάζει, ήξερα ότι θα γίνει μαλακία. Δεν ξέρω εσείς Όντως και εμένα μου φάνηκε παράξενη...
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Όντως και εμένα μου φάνηκε παράξενη... Μπαμ εκανε οτι ηταν η crazy bitch. 2
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Mega spoiler! Αυτος ο πολεμιστης θα γυρει την πλαστιγγα υπερ των Stark στην μαχη! Ο θρυλικος χαρακτηρας μου απο ενα moba,νανος πυροβολητης! 1
Luxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Λετε οτι η αρυα φορουσε λινοθωρακα, αλλα βλεπουμε να ματωνει. Τι ακριβως εγινε;
trayban Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Λετε οτι η αρυα φορουσε λινοθωρακα, αλλα βλεπουμε να ματωνει. Τι ακριβως εγινε; την έφαγε στα ζωτικά κάτω απο τον θώρακα(αν φόραγε) [/spoiler]
Miracle Worker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Λετε οτι η αρυα φορουσε λινοθωρακα, αλλα βλεπουμε να ματωνει. Τι ακριβως εγινε; Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά μπορούσε απλά να έχει ψεύτικο αίμα. Όπως και να έχει , εγώ πιστεύω ότι σίγουρα τραυματίστηκε, αφού μετά το slash, της έριξε δύο σουβλιές που ξεκάθαρα την τρύπησαν. Αυτός ο Υαναseros που έβγαλε το σπόιλερ για την Άρυα ποιος είναι και τον έχετε σε τέτοια υπόληψη; Παίζει στη σειρά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα