Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 6 (Open Spoiler Thread Seasons 1-5)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι μερικά πραγματάκια που τα έχω απορία διοτι με χαλάνε.

Λυάνα. Ποια εισαι εσυ κορίτσι μου; Ποια ηταν η μαμά σου; Την ειδαμε κάπου αυτή τη τεραστια πολεμίστρια; Τι ξέρουμε για αυτόν τον οίκο; Εγινε ποτέ αναφορά από κανέναν στη σειρά πως υπάρχει ένα 10χρονο που διοικει και είναι μαμωκαιδέρνω; Έναν Τζορα Μορμοντ ξέρω και απ΄ότι έμαθα τελικά είναι ξαδέλφια!!!!! Ποιο το κέρδος απ΄όλη αυτή τη σκηνη τελικά;

Επισης; Τι κακό έκανε τελικά ο Ρομπ με αποτέλεσμα οι Οίκοι του Βορά να αρνουνται να βοηθήσουν το γιό και τη κόρη του πρώην άρχοντά τους, ενάντια σε συμμαχο του δολοφόνου του πατέρα τους και δολοφόνο της γυναίκας και του πρωτότοκού του; Επειδη έκανε ότι και ο πατέρας του και αποκεφάλισε έναν άρχοντα που όντως έκανε μλκ; Δηλαδη οι Οικοι του Βορρά συμμαχουν με τους δολοφόνους των Σταρκ, τους οποίους υπηρετουν για 1000 χρόνια; Πόσο λαθος μου φαίνεται αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Μορμοντ ήταν ο Lord Commander της Night Watch, o οποίος ήταν ο πατέρας του Jorah. Αυτός που έδωσε το Longclaw στον John. 
Η μητέρα της ήταν σπουδαία πολεμίστρια και ήταν μαζί με τον Robb.

Ο Jeor Mormont (Lord Commander) ήταν αδερφός της μητέρας της.

http://awoiaf.westeros.org/index.php/House_Mormont Εδώ τα λέει καλύτερα απο ότι θα μπορούσα να τα εξηγήσω.

Δημοσ.

Kostas εγω σεναριακά ρωτάω. Για τη σειρά. Για τα βιβλία ξέρω ποιος ειναι τι. Απλά δε καταλαβαινω σε τι εξυπηρετει ολο αυτο, απο τι στιγμη που τη μαμά της δε ξέρω καν αν την ειδαμε, η αν θα ξαναδουμε αυτον τον οικο ποτέ...

Δημοσ.

αυτο δε μπορεί να το πει κανεις, καθώς δε ξέρουμε τι θα γίνει παρακάτω. Φαντάζομαι όλο και κάποιο ρόλο θα παίξει αλλιώς δε βλέπω το νόημα της σκηνής που είδαμε.

Δημοσ.

Ειδες Lord commander και τον Lord Friendzone.

Ειδες τη μαμα της σε red wedding και στην 1η σεζον σε κάποιες φασεις...

Το ολο επεισόδιο αποσκοπούσε να δειξει τι γίνεται στο βορρά. 

Δημοσ.

Ερώτηση. Υπό ποιες προϋποθέσεις θα είχε claim στον θρόνο ο Gendri? Μπάσταρδος μεν, αλλά δεν παύει να ναι μισός Μπαραθεον.

Δεν γίνεται. Ο Ramsay πχ έγινε legitimized απο τον πατέρα του επειδή γνώριζε ότι ήταν γιός του. Ο Gendry δεν έχει πατέρα και κανένας δεν ξέρει ότι είναι γιός του Robert. Επίσης τώρα θα βρίσκεται στου διαόλου την μάνα

Πιστεύω ότι οι ιστορίες του Stannis και του Gendry τελειώσαν οριστικά.

Ο πρώτος όπως είχα πει και πιο παλιά ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην 2η σεζόν και στην 5η τελείωσε η ιστορία του με τρόπο που δεν του αφήνει περιθώρια επιστροφής. Γιατί αν γυρίσει για να βοηθήσει την Sansa πχ, τι θα πεί στον Davos για την Shireen? Και με ποιά θέληση να πάει να ανακαταλάβει το Winterfell? Ας μην ξεχνάμε ότι έχασε κόρη και γυναίκα για το τίποτα.

Ο Gendry θα έχει εξαφανιστεί μετά απο αυτά που έπαθε και εφ'όσων κανείς δεν ξέρει ότι είναι Baratheon δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι ξέκαναν τους Baratheons και τους Martells (αληθινούς η μη) για να μπορεί να καταλάβει τον θρόνο πιο εύκολα η Daenerys και χωρίς να έχουμε περαιτέρω διαμάχες. Πρίν η σειρά ήταν Joffrey->Tommen->Myrcella->Stannis->Shireen->Doran->Trystane>Dany. Τωρα είναι Tommen->Dany.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως, βάσει της δυναμικης του καθενός είναι προφανές ότι η Ντάνι μπορει να τους σαρώσει όλους. Νομίζω όμως ότι η Ντάνι δε θα βασιλεύσει απλά στο τέλος. Πιστεύω ότι είναι αυτή που θα βοηθήσει τον Σνόου να σώσει τον κόσμο. Και αν τελικά οι υποψίες μου βγουν αληθινές, θα είναι αυτή που θα αποδεχτεί και ο κόσμος ως βασίλισσα και φυσικά τον Σνοου ως άρχοντα του Βορρά.

• Like 1
Δημοσ.

Η Ντένη χωρίς τους δράκους με πλήρη έλεγχο δεν εχει και πολλές ελπίδες.

Εγω θα έστελνα ένα faceless man να την καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Δημοσ.

Η Ντένη χωρίς τους δράκους με πλήρη έλεγχο δεν εχει και πολλές ελπίδες.

Εγω θα έστελνα ένα faceless man να την καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Χλωμό το κόβω. Πέρα από το ότι φρουρείτε εξαιρετικά (άρα θέλεις ολόκληρο στρατό να της την πέσει όπως τότε με τους γιους της Άρπυα που τη γλιτωσε απ τον δράκο) έχει αυτή τη στιγμη τον μεγαλυτερο και ίσως τον καλυτερο στρατό που υπάρχει. Γενικά αν περάσει απέναντι είναι το φαβορί. Και πιστεύω ότι θα βρει και επιπλέον σύμμαχους πέρα από τους Σιδερογέννητους. Πολλοί δεν θέλουν τους Λάνιστερ και τους Μπόλτον. Μη σου πω ότι και το Ντορν θα ταχθει υπερ της. Άσε που κοιμάται με τον Νταχαρις που μόνο τυχαίος δεν είναι :P

Δημοσ.

Χλωμό το κόβω. Πέρα από το ότι φρουρείτε εξαιρετικά (άρα θέλεις ολόκληρο στρατό να της την πέσει όπως τότε με τους γιους της Άρπυα που τη γλιτωσε απ τον δράκο) έχει αυτή τη στιγμη τον μεγαλυτερο και ίσως τον καλυτερο στρατό που υπάρχει. Γενικά αν περάσει απέναντι είναι το φαβορί. Και πιστεύω ότι θα βρει και επιπλέον σύμμαχους πέρα από τους Σιδερογέννητους. Πολλοί δεν θέλουν τους Λάνιστερ και τους Μπόλτον. Μη σου πω ότι και το Ντορν θα ταχθει υπερ της. Άσε που κοιμάται με τον Νταχαρις που μόνο τυχαίος δεν είναι :P

Αυτο που λες δεν ειναι ασχημη σκεψη γιατι και στρατηγικα ο πρωην ισχυρος Βορρας που διελυε τους Λαννιστερ και τους συμμαχους τους,μετα την δολοφονια του Rob και τους τοσους εμφυλιους ειναι αποδεκατισμενοι οποτε θα τους συνεφερε συμμαχια με την Daenerys. Δεν ειναι σε θεση για μαχη μεγαλης κλιμακας με τιποτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...